Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Fiberde 1 milyon aboneye ulaşan Turkcell Superonline bunun şerefine Aralık ayı boyunca tüm müşterilerinin hızını 100 mbit'e çıkartıyormuş :D Turkcell fiberde 1 milyona ulaştı kutlamayı 100 Mbps hızla yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 akk varken istersen 1000 e yükseltsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Raylen said: Steam sale zamanı 200 kb/s ile indiriyor Allah cezanı verecek türk telekom bende de böyle bu. 220 civarı. buna da mı ayar çektiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Ya bende Superonline ADSL'den VDSL'e geçiş yaptım. Hattımız 80 küsüre kadar destekliyormuş, 50 mbit olandan aldım. Kablosuz dışında direkt ethernet kablosunu takarak hız testi bide birkaç dosya yüklemeye çalıştım. Speedtest üzerinde kendisi sunucuyu seçtiği zaman 47-48'i gördüm ancak gidipte elle Türk Telekom veya başka bir sunucuyu seçtiğimde 20-30 arası başlayıp 16'ya çekiliyor. Yurt dışı kaynaklı dosya yüklemelede de benzer şekilde 20 küsürleri görüp 16-17'ye çekiliyor. Bilgisi olan var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 vpnle dene yurtdışı aynı yerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Yok abi aynı durum :( Başlayınca birden 20-30'un üstüne çıkıp 16-17'ye çekiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Evin bulunduğu sokakda apartman yok hepsi müstakil. Sokağın ortasında kutu var. En eski sistem bakır tel. int isteyene o kutudan kablo çekiyorlar. Kutu ile modem uzaklığı 12 metre felan. Bulunduğum yer 10mb a kadar destekliyor. Genelde indirme hızı 0.6- 1 mb. Oyunlarda ping 80-100. Son zamanlarda download hızı 0.4 mb. Akk geçen komşu ile benim ınternet hızı aynı. Bi yararı olacağıni sanmiyorum ama ücretli ekip istedim. Başka ne yapılabilir ? Kutunun içinde ki kablolar eski, ordan burdan ek yapmışlar hep. Bunun yenilenmesi için tt a dilekçe vercem hafta içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Üsküdar Uydunet Son 1 saattir inanılmaz yavaş , var mı sıkıntısı olan benim dışımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 ya şu 1 mbit'e düşürme hadisesinden sonra 4-5 kere şey başıma geldi, twitch'te high veya source'ta bişi izleyemiyorum bazen. ki bunun için 10 mbit fazlasıyla yeterli... 10 bile olmuyor demek ki. daha önce kullandığım 6 aydır hiç böle şeyler yaşamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 levent uydunet bir ıskıntı var. vpnle girince youtube canavar gibi. vpsnisz yerlere. 240p açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Çankaya Uydunet sıçışlarda son 3 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 orc_lord said: Fiberde 1 milyon aboneye ulaşan Turkcell Superonline bunun şerefine Aralık ayı boyunca tüm müşterilerinin hızını 100 mbit'e çıkartıyormuş :D Turkcell fiberde 1 milyona ulaştı kutlamayı 100 Mbps hızla yaptı 20mbit hala, bizi mi kandırıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 kablonet maltepede gg sanirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bende arka sayfada arcane'in sorunundan var sanırım. ama sadece wikipedia'da oluyor. hangi hop'a el atsa 3/4 timeout oluyor lan nasıl iş anlamadım. google dns sıçışı sanırım vpn açtım giriyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bende bi siteye ilk girmeye çalıştığımda fail ediyor sonra 2. denemede giriyor çok yavaş emenike ay başı akk da yok neden böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 bu hafta sadece wikipedia'ya özel bir yavaşlatma var sanki, wikipedia birşey mi yaptı bizimkilere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 resource monitörden takip ediyorum şimdi. twitch youtube dizi stream sitelerini açıyorum. chromeda katiyyen 300kb/s'nin üstüne çıkamıyor alınan veri. haliyle takıla takıla izliyorum. torrent ve steam download hızları saniyede 3mb'a dayanırken niye streamlerde acı çekiyorum ben böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 10-15dk da 1 5-6 saniyelik spikelar giriyor kardesimin pc'ye uydunet modemden mi kaynaklanıyor acaba. Bedava gelen modem istesek yenisini yollarlar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Superonline'da 50 mbit'lik VDSL'e geçiş yapmıştım. Speedtest üzerinden hız testi yaptığım zaman kaynağı Turkcell Superonline seçtiğim zaman gerçekten 47-48 mbit'lik hıza ulaşabiliyorum. Ancak gidipte kaynak olarak Türk Telekom, Uydunet veya Vodafone gibi diğerlerini seçtiğim zaman 30-35 mbit'le başlayıp 16-17 mbit'e gelerek sabitleniyor. Çağrı merkezini aradığım zaman arıza kaydı açıp Türk Telekom'a ilettiler. Biraz önce SMS geldi bina içi kablolama da sorun vardır demişler. Bana hiç mantıklı gelmiyor, böyle bi olay olabilir mi cidden? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Feci bir spike durumu var. Twitch falan kasıyor. 50m internet var sözde pfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 uydunet yine kanser bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 keşke sol'da upload hızı düşük ve 50 gb kotalı olmasa :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 http://www.speedtest.net/result/5859785805.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 http://www.speedtest.net/result/5860049904.png brooklynde 10ms ile dota 2 oynuyordum 20 lere cikti. tasincam bu ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 ne diyon ya canım ne diyon 20 ms için niye taşınıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar