diaboliq Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 oha black nerden okudun bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--hvsnvII3--/c_fit,w_636/yzvwc7xw8wobwmpnj57u.jpg şu sahne hangi bölümdeydi 21 mi 20 mi ne işte orada dedi ya kim kızının düğününe gitmez diye anne. ted de ağlamaya başladı. sanki hayaliyle konuşuyomuş da kendi kızının düğününe gelememiş gibi. ilk başta kızın kendi annesi düğünlerine gelmedi sandım hatta da sonra ted baya kötü olunca işin rengi değişti tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 aaaa ben o açıdan bakmamıştım hiç. tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Liebe said: haftaya resmen bitiyor. boku çıktı dedik saçmaladılar dedik bilmemne ama resmen 7 senedir takip ediyorum diziyi ve bölüm sonunda next week one lasttime falan deyince içim burkuldu. vay be. http://how-i-met-your-mother.wikia.com/wiki/Graduation_Goggles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Black-ice said: http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--hvsnvII3--/c_fit,w_636/yzvwc7xw8wobwmpnj57u.jpg şu sahne hangi bölümdeydi 21 mi 20 mi ne işte orada dedi ya kim kızının düğününe gitmez diye anne. ted de ağlamaya başladı. sanki hayaliyle konuşuyomuş da kendi kızının düğününe gelememiş gibi. ilk başta kızın kendi annesi düğünlerine gelmedi sandım hatta da sonra ted baya kötü olunca işin rengi değişti tabi. abi nasıl ya ben anlamadım :S orda tedin karısı kendi annesi gelemedi diye ağlamamış mı yani? sen nerden anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 abi aç bak tekrar izle çok fazla üzülüyo ted yani o dediğin için o kadar üzülünmez. bide kız teselli eder gibi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Black-ice said: ep 20 sanırım ya da hepsini izleyen baksın işte abi resmen anne ölmüş çocuklarına bu yüzden anlatıyomuş hikayeyi diye biticek dizi. niye kimse bişi yazmadı bu konuda lan :( abi yılların dizisi böle hüzünlü biter mi ya. yapmayın etmeyin yaw. kız kimin annesi düğününe gelmez diyor. ted ağlıyor demekki ted in anası ölmüş düğüne gelememiş yani ben öyle düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 abi bence çok basit biçimde kızın anası düğüne gelemedi diye üzülüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Liebe said: haftaya resmen bitiyor. boku çıktı dedik saçmaladılar dedik bilmemne ama resmen 7 senedir takip ediyorum diziyi ve bölüm sonunda next week one lasttime falan deyince içim burkuldu. vay be. Barney "Legendary" derken ne kadar da hüzünlü söyledi ya lan içim gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Liebe said: abi bence çok basit biçimde kızın anası düğüne gelemedi diye üzülüyo. Osuran_boğa said: Black-ice said: ep 20 sanırım ya da hepsini izleyen baksın işte abi resmen anne ölmüş çocuklarına bu yüzden anlatıyomuş hikayeyi diye biticek dizi. niye kimse bişi yazmadı bu konuda lan :( abi yılların dizisi böle hüzünlü biter mi ya. yapmayın etmeyin yaw. kız kimin annesi düğününe gelmez diyor. ted ağlıyor demekki ted in anası ölmüş düğüne gelememiş yani ben öyle düşündüm işalla beyler işalla :D dediğim gibi biterse çok kötü olur zaten. ama düşünüom da hani o dediğiniz gibi olsa böyle bi detayı dizinin son sahnesinde vermenin ne anlamı var diyor insan. önemsiz kalıyor yani biraz :( bir de kızın hiçbişey yokmuş gibi muhabbeti devam ettirme çabası fln. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 dediğin gibi bitecek çok net belli o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 tam 5 sene falan önce hayal ettiğim gibi bitti. :D :( :D :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 elesso said: kız lily ile aynı ayarda bence. eski mesaj falan ama dayanamadım ÇARPILIRSIN LAN OHA lily e laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 o değilde yeni bölüm nerede? malum site göçmüş, ama bölüm çıkmış bakalım 1 saat special diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Dur şu gıcık yorumu kimse yapmadan ben yapayım da rahatlayayım: İnsanın içini ısıtan bir bölümdü. (Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD) Final Olması gerektiği gibi bitti, anneye yazık olmuş ama çocuğu olmayan Robin i hikayede tutmanın ve Ted ile bir araya getirmenin metodu olarak kullanıldı anne, pek de iyi oldu pek de güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 iyi bitti. güzel bitti. anneyi beğenmemiştim ama iyi oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 abi... son iki sayfaya uğramamıştım ben baya süpriz oldu barney tatsız bitti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 final Ya arkadaş hayvan gibi ağlayasım geldi efsane bir finaldi =/. Fak det şit eleman haklı çıktı annenin gg olacağına dair. Müneccimle yatmış herhalde tebrik ediyorum kendisini. Gelmez bir daha böyle bir dizi kolay kolay benden demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 http://www.people.com/people/article/0,,20801686,00.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 abii hiç beklemedigim yerden vurdu son 1-2 kötü sezonu unutturucak mükemmel bir bölüm olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 dsf ağlattı lan, anne ne kadar güzeldi çok yazık olmuş. hastalık falan girdiler direk anlaşıldı böyle bişey olacağı. of baya baya üzüldüm lan. robinle olmasına bile sevinemedim. hardcore sad story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Ted'in kızı konuşunca ne tatlı oldu lan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 "How I got permission from my kids to date Aunt Robin" "How I Pissed Off An Entire Fanbase In One Hour." "How I used your mother to have the kids Aunt Robin could never have. " "How I Settled for your Mother" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 olm böyle diziler bitince ben kötü oluyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar