Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

GodBlessStoya said:

rus key ile oynyuodum eng patch ile şimdi girmeye calistiğimde data corrupted diyor , 4-5gb lık bir patch yaptım en son hala sorun aynı ne yapmam gerekiyor :/

aralık ayı başında çıkan yama içinde tekrar yine eng. yama indirmelisin, o zaman sorunun çözülür.
http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html
Sosyal ağlarda paylaş

lord_gorthaur said:

GodBlessStoya said:

rus key ile oynyuodum eng patch ile şimdi girmeye calistiğimde data corrupted diyor , 4-5gb lık bir patch yaptım en son hala sorun aynı ne yapmam gerekiyor :/

aralık ayı başında çıkan yama içinde tekrar yine eng. yama indirmelisin, o zaman sorunun çözülür.
http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

çok teşekkür ederim!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
haha yoruma gel

i have to say, the soundtrack, camera angles, shots, etc were perfect and the video overall was very good, but i have to say, it was extremely unrealistic and just unrealistic, sorry but i will have to dislike just because of the overall retardedness, it was good at first, very good in fact, but the tank and the m9 one shots were the last straw for me.
Sosyal ağlarda paylaş

En son karkand'ı alıp, bir süre sonra bırakmıştım. Hem hevesimi almıştım, hem de 3-4 serverdan banlanmıştım hile yaptığımı sandıkları için. Ayrıca oyun içinde de bir sürü tartışma yaşamıştım, hile yapıyorsun, yapmıyorum şeklinde.

Şu aralar oynayacak oyun bulamıyorum, denediğim birkaç oyun da keyif vermedi. Döneyim tekrar diyorum da, kaç paket çıktı, yenileri almam için ne kadar ödemem lazım bilmiyorum. İlgili siteler de açılmıyor şu an iş yerinden. Bu konuda kısa bir bilgi verebilirseniz sevinirim.

Bir de hile durumu nasıl? En başta çok hileciye denk gelmiyordum. Ortalık hileciden geçilmiyor gibi bir durum yok değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...