Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 sene 2015 insan utanır amk http://www.pingtest.net/result/114750547.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 izmir de acı çekiyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 forum bazen cok kasıyo ya, bana mı kasyıo yoksa herkese mi aynı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ABV BT. Bi de hattinizda sorun yok dedi amk hintlisi. Sorun yoksa bu ne lan ? http://i.imgur.com/F5ghxWd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Okullar neyin tatile girdi ya internet trafiği de arttı tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 BT'deki hintliyle ben de muhatap olmustum bi kere. adam root diyemedi lan anlayamadım bi turlu ne dedigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 şu şikayet uzun süredir onlarca kişiden duyduğum bir şikayet. tam da hükümetin internet yasası, kontrol, vs. geyikleri ile ilgili çıkan haberlerle aynı dönemde başladı. yani sözün özü, bi iş var bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 12 kb ile download yapıyorum ayıp ya bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 KuddusiMavra said: şu şikayet uzun süredir onlarca kişiden duyduğum bir şikayet. tam da hükümetin internet yasası, kontrol, vs. geyikleri ile ilgili çıkan haberlerle aynı dönemde başladı. yani sözün özü, bi iş var bu işte. ya kusura bakma da bok aynı dönemde başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 internet bayadır boktan. işin kötüsü anlatamıyorsun da boktan olduğunu. packet loss ve ping sorunundan internette anlık hiçbir şey yapamıyorsun. multiplayer oyunlar, live streamler vs. bu derdimi müşteri hizmetlerine anlatmaya çalıştım. gerçek bir sabır testi. adam en sonunda supporta mail atmayı deneyin dedi. aynı şeyleri yazdım. CEVAP OLARAK GİRMEKTE SIKINTI YAŞADIĞINIZ SİTEYE PİNG ATIP SS YOLLAYIN DEDİ. bi maile baktım bi modeme baktım. monitör karardı. modemin ışıkları yanıp yanıp söndü. babam geldi neyle uğraşıyorsun dedi. anlattım. google.com.tr'ye ping attı. internet normal dedi. fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 günde 3 kere bağlantı gidiyor modemi resetlemem gerekiyor 3 saatlik bir kullanımda. clai biliyorum abi 45 dklık maçta şu aralar en az 3 lag spike yiyoruz hayvan gibi, son 2 haftadır durum bende öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 PrudenT said: KuddusiMavra said: şu şikayet uzun süredir onlarca kişiden duyduğum bir şikayet. tam da hükümetin internet yasası, kontrol, vs. geyikleri ile ilgili çıkan haberlerle aynı dönemde başladı. yani sözün özü, bi iş var bu işte. ya kusura bakma da bok aynı dönemde başladı kusura baktım. ayıp oldu bana karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 bugün bir yavaşlık var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ttnet pişmanlık valla, fakirler ttnet kullanır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Allah belasını versin. Yemin ediyorum elim ayağım titriyor. Bu geçen ay talanan ttnetin yönlendirme problemini bilen bilir. Bunu ben şikayet ettim iletişim başkanlığınq. Özür mözür delediler, o günden beri net düzelmedi evde. Çıldırmak üzereyim. Ev santralle karşı karşıya. Balkondan düşsem bahçelerindeyim yani. O nebze yakın. Şimdi açtım bigüzel sövdüm. Hat değerlerim normalmiş, dns yönlendirmem lazımmıl. Röle kullanacaksak siz ne boka yarıyorsunuz? Diye sordum. Pc kaynaklı dedi. Orda patladım. Dedim 4 pc var. 3 ü direk bağlı, teki wireless. Hepsi mi problemli amk. Nolur bi tanıdığı olan varsa el atsın, cidden analarını silkecem yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Bak iki dakka sonra da "Pratik çözüm" maili geldi bak. Yemin ediyorum biz sinirden kudurken acayip eğleniyolar. TTnetde tanıdığı olan varsa şu işin gerçeğini bi söylesin rica ediyorum. Ben eminim biyerde kasıtlı bişeyler yaptıklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 abi bişiler var ya benim net böyle kademeli oalrak mallaşıyo sonra arayırorum ediyorun cart curt tamam sinyal güçlendircez diyolar sorna gene yavaş yavaş kötüleşiyor yılda bi kaç kere rahatsız edicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Abi zaten çağrı merkezlerini aramamızı istedikleri için yaptıklarının farkındayım. Bi arkadaşım çağrı merkezinde çalışıyor "Azmi siz aramayınca, çağrılar azalınca para kaybediyo çağrı merkezi, ondan dokunuyolar hatlarınıza" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Su yazimi sabitleyin bir yere; SOL fiber pilot kullanicilardanim. Daha tr ye yeni yeni fiber gelirken beta tester gibi feedback aliyorlardi. Yukarida rage giren arkadas gibi teknik problemleriniz oldugunda (paket kaybi, dns yonlendirme, hat kalitesi, ping problemi vs) m.hizmetleri ile 2 dakikadan fazla dialog kurmayin. Hemen olayi sikayet kaydi olusturmaya getirin ozetle sorunu belirtin kayit alsinlar. Size geri donus yaptiklarinda, arayan kisi m.hizmetlerinde pc den otomatik yazi okuyan kisiler olmayacak. Bir ust level tecrubeye sabit kisiler sizinle konusacak. Bu kisiye tum teknik detaylari ile olayi aciklayin. Ne demek istedigini anlayacaklardir. Bu kisiler daha sonra saha ekiplerine, gercekten ağ konusunda uzman kisilere yonlendirecek.,iste o kisiler size ulastiginda siz daha leb demeden lebleyi anlayan bizden kat kat daha bilgili adamlar oluyor. Bu tipler sorunu 24 saat gecmeden cozuyor. Yani olay 3. Kademeye kadar gelebilmek. 1. ve 2. adimlari hizlica gecmeye bakin. Yoksa mh deki calisanlar onlerindeki pc de yazanlari okumak ile mukellef. Zaten aksi olsa asgari ucret ile calismazlardi. Tecrubeyle sabit. Kulaginiza kupe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 hepsi kablodan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 olm inter bi acayip leş bugün sayfaşlar geliyo resimelr videoalr tıkanıyo falan kafayı yicem üterler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 lodostandır ya. geçer 2-3 güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Perte cikti yine ttnet yurtdisi cogu site timeout oluyor resimler broken fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 hız 10mbit, ping 10, chrome çöküp duruyor youtube pert böyle işin içine tüküreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 interneti kullanabilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar