cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Stream felaket kötü. Oyunların EU server pingleri birden 200ü görüyor. Çok dengesiz.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 superonline musteri temsilcisine bile baglamiyo, bolgenizde sorun var cozulunce sms atmamizi istiyosaniz 1i tuslayin spamliyo kartal
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Superonline’da Türkiye çapında genel arıza varmış :(
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Kac saat oldu ya birde arapca menu de cmiyorlarmi telefonu daha cok cildiriyorum.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Aynen, 15 dakika falan sürdü Kadıköy'de :D
Figh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 sol tarafında sizi ilerleyen dönemde çok mutlu edecek çalışmalar yapılıyor o yüzden :)
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 hikaye gece boyunca bir kaç kez girdi çıktı arafa
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Figh said: sol tarafında sizi ilerleyen dönemde çok mutlu edecek çalışmalar yapılıyor o yüzden :) ya sol önce altyapı döşesin. Ankaranın literally merkezindeyim - nerede şehir dışında Odinin unuttuğu site orada sol, burada yok
Figh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 mantıklı düşünen biri şunu yazmazdı zaten, ankaranının literally merkezine belediye zaten kazı izni vermiyor ahah. altyapı olmayan yerler için bir ürün geldi pilotu yapılıyor 3 aydır, hazır olur bu yıl ortasına
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 fiber superonline kullanıyorum. net kesildi 1 saat önce hgs255s güncelleniyor diyip modeme yönlendiriyordu herşeyi. modemde yeni falan değil 1.5 senedir bunlayım. başka neti kesilen varmı şu son 1-2 saatte sol/fiber kullanan?
quixef Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Figh said: mantıklı düşünen biri şunu yazmazdı zaten, ankaranının literally merkezine belediye zaten kazı izni vermiyor ahah. altyapı olmayan yerler için bir ürün geldi pilotu yapılıyor 3 aydır, hazır olur bu yıl ortasına laf sokmaya çalışacağına veriyle bilgiyle gel ne yapıyor bu ürün, fiber kalitesinde hizmet alınabilecek mi yani altyapı olmayan yerde
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 5 dakika duruyor hat gidiyor tüm gündür o arada yazdım.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Undisclosed said: fiber superonline kullanıyorum. net kesildi 1 saat önce hgs255s güncelleniyor diyip modeme yönlendiriyordu herşeyi. modemde yeni falan değil 1.5 senedir bunlayım. başka neti kesilen varmı şu son 1-2 saatte sol/fiber kullanan? şu bi ara bana da oldu ya. izmir'de vodafone fiber kullanıyorum. hatta virüs falan girdi sanmıştım sdf
Figh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 quixef said: Figh said: mantıklı düşünen biri şunu yazmazdı zaten, ankaranının literally merkezine belediye zaten kazı izni vermiyor ahah. altyapı olmayan yerler için bir ürün geldi pilotu yapılıyor 3 aydır, hazır olur bu yıl ortasına laf sokmaya çalışacağına veriyle bilgiyle gel ne yapıyor bu ürün, fiber kalitesinde hizmet alınabilecek mi yani altyapı olmayan yerde hız olarak evet, latency olarak vdsl kalitesinin bir tık üstünde diyelim, stabilite durumları giderilmeye çalışılıyor, zaten detay verecek olsam ilk mesajda yazardım ilgi manyağı değilim :)
quixef Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Figh said: quixef said: Figh said: mantıklı düşünen biri şunu yazmazdı zaten, ankaranının literally merkezine belediye zaten kazı izni vermiyor ahah. altyapı olmayan yerler için bir ürün geldi pilotu yapılıyor 3 aydır, hazır olur bu yıl ortasına laf sokmaya çalışacağına veriyle bilgiyle gel ne yapıyor bu ürün, fiber kalitesinde hizmet alınabilecek mi yani altyapı olmayan yerde hız olarak evet, latency olarak vdsl kalitesinin bir tık üstünde diyelim, stabilite durumları giderilmeye çalışılıyor, zaten detay verecek olsam ilk mesajda yazardım ilgi manyağı değilim :) Peki şehir merkezleri için tamamen buna mı yöneliyor yani SOL, normal altyapıdan ümidimizi keselim mi?
Figh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 tabi ki hayır, farklı organizasyonlar bunlar, ama normal altyapıdan ulaşılamayan müşterilere de iyi bir deneyim sunmak adına yan bir olay diye düşünün, yoksa kazılar vs zaten devam ediyor, olay şu http://www.webtekno.com/turkcell-superbox-h31985.html stabilite önemli işte, 4.5g ağına binecek bütün yük o kısım hallediliyor negatif bir etkilenmeme olmaması için, kullandık iyi baya. daha şuan paketler kotalı vs.
Figh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 değil değil çok güzel ahah aşk olsun vınn olsa vınn deriz
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 ulan bir yağmur yağıyor 30 saniye de bir gidip geliyor.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 http://www.speedtest.net/result/7033614191.png hızım bu vaziyette. ama periscope, twitter, twitch gibi şeyleri 2-3 sn'de bir takılarak, durarak, bekleyerek izliyorum. neden bu kadar yavaş bu ya?
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Hiçbiri İstanbul'da host edilmiyordur onların.
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 googleda sorun yaşayan var mı tag managerda vs?
Öne çıkan mesajlar