kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 GwindonSurion said: fotoğraflara girilince artık albümler falan diye ayrılmıyor nasıl bakıcaz lan albümlere falan sadece etiketlenenler çıkıyor kendi albümlerimi bile göremiyorum nasıl ya, basbayağı çıkıyor. en üsste etiketlendiğin fotoların yanında albümler vs vs var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 quuq said: eskiden x kişisi beni böyle görüyor diye bir özellik vardı. aradım aradım bulamadım, nerdedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sag ustteki padlock'tan giriyorum ben ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Gençler, acil yardımınıza ihtiyacım var. Bugüne kadar hiçbir facebook spamine karışmamıştım, mutluydum. Son 1 ayda bu değişti. Nereden geldi, niye bulaştı bilmem de hayatımı kararttı. Olay şudur ki, belli zamanlarda facebook'um ardarda "public"e çevrilmiş status update yapıyor, replika samsung s3 şu kadar, replika adidas bu kadar" diye mesaj yazıyor. Yetmezmiş gibi bir de bu mesajda rastgele 20-25 kişiyi tagliyor arkadaş listemden. Durum vahim. Listede müdür var, iş arkadaşı var, samimi olmayan yıllardır görüşülmedik adam var, iletişim kurulmaması gereken exler veya kavgalı kişiler falan var. Kepaze oluyoruz. İlk seferinde "ya saçma bişeye tıkladım heralde" dedim, sildim. tekrar etti. Bunun üstüne facebooktaki tüm uygulamaları kaldırdım, şifre değiştirdim yine devam etti. Sonra bir gece ilk defa bilgisayarın kapalı olduğuna emin uyurken olmuş. Şüphe ettim, baktım, hani şu o an açık oturumları gösterdiği yerde bi tane gece 2:41 - Reading, UK var. VPN heralde. Lan? hemen onu ve hepsini kaldırdım, tüm recognized device seçeneklerini sildim, bir kez daha şifre değiştirdim, hatta nolur nolmaz diye browserı silip baştan kurdum (eklentilerde gizli bi halt olmasın diye). Bundan sonra bi 10 gün falan sesi çıkmadı. Ama dün torrentz.eu ve torrenthound.com'a girdim. Bugünse bilgisayarı açtığımda browser açılır açılmaz yine yapıştırdı spami. Şimdi bunlar üstüste gelince ben bu sitelerden güveniyorum ama emin de oalamadım. Resmen rezil oluyoruz yahu. Var mı böyle bişeye denk gelen, yardım edebilecek, bilgi sahibi bir pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 cok sacma olacak belki de hesabindaki applere vs baktiginda abuk bir sey var mi ? bilgisayarindaki virus falan degilse farkinda olmadan bir appe izin verdin, o da spami dayiyor bir de o 10 gunluk sure de yaklasik 3 aylik bir periyodun sonuna mi denk gelmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 app'leri temizledim fayda etmedi. İşte herşeyi yaptıktan sonra 10 gün bişi olamdı temizdi, sonra bi torrente girdim, ertesi gün zbamm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kapak resmini herkese açık kısmını sadece arkadaşlar yapabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 onu değiştiremiyoruz malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Eğlence bölümüne açacaktım sonra facebook sayfası olduğu için buradan yazayım. BU NASIL BİR SAYFA LAN? https://www.facebook.com/pages/YaK%C4%B1%C5%9E%C4%B1KL%C4%B1-PoL%C4%B0sLeR-G%C3%BCZeL-K%C4%B1ZLaR/320931474599398?hc_location=stream Bazı fotolara ve yorumlara geberdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Demek ki Seda Sayan polislere hitap edemiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 beyler chatte input lag yaşıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ad3m said: Eğlence bölümüne açacaktım sonra facebook sayfası olduğu için buradan yazayım. BU NASIL BİR SAYFA LAN? https://www.facebook.com/pages/YaK%C4%B1%C5%9E%C4%B1KL%C4%B1-PoL%C4%B0sLeR-G%C3%BCZeL-K%C4%B1ZLaR/320931474599398?hc_location=stream Bazı fotolara ve yorumlara geberdim :D arakadaşların şifrelerini bulup bu sayfaya üye etmek istedim şu an , süper olurdu yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Rewendor said: Gençler, acil yardımınıza ihtiyacım var. Bugüne kadar hiçbir facebook spamine karışmamıştım, mutluydum. Son 1 ayda bu değişti. Nereden geldi, niye bulaştı bilmem de hayatımı kararttı. Olay şudur ki, belli zamanlarda facebook'um ardarda "public"e çevrilmiş status update yapıyor, replika samsung s3 şu kadar, replika adidas bu kadar" diye mesaj yazıyor. Yetmezmiş gibi bir de bu mesajda rastgele 20-25 kişiyi tagliyor arkadaş listemden. Durum vahim. Listede müdür var, iş arkadaşı var, samimi olmayan yıllardır görüşülmedik adam var, iletişim kurulmaması gereken exler veya kavgalı kişiler falan var. Kepaze oluyoruz. İlk seferinde "ya saçma bişeye tıkladım heralde" dedim, sildim. tekrar etti. Bunun üstüne facebooktaki tüm uygulamaları kaldırdım, şifre değiştirdim yine devam etti. Sonra bir gece ilk defa bilgisayarın kapalı olduğuna emin uyurken olmuş. Şüphe ettim, baktım, hani şu o an açık oturumları gösterdiği yerde bi tane gece 2:41 - Reading, UK var. VPN heralde. Lan? hemen onu ve hepsini kaldırdım, tüm recognized device seçeneklerini sildim, bir kez daha şifre değiştirdim, hatta nolur nolmaz diye browserı silip baştan kurdum (eklentilerde gizli bi halt olmasın diye). Bundan sonra bi 10 gün falan sesi çıkmadı. Ama dün torrentz.eu ve torrenthound.com'a girdim. Bugünse bilgisayarı açtığımda browser açılır açılmaz yine yapıştırdı spami. Şimdi bunlar üstüste gelince ben bu sitelerden güveniyorum ama emin de oalamadım. Resmen rezil oluyoruz yahu. Var mı böyle bişeye denk gelen, yardım edebilecek, bilgi sahibi bir pati? nasıl bulaşıyor ben de bilmiyorum. bana da oldu 2 kez. kurtulma yolu activity log'dan bu paylaşımların üsütne gel sağ üstteki ayardan hem report hem block at. böyle yapınca paylaştığın tüm linkler gidiyor hem tek tek silmekle de uğraşmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 CthuLhu said: Rewendor said: Gençler, acil yardımınıza ihtiyacım var. Bugüne kadar hiçbir facebook spamine karışmamıştım, mutluydum. Son 1 ayda bu değişti. Nereden geldi, niye bulaştı bilmem de hayatımı kararttı. Olay şudur ki, belli zamanlarda facebook'um ardarda "public"e çevrilmiş status update yapıyor, replika samsung s3 şu kadar, replika adidas bu kadar" diye mesaj yazıyor. Yetmezmiş gibi bir de bu mesajda rastgele 20-25 kişiyi tagliyor arkadaş listemden. Durum vahim. Listede müdür var, iş arkadaşı var, samimi olmayan yıllardır görüşülmedik adam var, iletişim kurulmaması gereken exler veya kavgalı kişiler falan var. Kepaze oluyoruz. İlk seferinde "ya saçma bişeye tıkladım heralde" dedim, sildim. tekrar etti. Bunun üstüne facebooktaki tüm uygulamaları kaldırdım, şifre değiştirdim yine devam etti. Sonra bir gece ilk defa bilgisayarın kapalı olduğuna emin uyurken olmuş. Şüphe ettim, baktım, hani şu o an açık oturumları gösterdiği yerde bi tane gece 2:41 - Reading, UK var. VPN heralde. Lan? hemen onu ve hepsini kaldırdım, tüm recognized device seçeneklerini sildim, bir kez daha şifre değiştirdim, hatta nolur nolmaz diye browserı silip baştan kurdum (eklentilerde gizli bi halt olmasın diye). Bundan sonra bi 10 gün falan sesi çıkmadı. Ama dün torrentz.eu ve torrenthound.com'a girdim. Bugünse bilgisayarı açtığımda browser açılır açılmaz yine yapıştırdı spami. Şimdi bunlar üstüste gelince ben bu sitelerden güveniyorum ama emin de oalamadım. Resmen rezil oluyoruz yahu. Var mı böyle bişeye denk gelen, yardım edebilecek, bilgi sahibi bir pati? nasıl bulaşıyor ben de bilmiyorum. bana da oldu 2 kez. kurtulma yolu activity log'dan bu paylaşımların üsütne gel sağ üstteki ayardan hem report hem block at. böyle yapınca paylaştığın tüm linkler gidiyor hem tek tek silmekle de uğraşmıyorsun. Ani çok sağolasın. Activity logdan gitmeyi hiç düşünmemiştim. Spam demeye de tırsıyodum şimdi direkt benim accountu spam diye görmesin sistem diye. Bir daha olursa artık oradan bloklayacam. Yalnız blok atmak sırf benim görmemem değil umarım, millete gitmesin derdim o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 spam olarak raporlardığında tüm ilgili aktiviteleri sileyim mi tarzı bir şey soruyor. ona da evet diyorsun kendi siliyor tamamını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 abi ben şimdi geçmişte bi yerde yaşamışım bi süre, bunun da yaşadığım yerler listesinde olmasını istiyorum, onu nasıl yapacaım? sadece hometown ım ve şu an nerde yaşadığım gösteriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 uydunetten giremiyorum. girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Diğer siteler takır takır açılırken facebook'a inanılmaz yavaş neredeyse açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Abi kaç saat geçti halen aynı bana mısın demiyor allah belasını versin ttnet'in çıkıp uydunete geçeceğim bu nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ad3m said: Eğlence bölümüne açacaktım sonra facebook sayfası olduğu için buradan yazayım. BU NASIL BİR SAYFA LAN? https://www.facebook.com/pages/YaK%C4%B1%C5%9E%C4%B1KL%C4%B1-PoL%C4%B0sLeR-G%C3%BCZeL-K%C4%B1ZLaR/320931474599398?hc_location=stream Bazı fotolara ve yorumlara geberdim :D said: slm arkadaşlar adminemiz olan ASInin hesabı çalınmıştır. bilgimiz olsun. şahin bey bana ulaşırmısiniz lütfen. aleyna Siz mi heklediniz lan? ALKSDJFl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 youtube videosu paylaşıtğımda anasayfada görünüyor ama kendi profilime girdiğimde orda yok lan. nasıl oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Gecen ay ayni soruna sahiptim, duzeldi sonra kendiliginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 youtube üzerinden paylaşılan videolar nerede toplanıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kayboluyor işte. bi tuhaflık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar