mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 eşleştirme problemli galiba giremedim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mode eğlenceliymiş baya. Server listesini açın filtreye mvm yazın, en son kişi sayısını göre sıralama yapın. 5 kişinin altında olanara girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 güzel olmuş baya ya. eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Baya zevkli olmuş ama random grupla oynanmaz bu ya. 3-4 wave anca dayanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Aşırı kolay olmuş ya :S. Afklı medicsiz falan geçiliyor dalgalar. Sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 mission'a göre zorluk değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 kantirdan AWP geliyor snipera yillar sonra tf2 de sniper oynadim cs sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 eğlenceliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 mvm için türk serverlardan birine girdim, herkes abanmış beleşçisinden tut herkes. bekledim biraz belki biri çıkar boşalan yere girerim diye. beklerken bir mic açıldı, öyle bi rage oldu ki 2000 doğumlu çocuk. YA YETER BİRAZ DA BİZ OYANYALIM YETER BE BÜTÜN GÜN SİZ Mİ OYNAYACANIZ BİRAZ BİZ OYNAYALIM SİZE GERİ VERİRİZ YİNE çıktım serverdan gittim kendim kurdum öldüm ilk wavede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 aynı dertten ben de muzdaribim. denedim kuramadım server (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Artariel said: 2000 doğumlu çocuk. Oha, 2000 dogumlu cocuk. Yaslanmisiz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ticketları aldık da her 1 mannup oyununa girmek için 1 dolar mi vericez? zaten estimate time 152 dk diyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 oha olay süpermiş. 3 saattir oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 tamamladığın mapi oynayınca gitmiyor ticket 3 ticket max zaten benim anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 NoTwisT said: Artariel said: 2000 doğumlu çocuk. Oha, 2000 dogumlu cocuk. Yaslanmisiz lan her 2000+ dogumluyu duyunca icimden "2000 dogumlu cocuk mu olur 2000 model araba olur cocuk olmaz" diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 knoxville said: tamamladığın mapi oynayınca gitmiyor ticket 3 ticket max zaten benim anladığım kadarıyla ilk 8 wave'i yaptık. Şimdi tekrar MannUp'tan giremiyorum mesela o map'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 mann up girmen için her türlü ticket lazım. tamamladığın yere girmen için de dahil olmak üzere. ama tamamladığın yeri oynayınca ticket gitmiyor. benim anladığım bu. parayla denemedim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 arkadaşlarla girince ping kötü olmuyo mu sizde de? o yüzden boş server bulup girmeye kasıyoruz ama bu sefer de hep aynı map ten başlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 knox , hadi bi mann up takimi organize et de, biletlerimizi alip ruxxorlayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 mann vs machine achileri gene çok iyi ahah t-1000000 brotherhood of steel balls-e ghost in the machine do androids dream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 beyler elimde beggar's bazooka var yalvarırım biri benle takım oluştursun da bilet alayım party friend bulamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 aldım 6 ticket, bu gece bitirecem komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar