sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Sıktı bu artık yeter ama ya. Hiç bu kadar olmamıştı. VPN ler de çok işe yaramıyor. Zenmate tamamen öldü. Yasal dayanağı var mı acaba vpn yasaklamanın? Memlekette hiç bir şey çalışmıyor ki internet için homurdanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Fiili durumdur o fiili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 kablonetin yüz güldüren tarifesine geçtim çok başarılı 97 Mbps. görüyor temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 kablo ama TV ile ilgili soriim yeni konu açmiim. sizde de birkaç gündür baya leş gibi parazitli mi çıkıyor çoğu kanal? düzgün ve temiz izleyebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Hayır çıkmıyor, arıza kaydı bırak * 100GB kotayla 100 mbit bağlantı çok anlamsız değil mi yav. Dün nitro bastım, 1 günde rahat indirmişimdir 100GB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 40 tane şey çektim sorunsuz, oyuna giriyorum lagdan dc yiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 sostizm said: Sıktı bu artık yeter ama ya. Hiç bu kadar olmamıştı. VPN ler de çok işe yaramıyor. Zenmate tamamen öldü. Yasal dayanağı var mı acaba vpn yasaklamanın? Memlekette hiç bir şey çalışmıyor ki internet için homurdanayım. yasal dayanak derken abi? fasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 elesso said: kablonetin yüz güldüren tarifesine geçtim çok başarılı 97 Mbps. görüyor temiz Buna bende geçtim , eve dekstopu daha getiremediğim için kaptopdan 30 u aşamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 olm 50 neyinize yetmiyor da 100 alıyonuz la? harbi merak ediyom. 8gb bluray film çeksen, 50 ile yarım saatte geliyo zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 sostizm said: Sıktı bu artık yeter ama ya. Hiç bu kadar olmamıştı. VPN ler de çok işe yaramıyor. Zenmate tamamen öldü. Yasal dayanağı var mı acaba vpn yasaklamanın? Memlekette hiç bir şey çalışmıyor ki internet için homurdanayım. itinayla yasal dayanaklandırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 sostizm said: Sıktı bu artık yeter ama ya. Hiç bu kadar olmamıştı. VPN ler de çok işe yaramıyor. Zenmate tamamen öldü. Yasal dayanağı var mı acaba vpn yasaklamanın? Memlekette hiç bir şey çalışmıyor ki internet için homurdanayım. başlangıç sayfam olarak google açılmayınca bi afalladım ben de. zenmate açıkmış meğersem. şimdi nabıyoruz istediğimiz yere girebilmek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 comodo dns patlamış noluyor diyorum ben de saatlerdir. kullanan varsa haberi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 yine ne oldu da internet yavaşladı böyle birşey yavaşlama yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 yazıldı mı bilmiyorum ama zenmate vpn engellenmiş zenmate in kendi sitesine bile girilmiyor.Opera vpn hala çalışıyor 2 üstte yazılmış idare edin.Çare opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 internete de bişeyler olmaya başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Kablonet İstanbul genelinde arızalı gözüküyor. Bütün gün elektrik yoktu, şimdi de internet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 yutubu yavaş olan var mı şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Geçen günlere göre hızlı bende ancak ara ara kesintiler var haftalardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 her geçen gün biraz daha yavaşlıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Yurt dışı patates mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 360p üzeri bir şey seyredilmiyor bende uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 gündüzleri 12-16 arası genel bir sıkıntı var sürekli normalde de video izlemek işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 valla artık vpn'i otomatik açıyorum ben. bu aralar çok kötü uydunet. vpn ile hiç sıkıntı yok ama. ister torrent ister stream. gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 iphone 6 var son updateli, aynı routera bağlı android tablette vpn çalışırken bunda hiçbir vpne bağlanmıyor, neden anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Düzgün IP kovalıyoruz yine. Habire router restart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar