Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
0ne said:

O yüzden benim olmamı istediğin kişi olarak tarif etmen, beni malesef o kişi yapmıyor, ayrıca henüz kişisel yaşantımı, heleki cinsel hayatımı foruma yazıcak seviyeye inmedim. Bilmem anlatabildim mi?

http://i.imgur.com/O2wyr.jpg
Mesaj tarihi:
moriarty said:

0ne said:

ayrıca henüz kişisel yaşantımı, heleki cinsel hayatımı foruma yazıcak seviyeye inmedim. Bilmem anlatabildim mi?

abi sen değil miydin foruma ben hala bakirim sevdiğim kızı bekliceeeem diye topic açan ahaha

bi erkeklik zarına sahip olmadığımıza göre..kime neyin bakirliğini ispatlıyıcam? olm milli olma yaşı 13-14'e indi lan..uyanın yok öyle bi dünya
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

One çok müthiş bir karakter ya.

Yıllardır rezil olup hiçbir şey olmamış gibi forum hayatına devam ediyor adam.

Gerçekten gördüğüm en gamsız adam olabilir.

burda yazdığım yada koyduğum hiçbir resimden ötürü gelip hesap sorabilecek biri henüz mevcut değil, ne aile fertlerinden nede arkadaş çevresinden. Onun verdiği aşırı rahatlık var ki, internet ortamında kim kimi nasıl rezil ediyo önce şunu bana bi izah eder misin?
Mesaj tarihi:
0ne said:

sipeyskeyk said:

burda yazdığım yada koyduğum hiçbir resimden ötürü gelip hesap sorabilecek biri henüz mevcut değil, ne aile fertlerinden nede arkadaş çevresinden. Onun verdiği aşırı rahatlık var ki, internet ortamında kim kimi nasıl rezil ediyo önce şunu bana bi izah eder misin?

Ney?
Mesaj tarihi:
Yok öyle beleşe hizmet. Takip etmiyorsanız dramayı hak etmiyorsunuz arkadaşlar. Kaçırdım diyenleri anlarız da "ben okümüyorüm bene özet geçin le ehiehiehiehi" ne biçim bi zihniyet?

Yok sana özet mözet. ÇIKŞARI!
Mesaj tarihi:
Seperate said:

0ne ciddi anlamda kavram ve kişilik kargaşası yaşıyor öncelikle ,yazdıklarını okuyunca neresinden tutsam ,ne desem bilemiyor insan asd

ahahah ben de böyle hissettim.

@moriarity abi tanıdığı falan değilsen fazla abartma ya garezin varmış gibi gözükmeye başladı bi tatsızlık olmasın. öpşün.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

0ne said:

sipeyskeyk said:

Ney?

senin ruhun benim ruhum önünde diz çöker tövbe ister diyor sanırım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...