Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Hay silkeyim böyle interneti. Evet bu noktaya getirdiler. 70 TL telefon faturası geldi, sol'un müşteri hizmetleri dışında arama yapmadım.

Dedim paketi değiştirip 16mbit'e kadar sınırsıza geçeyim. Daha iyi olur belki. Aradım düzelir dediler geçtim 16mbit'e. Yaklaşık 4 gün boyunca yine 8mbit almaya devam ettim. Arıyorum abonelik servisi alt yapınız desteklemiyor diyor teknik kısım 25mbit'e kadar destekliyor diyor. İki birimin birbirinden haberi yok. Adamlara diyorum ki "Tarifemi değiştirmeden öncede 8mbit alıyordum, şimdi de 8mbit. Aradaki tek fark tarifelerdeki fiyat farkı. Aynı hızı aldıktan sonra niye ekstra para ödüyeyim eski tarifeme geri çevirin." dedim 5 gün boyunca bu şekilde rahatsız edince iptal ettiler. Ama tarife değiştirdiğim için (ki bunu telefonda onaylamadım) yeni taahütü geçirmeyi unutmadılar. İptal de edemiyoruz.

İşin en komik yanı da şu. Adamlara diyorum ki yurt içindeki bir sunucuya ping çekip 50-70ms arası değer almam normal mi? adamlar diyor ki 100ms'e kadar normal. 30 kere aradım ve oyun oynayan hemde counter strike global offensive oynayan birine denk geldim sordum. Bana diyor ki bende oyun içinde 100ms'le oynuyorum. Dedim normal çünkü rekabetçi modunda giriyorsun ve yurtdışı sunucusuna bağlanıyorsun. Türk sunucularında oynadın mı 60ms'le diyorum. Haklısınız efendim yapabileceğimiz birşey yok diyorlar.

Bir de anlamadığım konu, bundan 2-3 ay önce hiçbir problem yokken, son bir aydır Ankaradaki sunuculara ping attığımda bile 50ms çıkıyor.

Çıldırmamak elde değil arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Bayram boyunca herkese 100mbit bedava verdiler ya, o yüzden bu bayram süresince çok gelgit yaşanıyor SOL'da. Tüm fiber kullanıcılarına 100mbit çekince kaldıramadı.

Gerçi 100mbit vereceğine 2 gün kota yok desen çok daha güzel olurdu.

Benim fiberde yoktu 100mb bayram hediyesi :(
Hem zaten olsa 2 günde kota dolardı sdsafaf.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu gerçek kotasız tarifeleri insancıl fiyatlara indirseler çok kişi yönelir zaten.

20mbit fiber AKK yok 199TL
1000mbit akk yok 999TL
(50mbit seçeneği yok)
Bu nedir yani. Hadi 1k yı geç 20mbit kotasız 199 TL

Şunu 90tl falan yap 20mbit olsa da geçerim. Adam gibi fiyat koy.
Net çökmesin diye yine upload kotası koy. Onu geçtim artık. 90TL bile zaten bir çok kişi için fazla fiyat. Türkiyenin % kaçı bu pakete geçer.. Ama 199tl yaptığın zaman bildiğin "alma sakın" diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

kurumsal kullanım için abi o fiyatlandırmalar

ondan o kadar pahalı

adam normal kullanıcıya vermek istemiyor genel itibariyle, o sebepten fiyatlandırmalar öyle. kurumsal müşteriysen zaten silke silke veriyorsun. adam 500 dese 500 vereceksin, 1000 dese 1000 vereceksin, alternatifin yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...