Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

20mbit Superonline Fiber

Torrent kullanırken googleda arama bile yapamıyorum arkadaş nedir bu? Torrenti kapattığım anda ise büyülü bi şekilde açılıyor sayfalar. Kotamı doldurmuşum sanırım, 300 küsür kb ile çekiyo torrenti, 300kb'ı çekiyon 2kblık google sayfasını mı açamıyosun dürzü?
Sosyal ağlarda paylaş

downloaduda sınırla.8mbit bağlantı için

upload :10 kb
download: 700kb bazen duruma göre stream video falan olmayacaksa 750kb ideal oluyo.youtube 1080p stream için diyorum bunu.Kalan kısmı kendi allocate ediyo zaten.Torrent clientı download edildiği gibi düz ayarlarla kullandım hep.Ayar çekip bakayım dedim bi yararını görmedim.Aynı tas aynı terane.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım bir haftaya yakın oldu ve hala aynı durağanlıkta.
Pingin de 200-300'e düşse bir şey demeyeceğim ama 400-500'de fixlenmesi nedir anlayabilmiş değilim.

Speedtest de yapacaktım ama TTnet'in sayfasını dahi açamadı, youtube da yine her zamankinden kağnı gibi, nedenini hala anlayabilmiş değilim, modemi wireless'ı da geçtim artık internet ışığı bile yanmıyor modemde uzun süre, kafasına göre gelip gidiyor her dakika başı restart. 16 mbit internet testte download 3 mbps'ı zor görüyor. Bir problem olduğu aşikâr ama nasıl çözülecek hiçbir fikrim yok cidden.

N'olucak abi böyle.

Nasıl oldurcaz ya, halp.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bu yaz böyle geçecek gibi. Bişi var yurtdışı çıkışlarda. Özellikle avrupa kötü. WoW'a giriyorum, bir karakterle sorun yok, karakter değiştirmek isteyince, character not found. Login serverlarıyla bağlantı kopuyo, tekrar şifre giriyosun bağlanamıyo diyo, 5 dk sonra bağlanıyo felan.

Tracert çekiyorum avrupadaki bir servera, daha yabancı sitelere hoplamadan * * * lar çıkıo. Yarılmış TTnet, kaldırmıyor artık interneti.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bütün gün wildstar'da DC oldum durdum. gayet random bir şekilde DC oluyorum. oyunda lag vs yok. gayet temiz, takılmadan etmeden oynuyorum ama bir anda düşüyor oyundan. Dedim acaba oyun ile mi ilgili ama yok ventrilo'dan da devamlı düşüp duruyorum aynı zamanda. İstanbul-Bakırköy TTnet 8mbit adsl. allah belanı ttnet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...