Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 abi bayadır oynuyorum 1 kere bile extend edildiğini görmedim game timeın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Cok eskiden ilk yillari olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Genelde extend olayı expansion zamanları olan aksiliklerde veriliyor. Onun dışında herhalde 9 yılda 1-2 kez olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 BG de ms 80 lerde ikinde skillerde 15-20 sn gecikme yaşanıyor. Nedenini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 packet loss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 68mb lik patch 2 den beri çekilemedi. ddos varmış dün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 latency sorunu değil ama yine de buraya koyayım ben bunu. şöyle bi sorunum var, belki başına gelmiş olan vardır daha önce: https://forum.paticik.com/read.php?6,7775563,8473538,page=116#msg-8473538 yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Login server down. Hayırlı olsun. 10 sene önce de aynı problemleri yaşıyoduk. Nostalji yaşatıyo bize Blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 ciddi lag spike yaşıyorum uydunet yüzünden. oyun böyle 0.25x hıza düşüyor, sonra 15-20 sn duruyor, sonra da 20x ile tüm olayları hızlıca gösteriyor (tabii nasıl öldüğümü de). bunun sebebi nedir? nasıl düzeltilir? yardım lütfen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 evet son zamanlarda aynı sıkıntı bende de var sinir oluyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Uydunetliyim son 1haftadır akşam saat 6-7civarı bir lag spike silsilesi başlıyor önünü alamıyoruz. Aynı durumdan muzdarip olan var mı? Çaresini bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 _Rion_ said: Uydunetliyim son 1haftadır akşam saat 6-7civarı bir lag spike silsilesi başlıyor önünü alamıyoruz. Aynı durumdan muzdarip olan var mı? Çaresini bilen eden? aynisi bende de var. tracert screenshotlayip [email protected] yolladim. cozduler. said: Tarafımıza iletmiş olduğunuz konuya istinaden sinyal değerleri üzerinde gerekli düzeltmeler sağlanmıştır. halbuki call center calisanlari sinyalinize baktim sorun yok diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 arcane said: aynisi bende de var. tracert screenshotlayip [email protected] yolladim. cozduler. Denedim dediğini bakalım birşey olacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 tekrar bozuldu benimki. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Pörtledi şu an. wow-64.exe 'den direk diconnected oluyor. Bnet app login olmuyor. wow serverlarinimi banladı bu şerefsizler acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 İşin komiği başka bilgisayardan giriyor. 50 gb akk li 8mbit statik ip. Girmeyen bilgisayar akksiz 16mbit. Ttnet neyi bozdu acaba merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Aynısını 2-3 gün önce yaşadım..Tüm supporta atılan mesajları okudum, tavsiyeler vs..yok. Hatta formata kadar düşündüm değil mesele. Tamamen TTnet kaynaklı ve kendini "heal" liyo. Öyle düzeldi. * 3 gün VPN le oynadım..Fransa-Almanya üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 WTFast ile 67 ping hanım telefondan interneti haraslayınca 150'ye çıkıyor bence bütün sorunlar bizim ülkemizdeki servis sağlayıcıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 DavidMills said: Aynısını 2-3 gün önce yaşadım..Tüm supporta atılan mesajları okudum, tavsiyeler vs..yok. Hatta formata kadar düşündüm değil mesele. Tamamen TTnet kaynaklı ve kendini "heal" liyo. Öyle düzeldi. * 3 gün VPN le oynadım..Fransa-Almanya üzerinden. Ttnet diyorsunuzda, şifreyi yanlış girince, şifren yanlış ulan diyor. Doğru girince "sizi bağlayamadık bnete" diyor. Ayrıca başka bilgisayardan vpnsiz giriyor. Giren bilgisayar : ttnet 8mbit 50gb akkli sabit ip, amd x6 1090t, 6gb ram, gtx 750 Giremeyen bilgisayar : ttnet 16mbit akk yok, i5 2500k, 12gb ram, sapphire 280x İkisinde de vpn yok. Aynı dns var. WoW un kendi içinden şifreyi yazınca direk "you are disconnected" diyor. Sanki bnet iplere filtre yapmış, sıkıntılı adamlar listesinde gibi birşey :D Hiç daha önce olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Vay anasını arkadaş. aynı evde aynı modem, imac giriyor. pc girmiyor. blizzard help'te tutturmuş aynı node da 9ms 100ms hoplama var olmaz diye. Lan aynı modem aynı bağlantı, ttnet imac i ayrı pc'yi ayrı yerden mi bağlıyor internete. İlk defa oluyor böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 kaç gündür feci lag oluyor :/ heallar hepsi instant normalde resmen cast time ile atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Yanlış yere yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Pre patch geldikten sonra bağlanma sorunalrı vardı ama bir kaç denemede bağalnıyordu. Şimdi ise oyuna giriyor ama char ekrnaına gelince ekran simsiyah olup kalıyor neyse biraz bekleyince 5 dakka gibi sorun haloluyor. Sabahtan beri ama char ekranı simsiyah superonline var evde, dur dedim telefonu bağladım pc ye ve telefondan hotspot yaptım işin garibi sorun düzeliyor ilk seferde girdi oyunca, tekra superonlinadan deneyince aynı hataı veriyor. Nasıl bir saçmalık ? superonline portları kapadım desem oyuna login oluyor ama charların olduğu ekran siyah !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Ciddi sıkıntı var düzelir herhalde. Benim 3 gündür kapalı hesap girebiliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Superonlinedan kaynaklı, şimdi de online sipariş verince 3D secura sistem var hani sms geliyor, açılan pencereye şifre giriyoruz vs. İşte o pencere yüklenmiyor kesinlike sipairş veremeiyorum. yine teldne hotspot yaptım oluyor nasıl olaiblir böyle birşey :). Neyse müşteri hizmetleinre yazdım 6 ay da bir ya wow ya eve online sürekli bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar