2 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 cvpn ile yurtdışı çıkış sorununuz ortadan kalksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Yurtdışı sıçışlarda yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 internet iğrenç lan resmen. bayram da millet yüklenince sıçtı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 hmmm neye yükleniyorlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 bayramdan beri youtube'da birşey izleyemez oldum. kesin kıstılar girmeyelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 4-5 saat önce avrupa yakasını izliyodum sıkıntı yoktu şimdi resmen video ne doluyo ne ilerliyo rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Hay silkeyim böyle interneti. Evet bu noktaya getirdiler. 70 TL telefon faturası geldi, sol'un müşteri hizmetleri dışında arama yapmadım. Dedim paketi değiştirip 16mbit'e kadar sınırsıza geçeyim. Daha iyi olur belki. Aradım düzelir dediler geçtim 16mbit'e. Yaklaşık 4 gün boyunca yine 8mbit almaya devam ettim. Arıyorum abonelik servisi alt yapınız desteklemiyor diyor teknik kısım 25mbit'e kadar destekliyor diyor. İki birimin birbirinden haberi yok. Adamlara diyorum ki "Tarifemi değiştirmeden öncede 8mbit alıyordum, şimdi de 8mbit. Aradaki tek fark tarifelerdeki fiyat farkı. Aynı hızı aldıktan sonra niye ekstra para ödüyeyim eski tarifeme geri çevirin." dedim 5 gün boyunca bu şekilde rahatsız edince iptal ettiler. Ama tarife değiştirdiğim için (ki bunu telefonda onaylamadım) yeni taahütü geçirmeyi unutmadılar. İptal de edemiyoruz. İşin en komik yanı da şu. Adamlara diyorum ki yurt içindeki bir sunucuya ping çekip 50-70ms arası değer almam normal mi? adamlar diyor ki 100ms'e kadar normal. 30 kere aradım ve oyun oynayan hemde counter strike global offensive oynayan birine denk geldim sordum. Bana diyor ki bende oyun içinde 100ms'le oynuyorum. Dedim normal çünkü rekabetçi modunda giriyorsun ve yurtdışı sunucusuna bağlanıyorsun. Türk sunucularında oynadın mı 60ms'le diyorum. Haklısınız efendim yapabileceğimiz birşey yok diyorlar. Bir de anlamadığım konu, bundan 2-3 ay önce hiçbir problem yokken, son bir aydır Ankaradaki sunuculara ping attığımda bile 50ms çıkıyor. Çıldırmamak elde değil arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Bayram boyunca herkese 100mbit bedava verdiler ya, o yüzden bu bayram süresince çok gelgit yaşanıyor SOL'da. Tüm fiber kullanıcılarına 100mbit çekince kaldıramadı. Gerçi 100mbit vereceğine 2 gün kota yok desen çok daha güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 O yüzden mi? Ben de nooluyor dedim, tabletten dizi izleyemedim mesela dün gece 12'ye kadar. 12'den sonra rahatladı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Bayram ayagina stress testi yapmislardir. Bakalim ne durumdayiz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 100mbit varda kota olduktan sonra işe yaramıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 net or never :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 superonline dsl yine öldürmüyor ama süründürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 stormeagle said: Bayram boyunca herkese 100mbit bedava verdiler ya, o yüzden bu bayram süresince çok gelgit yaşanıyor SOL'da. Tüm fiber kullanıcılarına 100mbit çekince kaldıramadı. Gerçi 100mbit vereceğine 2 gün kota yok desen çok daha güzel olurdu. Benim fiberde yoktu 100mb bayram hediyesi :( Hem zaten olsa 2 günde kota dolardı sdsafaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Kota dolduktan sonra 3mbit'e indirdilerdi, bugün yine 10mbit'e çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Bu kota dolduktan sonra 3mbitten yüksek bir şeye düşen kampanya veya sistem yok değil mi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 akk olmayan seçenekler var parasını verirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Ya evde 3-4 makine çalışıyor. 3 mbit yerine mesela 5'e düşse bile işimizi görecek aslında. Ama işte paranla rezil olmak böyle bir şey. Kotasızlar çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Şu gerçek kotasız tarifeleri insancıl fiyatlara indirseler çok kişi yönelir zaten. 20mbit fiber AKK yok 199TL 1000mbit akk yok 999TL (50mbit seçeneği yok) Bu nedir yani. Hadi 1k yı geç 20mbit kotasız 199 TL Şunu 90tl falan yap 20mbit olsa da geçerim. Adam gibi fiyat koy. Net çökmesin diye yine upload kotası koy. Onu geçtim artık. 90TL bile zaten bir çok kişi için fazla fiyat. Türkiyenin % kaçı bu pakete geçer.. Ama 199tl yaptığın zaman bildiğin "alma sakın" diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 kurumsal kullanım için abi o fiyatlandırmalar ondan o kadar pahalı adam normal kullanıcıya vermek istemiyor genel itibariyle, o sebepten fiyatlandırmalar öyle. kurumsal müşteriysen zaten silke silke veriyorsun. adam 500 dese 500 vereceksin, 1000 dese 1000 vereceksin, alternatifin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 e 20mbite adam gibi fiyat çek, normal kullanıcılardan da geçen olur. Öbür türlü adam 59tl ye 100akk alıyor. 90-100 tl desen adam akk siz olana geçecek, sende daha çok kazanmayacak mısın? 20mbit kotasız olanı hiç bir kurumsal almaz ki zaten, çok düşük hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 altyapıları yeterli olsa erişilebilir yaparlar zaten bence altyapı eksikliğinden dolayı akk'e gerek görüldü ve akksiz paketler bu kadar pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 muhtemelen öyle. e o zamanda sorarlar 14 yıldır hizmet veriyorsun hala yetmiyor mu.. yatırım yapı ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 rekabet gelmesi gerekiyor onun için, o da ancak fiber altyapısının daha da yaygınlaşması ile olur, onunda önünü deli gibi kesiyorlar zaten belediyeler üzerinden. rekabet gelmedikce hizmet kalitesi arttırımı gerekli görülmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Zaten SOL olmasa şuan Ttnet ne yapardı bizi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar