bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 dial up günlerimizi hatırladık güzel oldu teşekkürler akp bizi bugünlere getirdiğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kablo koptu falan diyodu bizim biri burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 yarım saatdir, balance routerla uğraşıyorum. genel arızaymış ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 can çekişiyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 cs de 130-140 ping alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ben site açamıyorum adam cs oynayacağım diye kasıyor asdadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Savaş var, İzmir İspanya'ya yardırıyordu bir ara. http://map.norsecorp.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 düzeldi baya savaşla falan alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 düzeldi beyler cs e girebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ulan doğum günümde yapılır mı be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Sabah 10-11 gibi başlıyor akşama kadar (8-9) internet yarak gibi. Sonra düzeliyor. Ertesi gün yine aynı. TTNet'teki ileri zekalılar çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bende sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 uydunette şu an DL hızım 240kb saniyede. 10kat yavaş net kullanıyorum. Var mı yavaşlık yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bende akşam birkaç saat google bile açılmadı doğru düzgün, iki saattir falan normal. uydunet/izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 sizin downstream dbmv değeriniz ne? benimki -6'larda geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 hangisini soruyorsun bilmiyorum ama downstream olarak SNR Marjı 8.5 Hat Zayıflaması 10.9 bağlantı ayılıp bayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 uydunet te iki gündür 1 mbit ve altı hızlar ile karşılaşıyorum 3 defa teknik ekip geldi modem değerleri normal dediler zaten ikisinde geldiklerinde hız kendine gelmişti. Bugünde aynı şekilde devam ediyor. Sabah gayet iyi olan bağlantı az önce yine 1 mbit altına indi. aksine ping ve upload değerleri olması gerektiği gibi ama download yerlerde mail istiyorlar gönderiyorum ethernet kullan diyor 1gbit wifi görüntüsü gönderiyorum pc de ethernet yok diyorum o zaman arıza kaydı açamayız diyorlar çıldırmamak mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Demek ki bu her ISP'de aynı. Gerizekalılar dandik dandik modemler kuruyolar, bana diyoki söz verdiğimiz hızı almanız için kablolu kullanın. Alla alla ya? Bunu Zyxel, ASUS modem bile yapabiliyorken sizin skindrik modeminiz niye yapamıyor acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 ShadowFax said: sizin downstream dbmv değeriniz ne? benimki -6'larda geziyor. 4.5-3.7 arası bende bunların hepsi. SNR de 45 civarı. iyi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 1.3 mblık resmi 45+ saniyede açan uydunete teşekkür ediyorum. güzel nostalji oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 şu an yurtdışı bağlantılarda acayip bi yavaşlama var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 yurtdışı değil belli başlı sitelerde var gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 superonline fiber. 100mbit. ping tavan iki gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar