0ne Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 oha, direk çekip vursaydı emreyi. daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Az önce zokora yı koruduğum sözleri geri alıyorum. Nasıl bir şerefsizliktir o ya ne biçim daldı herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hah zokora şimdi batırmış !! Sertlik yapacağınıza adam gibi oynayın be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 kart yok yine di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 2-2 yusufu biraz olsun başlamıştır bu golden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ama kart yok dimi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hakem .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 o hakem gelmesin kadıköye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bu hakem bir daha maç yönetemez bitti hakemlik hayatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mithat said: Saykoleo said: şöyle şimdi. bu maç gs farkı açarsa gs şampiyon. yoksa son maça kalıyo: gs bu maç yenilmediği taktirde son maç gs veya beraberlik=gs şampiyon, fb alırsa fb. gs bu maç yenilirse, fb veya beraberlik=fb şampiyon, gs alırsa gs. mithat'aydı bu 500 mesaj girmiş araya yanılmıyorsam bu maç gs ve fb kazanırsa beraberlik fb =fb sadece gs yenmek zorunda. 9 puan önde 2.lik. Harbiden 9 puan fark atıp 2. olursak beşiktaş hiç hakkımızı yiyorlar falan demesin küfür ederiz . yok abi şu an 3 puan önde gs. iki takım da kazanırsa 3 puan önde giricek son maça. fb kazanırsa eşitlenecek puanlar, ama bize yarım puan verildiği için fb şampiyon olacak. e biz kazanırsak veya berabere kalırsak puan olarak önde olucaz. yani gs olucak şampiyon beraberlikte de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 HOKOMO OLDOROCOZ BOYLOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mithat said: eXistenZ said: Mithat said: Nasıl ya fener bu maçı kazanırsa şampiyon mu oluyor diyorsunuz siz? o küsürat falan filan yüzünden? işte.. ligi 9 puan önde bitir ama şampiyon olama haha yok yanlış hesaplamışım fark 3 zaten son maça girerken beraber kalırsak haftaya yine 3 puan fark olacak :D sadece şükrüde fenere yenilmemeliyiz :D tabii korkutmuyor mu bu durum beni korkutuyor dürüst olmak gerekirse. abi ben gs'liyim. diyorum ki eğer maç şükrü saraçoğlu'na kalırsa fener şampiyon direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Zokora?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 böle şey mi olur ama artık ya. yazıktır yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 kart vermedi inanılmaz bir şey. çok çok kötü yerlere gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 beyler yakında hakem de dalıcakmış. öyle dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 rıdvan kaybetti kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 zokora intikamini cok feci aldi oyh benimkiler bile acidi lan nasil vurduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 zokoraya yüzüne bakmamak ve elini sıkmamak yetmemiş görünüşe göre, yazık, çok yazık, buna sadece bir sarı kart gösteriyor hakem de emrenin F... ile başlayan hakaretinin o ilk kelimesini engellemeye çalışıyor sanırım şair burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 3 kırmızı 5 sarı zokora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Kart verdi, kaçırdınız herlhalde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 maçı kazanmamamız ıçin herşey yapılıyor helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 dusuncelihayvan said: kart vermedi inanılmaz bir şey. çok çok kötü yerlere gidiyor verdi verdi anında sarı verdi hatta tekrarda da gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Zokora kendi adaletini uyguladi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 eXistenZ said: abi ben gs'liyim. diyorum ki eğer maç şükrü saraçoğlu'na kalırsa fener şampiyon direk aynen aynen itiraz etmiyorum. Bu maç fenerin puan kaybetmesi lazım yoksa başka ihtimal vermiyorum sorun 9 puan önde girip şampiyon olamamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar