spompas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 benide yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 beni yazın da ben bu aralar vakit bulamıyorum. online görürseniz dürtün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 liberal said: zaugna da gelir işte. 4 in 4 left, left 4 dead vay ite bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ahaahahhahah ekip toplandı ya lan deno ibişi battlefield 4 alıncam alıcam diye mesajlarını görüyorum bf'ye gelirsin diye bekledim seni de paran yetmedi galiba ferit danası senin yerin ayrı <3. senin laptop hala duruyo mu lan? yarın saat 8'de burda mısınız atalım. ya da daha önce daha sonra? hı? burda her konuşan gelse cıkarırız takım cillop gibi. kutsal da burda çünkü, 3 adam yerine geçiyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ben de gelirim lan 8 kişi olucaksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 laptop da var rüzgarım da var ama artık harici mikrofon sahibiyim kulak öpmüyorum asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 4v4 atılıcaksa varım ben de steamden ses edin gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 CthuLhu said: laptop da var rüzgarım da var ama artık harici mikrofon sahibiyim kulak öpmüyorum asfd sen iş bulmuştun di mi helal ahah kutu deno liebe spompas ammo mulgear (+ holy ve zaugna) şimdilik bu. bi kaç kişi daha gelsin gelmeyen olursa. bi de yükleyin oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bu akşam dönmezse ben pazartesiye kadar yokum haydi gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 geliyorum. ich kommé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yüklü olsa gelir şov yapardım ama şimdi 10 gb yükleyemem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 chate girdim tek başımayım tabiki asdfg pati klasiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 arkadaşlar rica ediyorum şu oyuna girmezmisiniz artık!? http://steamcommunity.com/groups/paticikl4d2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ammo beni yazmamış, gelmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yer ve oyun varsa ben de gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 oyun yok yer çok. giriver chat'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 zaten bir grup vardı patil4d, neyse buna da gireyim madem. public değilmiş, neyse birinden alırım sonra invite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Ben de varım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Zaten 2 tane grup varken başka bir 3. gruba ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 olm bu akşam oynucaz diye konuşmadık mı imam niye atar yaptın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Harir said: ammo beni yazmamış, gelmiyorum. abi ses atanı ekliyorum. acayip sinirliyim bugün, akşama gel oyunda bakıp güleceği biri lazım. aşağıdakiler garanti varsayıyorum gelmeyecek olan varsa söylesin sileyim aramayalım sizi bi de geldiniz gelmediniz diye. 1kutu 2deno 3liebe 4spompas 5ammo 6mulgear 7sam 8lath +1 lazım garanti olsun. BU AKŞAM SAAT SEKİZ, 8.00 PM, 20.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ağzınıza sıcim steam'e girin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 geldim beyler pati ns2 grubunda tekim sfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Liebe said: geldim beyler pati ns2 grubunda tekim sfgsd sam veya lath'a ses at eklesin seni chat'e ben de yoksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 liberal said: Liebe said: geldim beyler pati ns2 grubunda tekim sfgsd sam veya lath'a ses at eklesin seni chat'e ben de yoksun. cmnchr abi ekleyiverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar