SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 "Nasıl kız kaldırılır?" Paticik yazdı.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 0ne said: O yüzden benim olmamı istediğin kişi olarak tarif etmen, beni malesef o kişi yapmıyor, ayrıca henüz kişisel yaşantımı, heleki cinsel hayatımı foruma yazıcak seviyeye inmedim. Bilmem anlatabildim mi? http://i.imgur.com/O2wyr.jpg
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 moriarty said: 0ne said: ayrıca henüz kişisel yaşantımı, heleki cinsel hayatımı foruma yazıcak seviyeye inmedim. Bilmem anlatabildim mi? abi sen değil miydin foruma ben hala bakirim sevdiğim kızı bekliceeeem diye topic açan ahaha bi erkeklik zarına sahip olmadığımıza göre..kime neyin bakirliğini ispatlıyıcam? olm milli olma yaşı 13-14'e indi lan..uyanın yok öyle bi dünya
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Olm ne diyon sen ya ahaha. Az duşun ne yazdigini
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Ben bekledim bisüre baktım gelmiyor saldım gitti 13-14e inmedim ama çok ahlaksızsın one
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Sana gerçek bir angaralı ağzıyla milli olma ney layn? diyorum.
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 0ne çark etmiş milli olunca bu yaştan sonra :D
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 20 sayfa resimsiz gemiş bir albüm. mirc sanki
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ya olm cidden iğrenç bi grubuz lan sdfsdfasdf
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sipeyskeyk said: One çok müthiş bir karakter ya. Yıllardır rezil olup hiçbir şey olmamış gibi forum hayatına devam ediyor adam. Gerçekten gördüğüm en gamsız adam olabilir. burda yazdığım yada koyduğum hiçbir resimden ötürü gelip hesap sorabilecek biri henüz mevcut değil, ne aile fertlerinden nede arkadaş çevresinden. Onun verdiği aşırı rahatlık var ki, internet ortamında kim kimi nasıl rezil ediyo önce şunu bana bi izah eder misin?
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 abi 0ne.. tamam yeter ya ben utanıyorum senin adına
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Sıfır ne diye yazılır, O NE diye okunur! Milli takımın gururu, yürü koçum!
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 0ne said: sipeyskeyk said: One çok müthiş bir karakter ya. Yıllardır rezil olup hiçbir şey olmamış gibi forum hayatına devam ediyor adam. Gerçekten gördüğüm en gamsız adam olabilir. burda yazdığım yada koyduğum hiçbir resimden ötürü gelip hesap sorabilecek biri henüz mevcut değil, ne aile fertlerinden nede arkadaş çevresinden. Onun verdiği aşırı rahatlık var ki, internet ortamında kim kimi nasıl rezil ediyo önce şunu bana bi izah eder misin? Ney?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Sen kendini rezil ediyorsun işte, konuşarak. Resim çok da gerekli değil senin durumunda.
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 0ne ciddi anlamda kavram ve kişilik kargaşası yaşıyor öncelikle ,yazdıklarını okuyunca neresinden tutsam ,ne desem bilemiyor insan asd
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 çok gurursuz insanlar var lan. adam bana hesap sorabilecek adam yok ayağı çekiyo; ama itin gö.üne sokulduğu ortamdan bile gidemiyo forum olmasına rağmen.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 son 20 sayfanın özeti; yiyin birbirinizi ete para vermeyin sevin birbirinizi göze para vermeyin
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Bu özet yerine şöyle postlardan oluşan güzel bi özet çok makbule geçerdi.Takip edemedim ben kaçıncı sayfadan başlamam gerektiğini bile bilmiyorum.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Yok öyle beleşe hizmet. Takip etmiyorsanız dramayı hak etmiyorsunuz arkadaşlar. Kaçırdım diyenleri anlarız da "ben okümüyorüm bene özet geçin le ehiehiehiehi" ne biçim bi zihniyet? Yok sana özet mözet. ÇIKŞARI!
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 el emeğiyle okuyacaksın onları, öyle armut piş ağzıma düş olmaz
Akito Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Seperate said: 0ne ciddi anlamda kavram ve kişilik kargaşası yaşıyor öncelikle ,yazdıklarını okuyunca neresinden tutsam ,ne desem bilemiyor insan asd ahahah ben de böyle hissettim. @moriarity abi tanıdığı falan değilsen fazla abartma ya garezin varmış gibi gözükmeye başladı bi tatsızlık olmasın. öpşün.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sipeyskeyk said: 0ne said: sipeyskeyk said: One çok müthiş bir karakter ya. Yıllardır rezil olup hiçbir şey olmamış gibi forum hayatına devam ediyor adam. Gerçekten gördüğüm en gamsız adam olabilir. burda yazdığım yada koyduğum hiçbir resimden ötürü gelip hesap sorabilecek biri henüz mevcut değil, ne aile fertlerinden nede arkadaş çevresinden. Onun verdiği aşırı rahatlık var ki, internet ortamında kim kimi nasıl rezil ediyo önce şunu bana bi izah eder misin? Ney? senin ruhun benim ruhum önünde diz çöker tövbe ister diyor sanırım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 delikanlı gibi çıkılıp okunacak o sayfalar özet mözet yok her satırında anadolu kadının emeğiyle paticiğin dramı işlenmiş sayfalar
Öne çıkan mesajlar