Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 107 kiloda kaldim bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 çok hafifmişsin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 oha tüy siklet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 YAĞLARI KASA ÇEVİRİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 120 olcam kismetse seneye yaza dogru agsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 100kg de define ol gerisi yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 http://www.mikedaviesfitness.com/wp-content/uploads/2011/12/mike_ohearn_01.jpg SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Bu çok fazla. Ben Brad Pitt'in Fight Club'daki hali gibi olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Selam, Oyle acip sacip kas gosteremiyorum ama soyle bir sey koyayim istedim; http://www.zpnd.com/before-after.jpg 7 ay'dan bugune 109 -> 93. 102'den 93'e dusme kismi son 2,5 ayda, 1,5 aylik diyet ile oldu. Kas kaybetmekten korktugumdan yarindan itibaren havuz+gym olayina giriyorum. 2-3 aya got gobek hic bisey kalmaz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Bayağı fark etmişsin, tabii uzayan saçlar da bonus olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Suratından göbeği içine çekiyormuşsun gibi bir hava var eğer yanılıyorsam bayağı iyi progress (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 saçlar çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 gunluk tek tek saydigim 1700-2100 kalori alarak 76 kilodan 78'e yaglanmayi basardim bir ay icinde kilo alamiyor olusunuzu uzayli gibi izliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 butun gun uyuyo musun abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Saymadigin birseyler mi var? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ad3m said: Suratından göbeği içine çekiyormuşsun gibi bir hava var eğer yanılıyorsam bayağı iyi progress (tu) Abi 16 kilo fark var arada, icine ceksem ne olur ? =) Gobek var hala, yok degil ama eskisine oranla daha rahat dik durup dik yuruyorum. Gobek kayboluyor resmen o haldeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ben 102 olarak okudum onu zaten şaşırma efektim oradan geliyor o kadar kısa zamanda öyle bir form tutturmak falan :) Ama yinede çok iyi forma bürünmüşsün motivasyonun bozulmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 di, tebrik ederim. Verilen kilo cok yuksek. Buyuk emek gerektirir. Karsiligini almis olmana cok sevindim gercekten. Bakislarin, durusun degismis... Ama daha da iyisini basarmaman icin bir engel yok. :) 1 ay kadar kararinda beslenip (tam ortada ne eksik ne fazla - kilo korumaca) vucuda yeni kiloya adapte olmasi icin zaman taniyabilirsin. Sonra bir kez daha diyete girip son kilolari da atarsin. Bir fikir vermek istedim. Tekrar tebrikler ve calismalarinda basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Zegna said: http://i.imgur.com/yd3n5.jpg göğüs bana mı bi şekilsiz gibi geldi? şekilsiz demiim de garip duruyor yani sanki ne biliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ışıktan sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Perfectionist said: Saymadigin birseyler mi var? :) yok hatta yanlis manlis yazilmistir diye haftada ikiden fazla ayni seyi tuketmedim haftaici tum gun calisiyorum hani yataklik olsam gunde 100 200 kalori fazlam oldu diyecegim o da yok ya da glisemik endeks vs o kadar da yalan degil ful tatsiz tuzsuz seylere dagilmak yerine arada bir daha abur cubura kactim da kaloriyi kesinlikle asmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 biceps günlerinde bu preacher curl gibi hareketleri yaparken tam bilek kısmıma öyle bir sızlama giriyor ki anlatamam, agırlık ne olursa olsun oluyor bu sızı, özellikle negatifte pick yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Bilegin ters yone zorlandigi icin oluyordur. Elini tam yumruk yaparak kavra bari ve biraz iceri dogru kas bilekten. Gitmesin geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Benimde sağ avıç içi ve dirsekte bir gariplik oldu geçen hafta. Barı kaldırırken avuç içime yaptığı baskı sanırım bi siniri ezdi dirseğim bir hoşi oldu falan böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 o bana bisiklette olmustu ya, hatta yuzuk ve serce parmagim falan uyusuyodu ara ara. geciyo bikac gun dikkat edince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar