0ne Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 oha, direk çekip vursaydı emreyi. daha iyiydi
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Az önce zokora yı koruduğum sözleri geri alıyorum. Nasıl bir şerefsizliktir o ya ne biçim daldı herife.
loop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hah zokora şimdi batırmış !! Sertlik yapacağınıza adam gibi oynayın be!
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 2-2 yusufu biraz olsun başlamıştır bu golden sonra
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bu hakem bir daha maç yönetemez bitti hakemlik hayatı
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mithat said: Saykoleo said: şöyle şimdi. bu maç gs farkı açarsa gs şampiyon. yoksa son maça kalıyo: gs bu maç yenilmediği taktirde son maç gs veya beraberlik=gs şampiyon, fb alırsa fb. gs bu maç yenilirse, fb veya beraberlik=fb şampiyon, gs alırsa gs. mithat'aydı bu 500 mesaj girmiş araya yanılmıyorsam bu maç gs ve fb kazanırsa beraberlik fb =fb sadece gs yenmek zorunda. 9 puan önde 2.lik. Harbiden 9 puan fark atıp 2. olursak beşiktaş hiç hakkımızı yiyorlar falan demesin küfür ederiz . yok abi şu an 3 puan önde gs. iki takım da kazanırsa 3 puan önde giricek son maça. fb kazanırsa eşitlenecek puanlar, ama bize yarım puan verildiği için fb şampiyon olacak. e biz kazanırsak veya berabere kalırsak puan olarak önde olucaz. yani gs olucak şampiyon beraberlikte de.
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mithat said: eXistenZ said: Mithat said: Nasıl ya fener bu maçı kazanırsa şampiyon mu oluyor diyorsunuz siz? o küsürat falan filan yüzünden? işte.. ligi 9 puan önde bitir ama şampiyon olama haha yok yanlış hesaplamışım fark 3 zaten son maça girerken beraber kalırsak haftaya yine 3 puan fark olacak :D sadece şükrüde fenere yenilmemeliyiz :D tabii korkutmuyor mu bu durum beni korkutuyor dürüst olmak gerekirse. abi ben gs'liyim. diyorum ki eğer maç şükrü saraçoğlu'na kalırsa fener şampiyon direk
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 böle şey mi olur ama artık ya. yazıktır yazık.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 kart vermedi inanılmaz bir şey. çok çok kötü yerlere gidiyor
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 beyler yakında hakem de dalıcakmış. öyle dediler
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 zokora intikamini cok feci aldi oyh benimkiler bile acidi lan nasil vurduysa
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 zokoraya yüzüne bakmamak ve elini sıkmamak yetmemiş görünüşe göre, yazık, çok yazık, buna sadece bir sarı kart gösteriyor hakem de emrenin F... ile başlayan hakaretinin o ilk kelimesini engellemeye çalışıyor sanırım şair burada?
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 maçı kazanmamamız ıçin herşey yapılıyor helal
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 dusuncelihayvan said: kart vermedi inanılmaz bir şey. çok çok kötü yerlere gidiyor verdi verdi anında sarı verdi hatta tekrarda da gösterdi
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Zokora kendi adaletini uyguladi resmen.
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 eXistenZ said: abi ben gs'liyim. diyorum ki eğer maç şükrü saraçoğlu'na kalırsa fener şampiyon direk aynen aynen itiraz etmiyorum. Bu maç fenerin puan kaybetmesi lazım yoksa başka ihtimal vermiyorum sorun 9 puan önde girip şampiyon olamamakta.
Öne çıkan mesajlar