Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 düzeldi gibi. lole girebildim en azından. lag da yok şimdilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ulan dün bağlattım fiberi, berbattı. bugün iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 düzeldi gibi ancak paticik'te hala yavaşlık söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 level3 dns kullanıyodum hiçbir şey açılmıyordu, ttnetin defaulta döndüm şimdi güzel net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 vpnsiz twitche falan girmiyor yav telefonda da 1weather güncellemiyor ne cins bi şey lan bu zenmate de inanılmaz ağır sanırım PIA artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 yandex dns kullanıyorum ben fena değil. steam'de de sorun olmuyor, community sayfasında fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Disconnected from multiplayer session Disconnected Disconnected Disconnected allah bin belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 20mbit Superonline Fiber Torrent kullanırken googleda arama bile yapamıyorum arkadaş nedir bu? Torrenti kapattığım anda ise büyülü bi şekilde açılıyor sayfalar. Kotamı doldurmuşum sanırım, 300 küsür kb ile çekiyo torrenti, 300kb'ı çekiyon 2kblık google sayfasını mı açamıyosun dürzü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Upload rate'ini 15kbit ile sınırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ya o banada oluyodu eskiden o internetin hızıyla alakası yok abi modemden bişey zımbırtısını 2048 e yükseltiyodun bide maksimum bağlantı sayısı diye bi ayar olması lazım torrentte bak hatırlayamadım şimdi. onlarla alakalı bi ayar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 modemin maksimum bağlantı sayısını kaldıramıyor muhtemelen yukarıda söylendiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 benim izmir'deki evde de aynı durum mevcuttu, gidince modemi kurcalayayım bari biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ya ben de kotayı aşalı baya oldu yalnız 1 saattir falan 1.6mb ile çekiyorum bu ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 8mbitle uploadi 30a sinirlamama ragmen boyle. su isi bi cozun ya emule donemi bitti biteli ayni sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 downloaduda sınırla.8mbit bağlantı için upload :10 kb download: 700kb bazen duruma göre stream video falan olmayacaksa 750kb ideal oluyo.youtube 1080p stream için diyorum bunu.Kalan kısmı kendi allocate ediyo zaten.Torrent clientı download edildiği gibi düz ayarlarla kullandım hep.Ayar çekip bakayım dedim bi yararını görmedim.Aynı tas aynı terane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Sanırım bir haftaya yakın oldu ve hala aynı durağanlıkta. Pingin de 200-300'e düşse bir şey demeyeceğim ama 400-500'de fixlenmesi nedir anlayabilmiş değilim. Speedtest de yapacaktım ama TTnet'in sayfasını dahi açamadı, youtube da yine her zamankinden kağnı gibi, nedenini hala anlayabilmiş değilim, modemi wireless'ı da geçtim artık internet ışığı bile yanmıyor modemde uzun süre, kafasına göre gelip gidiyor her dakika başı restart. 16 mbit internet testte download 3 mbps'ı zor görüyor. Bir problem olduğu aşikâr ama nasıl çözülecek hiçbir fikrim yok cidden. N'olucak abi böyle. Nasıl oldurcaz ya, halp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Kota doldugunda 3'e dusen tarife kullaniyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Yok bu yaz böyle geçecek gibi. Bişi var yurtdışı çıkışlarda. Özellikle avrupa kötü. WoW'a giriyorum, bir karakterle sorun yok, karakter değiştirmek isteyince, character not found. Login serverlarıyla bağlantı kopuyo, tekrar şifre giriyosun bağlanamıyo diyo, 5 dk sonra bağlanıyo felan. Tracert çekiyorum avrupadaki bir servera, daha yabancı sitelere hoplamadan * * * lar çıkıo. Yarılmış TTnet, kaldırmıyor artık interneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 vpn kullanırken problem yok disconnect olduğum anda sayfa açmak için refresh yapmaktan sıkıldım ne yapıyorlar ne kurcalıyorlarsa artık görürüz yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ben de bütün gün wildstar'da DC oldum durdum. gayet random bir şekilde DC oluyorum. oyunda lag vs yok. gayet temiz, takılmadan etmeden oynuyorum ama bir anda düşüyor oyundan. Dedim acaba oyun ile mi ilgili ama yok ventrilo'dan da devamlı düşüp duruyorum aynı zamanda. İstanbul-Bakırköy TTnet 8mbit adsl. allah belanı ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 pingler sıçtı. ist uydunet. okullar mı kapandı nedir? mecburen vpn kullanacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Evet, dün okullar kapandı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Superonline fiber ping sorunu yaşayan var mı? Diablo oynarken ping uçuyor arada.ttnet 8'e kadarda olmuyordu böyle ping sorunu pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 WTFast kullan diablo için. bana da gültten biri önermişti. ilk ay beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bakayım ona eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar