Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ee napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 çok sağlam bi cevap verirdim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 BİLGİLENDİRİYORUZ ULAN! İNSANLIK YARAMIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ne çekinicem ulan senden tipe bak dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bugün böyle bi furya başladı. millet postlayıp duruyo In response to the new Facebook guidelines I hereby declare that my copyright is attached to all of my personal details, illustrations, comics, paintings, professional photos and videos, etc. (as a result of the Berner Convention). For commercial use of the above my written consent is needed at all times. Facebook'un yeni kullanım koşullarına cevaben, tarafıma ait her tür kişisel bilgi, görsel, karikatür, resim, fotoğraf ve videonun telif hakkının (Berner Konvansiyonu uyarınca) bana ait olduğunu beyan ederim. Bunların ticari kullanımı için daima benim onayım gerekli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ÇOK DA PENİS der fesbuk ki çok da penis yani fesbuka ayrıca yeni kullanım şeysi gelmedi ki geleli kaç ay oluyo yeni mi akıllarına gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 penis nedir ya. adam bak nede nazik cikti. ayrica feysbuk ne lan amele kayniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kullanıcı sözleşmesinde yazıyo küfür etmeyin gibi bişeyler diyicektim alıntılıyıcaktım da kullanıcı sözleşmesi yok http://forum.paticik.com/kurallar.php O ZAMAN BASIYIM KÜFRÜ GİTSİN banlıyamazlar yazmıyo küfretmeyin diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sazan.avi den başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Facebook olayini paylasanlar, bu daha onemli, dünyada 20 melek vardır . 10 tanesi uyur 9 tanesi suan bunu okuyandır 15 dk içinde bunu 14 kişiye göndermezsen sewdiğini kaybedeceksin arkadaşlarına gönder bu akşam 01.00 dan önce guzel bir süpriz ya da istediğin bir haber alacaksın şaka değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Ya çok gıcık bu facebook artık her yaptığımızı paylaşmaya başladı. O zaman paylaş tuşunun görevi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Daha açıklayıcı olsan neyi paylaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bana virus kacmis gecenlerde. Uyandigimda telefonum sapik gibi titreyip duruyordu, yuzlerce mesaj falan vardi. Saolsun sevgili virus arkadas listemin %80iyle muhabbet etmis bir guzel. tangami gormek ister misin? kendime acayip seyler yapacagim gibisinden milleti bir linke tiklatmayi denemis baya. Kimisiyle 3-5 mesaj gayet normal konusup nasilsin iyi misin gunnu nasil gecti muhabbeti yapip sikilip baskasina gecmis. Isin komik kismi arkadaslarimin cogu bunun bir bot olabiliecegini dusunmeyip olm ne ictin lan bana da gonder demesi. Hayir boyle bir virusu nerden nasil kaptim onun hakkinda da hic bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ya abi, tiksindim yemin ediyorum. annem facebook açtı. fotoğraf koymuş bu. sonra diyor ki fotoğraflarımı herkes görmesin. lan giriyorum zaman tüneli fotoğraflarına falan. alayı public paylaşılmış. kimlerin görebileceğini değiştirebilirsin diyo ama albümde falan öyle bir tuş yok. nasıl editliyorduk. edit: ha tamam bilmem kim bilmem ne fotoğrafı yazan yerin altında ki günün sağ tarafındaymış buton. kapak fotoğrafının privacy değişmiyor ama o da normaldir. kapak fotoğrafı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi hiçbirşeye comment atamıyorum bi hata oluştu diyor. noluyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 LAAAAAANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 senin mesacı layklayım dedim. error error! ayfelesta alaarm aalarrrmm diye bağırdı feysbuk sonra içeriye yataklarla geldi itfayeciler ben de kaçtım canımı zor kurtardım siz siz olun bu mesajı 5kişiye yollayın error çıkarsa yollarken hemen kaçıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 düzeldi galba. ohh bi an çok korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 benim duvar komple yok oldu. hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Niye facebook da youtube videolarını falan açamamaya başladım ben. Linkten falan youtube aracılığıyla izleyebiliyorum, ama facebooktan tıkladığımda yüklüyo gibi gösterip beyaz bi ekran da kalıyo. DNS falan da yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 facebook'a girilmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 evet bendede gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 gmail den sonra facebook u da patlattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 öğlen google akşam facebook.. kesin marduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar