Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

şu şikayet uzun süredir onlarca kişiden duyduğum bir şikayet.
tam da hükümetin internet yasası, kontrol, vs. geyikleri ile ilgili çıkan haberlerle aynı dönemde başladı.

yani sözün özü, bi iş var bu işte.

ya kusura bakma da
bok aynı dönemde başladı
Sosyal ağlarda paylaş

internet bayadır boktan. işin kötüsü anlatamıyorsun da boktan olduğunu. packet loss ve ping sorunundan internette anlık hiçbir şey yapamıyorsun. multiplayer oyunlar, live streamler vs. bu derdimi müşteri hizmetlerine anlatmaya çalıştım. gerçek bir sabır testi. adam en sonunda supporta mail atmayı deneyin dedi. aynı şeyleri yazdım. CEVAP OLARAK GİRMEKTE SIKINTI YAŞADIĞINIZ SİTEYE PİNG ATIP SS YOLLAYIN DEDİ. bi maile baktım bi modeme baktım. monitör karardı. modemin ışıkları yanıp yanıp söndü. babam geldi neyle uğraşıyorsun dedi. anlattım. google.com.tr'ye ping attı. internet normal dedi. fml.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

KuddusiMavra said:

şu şikayet uzun süredir onlarca kişiden duyduğum bir şikayet.
tam da hükümetin internet yasası, kontrol, vs. geyikleri ile ilgili çıkan haberlerle aynı dönemde başladı.

yani sözün özü, bi iş var bu işte.

ya kusura bakma da
bok aynı dönemde başladı

kusura baktım.
ayıp oldu bana karşı.
Sosyal ağlarda paylaş

Allah belasını versin.
Yemin ediyorum elim ayağım titriyor.
Bu geçen ay talanan ttnetin yönlendirme problemini bilen bilir. Bunu ben şikayet ettim iletişim başkanlığınq. Özür mözür delediler, o günden beri net düzelmedi evde. Çıldırmak üzereyim. Ev santralle karşı karşıya. Balkondan düşsem bahçelerindeyim yani. O nebze yakın. Şimdi açtım bigüzel sövdüm. Hat değerlerim normalmiş, dns yönlendirmem lazımmıl. Röle kullanacaksak siz ne boka yarıyorsunuz? Diye sordum. Pc kaynaklı dedi. Orda patladım. Dedim 4 pc var. 3 ü direk bağlı, teki wireless. Hepsi mi problemli amk. Nolur bi tanıdığı olan varsa el atsın, cidden analarını silkecem yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Su yazimi sabitleyin bir yere;

SOL fiber pilot kullanicilardanim. Daha tr ye yeni yeni fiber gelirken beta tester gibi feedback aliyorlardi.

Yukarida rage giren arkadas gibi teknik problemleriniz oldugunda (paket kaybi, dns yonlendirme, hat kalitesi, ping problemi vs) m.hizmetleri ile 2 dakikadan fazla dialog kurmayin. Hemen olayi sikayet kaydi olusturmaya getirin ozetle sorunu belirtin kayit alsinlar.

Size geri donus yaptiklarinda, arayan kisi m.hizmetlerinde pc den otomatik yazi okuyan kisiler olmayacak. Bir ust level tecrubeye sabit kisiler sizinle konusacak. Bu kisiye tum teknik detaylari ile olayi aciklayin. Ne demek istedigini anlayacaklardir. Bu kisiler daha sonra saha ekiplerine, gercekten ağ konusunda uzman kisilere yonlendirecek.,iste o kisiler size ulastiginda siz daha leb demeden lebleyi anlayan bizden kat kat daha bilgili adamlar oluyor. Bu tipler sorunu 24 saat gecmeden cozuyor.

Yani olay 3. Kademeye kadar gelebilmek. 1. ve 2. adimlari hizlica gecmeye bakin. Yoksa mh deki calisanlar onlerindeki pc de yazanlari okumak ile mukellef. Zaten aksi olsa asgari ucret ile calismazlardi.

Tecrubeyle sabit. Kulaginiza kupe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...