Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook #2

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

PrudenT said:

yalanlamış facebook

facebook yalanladı; ama olay doğru. güya eski wall mesajlarıymış onlar.

insanlar bir sürü örnek döktü onların özel mesaj olduğuna dair.

yapmanız gereken only me'yi seçmek güvenlikten. yoksa gg. herkes eski sevgilisinin profilini okuyo benim hakkımda bişey demiş mi diye ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

PrudenT said:

yalanlamış facebook

facebook yalanladı; ama olay doğru. güya eski wall mesajlarıymış onlar.

insanlar bir sürü örnek döktü onların özel mesaj olduğuna dair.

yapmanız gereken only me'yi seçmek güvenlikten. yoksa gg. herkes eski sevgilisinin profilini okuyo benim hakkımda bişey demiş mi diye ahahah

neyi only me yapiyoruz ?
Sosyal ağlarda paylaş

şu about kısmının özetinde görünen şeyleri değiştirmenin bir yolu yok mu?

başkalarının profiline giriyorum başka şeyler görünüyor ben bu görünenleri silsem bile bunlar gözüküyor boş olarak.

bahsettiğim yer şu http://www.webpagescreenshot.info/i/301995-927201292241am.png
Sosyal ağlarda paylaş

Facebook'a bir aile yakinimizi ekledim ama amca resmen domine etti facebook'umu.
Bu nasil bir paylasilimciliktir? Fotolar. ozlu sozler, fikralar... ardi arkasi kesilmiyor. Sayfam degisti yeminle. Amcayi da cok severim bisey de diyemiyorum. Block falan da koyamam.
Yok bu soyle sadece onemli gelismeleri bu amcadan benim sayfaya yansitacak bir secenek? Bir kac kisi like edip, comment edince goreyim sayfamda sadece.???
Sosyal ağlarda paylaş

ana sayfa feedlerinde ona ait bir içeriğe hide de sonra onun yerine çıkan linklerden birinden unsubscribe yapabiliyosun tüm feedlerine.

eskiden daha kolaydı ama pijlik yapıp iyice zorlaştırdılar. direkt bir haberin üzerine gidip kime aitse unsubscribe yapabiliyodun.

içeriği gizledikten sonra çıkan linkler ve unsubscribe seçeneği burada bak:
http://i.imgur.com/KrmOP.png
Sosyal ağlarda paylaş

Kartepe'nin facebook sayfasına yönetici alınacakmış, ilan metni aşağıda :)

said:

Kartepe Sayfamıza Yönetici Alınacaktır !!! Şartlarımız !!!

1- Kartepe de ikamet etmek ve Kartepe kimliğine sahip çıkmak...
2-Kartepe ile ilgili geniş kapsamlı bilgilere ulaşma becerisinde olmak...
3-Kartepe toplumu ile küs bulunmamak,toplum ile iç içe olmak...
4-Çeşitli suçlara karışmamış olmak.(Esrar-eroin-hırsızlık vb.)
5-Türkiye Cumhuriyeti alehinde bir görüşe sahip olmamak ve vatanına bağlı milletine saygılı bir kişiliğe sahip olmak...
6-Dini yönden muaf olmamak.İslam ve Müslümanlık hakkında ters görüşte bulunmamak...
7-Kartepe sayfasına ters düşen ve küfür içerikli mesajlar yollayanları sayfadan engelleme cesaretine sahip olmak.
8-Çeşitli tartışmalarda veya seçimlerde sayfada anket veya soru düzenlemek...
9-Beldemizle veya vatandaşlarımızla ilgili fotoraf-video vb. bulduğunda anında sayfamıza yüklemek...
10-Ahlaki yönü zayıf olmamak ve vatandaşlar arasında sevilen niteliğe sahip olmak...
11-Kartepe sayfası için facebook un geliştirdiği uygulamaları takip etmek...
12-Sayfayı olduğu gibi bırakmamak süreki çıkan yenilikleri takip edebilecek kapasitede olmak...
13-Dini ve Milli bayramları günügününe sayfamızdan toplumu temsil edecek şekilde kutlamak...Kandil mesajlarını yayınlamak...
14-Sayfaya çıplak-ahlaksız fotoğraf ve vide yüklememek...
15-Türk kimliği ile gurur duyan,müslümanlık ile övünen bir kişiliğe sahip olmak...
16-Sayfaya zarar verici siyasi içerikleri yayınlamamak...

Şimdilik bu kadar :))

NOT: SAYFA YÖNETİCİSİ OLMAK İSTEYENLER SAYFA DUVARINDAN DİREK MSJ GÖNDEREBİLİRLER VEYA BU NOTUN ALTINA YORUM YAPABİLİRLER...

http://www.facebook.com/Kartepehayranlari?ref=stream
Sosyal ağlarda paylaş

arada girip ilk facebook topiğinin ilk sayfalardaki yorumlarını okuyorum çok ilginç geliyor bu kadar ciddi bi şekilde hayatı, reklamcılığı, her şeyi değiştiren bir sitenin böle 2007'de aramızda "abi garip ya Yonja gibi falan galiba" yorumlarına maruz kalması vs. o sırada herkes tarafından keşfedilmeye çalışılması resmen tarih hehe.

o konuşmaları al, print et Müzede yayınla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...