Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Eski konunun devamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 dun aksamdan berı hat les durumda gırıyorum dusuyorum 14k ms bunun yanında web sayfalarıda verımlı acılmıyor 80 90 ms varken dc oluyorum takılma donma kafayı yıcem sorunu olan varmı baska samsundayım ttnet kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 10 gün bedava oynican gel diye mail atmışlar, patchledim oyunu girdim realm list'i geçemiyorum lol, so much fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 raıd sırasında 10 25 men fark etmıyor 5 6 sanıyelık laga gırmıs gıbı takılma oluyor sonra tekrar devam edıyorum ama ms lerım 80 90 arası ozellıkler low da oynuyorum neden olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 serverlar neden gitti bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pyrograug Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 blackwolf said: raıd sırasında 10 25 men fark etmıyor 5 6 sanıyelık laga gırmıs gıbı takılma oluyor sonra tekrar devam edıyorum ama ms lerım 80 90 arası ozellıkler low da oynuyorum neden olabılır Aynisi oluyor banada bulabildinmi bir cozum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 pyrograug said: blackwolf said: raıd sırasında 10 25 men fark etmıyor 5 6 sanıyelık laga gırmıs gıbı takılma oluyor sonra tekrar devam edıyorum ama ms lerım 80 90 arası ozellıkler low da oynuyorum neden olabılır Aynisi oluyor banada bulabildinmi bir cozum ? yok ya bulamadım sanırım server kaynaklı olabılır cunku msv yapmazken hof da yapıyor bu arada server ne kı senın benımkı twnether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Login serverlarda sıkıntı mı var?AFk oldugum için oyundan düşmüşüm geri giremiyorum yaklasık 20 dakikadır filan connected deyip kalıyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 fiber 23mb bağlantı var ama ms 80-100 arası. Normal mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Olmaması lazım, ben 40-50ms arası oynuyordum 20mbit'le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bende de genelde 60-90 arası latency. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 lag spike olmaya başladı bende durup dururken. ms normal , ping test normal , speed test normal. benden başka olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ben login olamıyorum, connecting de kalıyor. Forumlarda da çok şikayet var, blue post yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Yok abi ya bir kere fiberin tadını aldıktan sonra diğer bağlantılarla MMO çok kötü geliyor. 66 ms world yazıyor ama gel gör ki, kafasına göre bazen deli gibi delay giriveriyor. Fiberde hiç olmazdı böyle şeyler. EK: Superonline in da kafasına zıçayım. Hızlı hızlı bütün her yere döşeyip world domination a oynayacakları yere oyalandılar da oyalandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 TTNet izin vermiyor yayılmalarına. Engelliyor devlet aracılığıyla sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Lowerping kullananlar, aynı anda Leatrix Latency Fix kurulu mu değil mi bir yazabilir mi? Thanks in advance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 wtfast + leatrix kullanıorum ben ama o tarz bi tunnel programı varsa gerek yok leatrixe zira aynı ayarları kendiis yapiyor program (en azından wtfast dierlerini denemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 aga bu nedir ya? 3 senedir uzağım wow'dan. yıl olmuş 2013 hala maintenanceları vaktinde bitirmeyi beceremiyor blizzard. vay anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 son 2-3 haftadır normalden fazla ms iniz var mı? telia pingleri çok yüksek gözüküyor. Kıbrıs sorunu mu, genel mi anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 blizzard artık bitti. oyun f2p oyunlardan kötü şu bağlantı durumuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Abartmayin ya 4 yildir ilk kez 80ms oldu latency ona da lag denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 lag dışında sorunlar var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Absolut said: Abartmayin ya 4 yildir ilk kez 80ms oldu latency ona da lag denmez. 2 kere postphone edildi maint. bunun dışında bitti dediklerinde %50 oyuna giremiyordu ben girdim fakat. dungeon finder etc hiç bir şey çalışmıyordu, herşeyi geçtim manuel olarak bir dungeona giremiyordun, instance not found diyor direk. bende kaç yıldır oynuyorum bu gördüğüm 2. emergency maint. ve hoş durmuyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 blizzardı biraz yavaş bitirin :) neredeyse 2 senelik expansion, tee aralığa kadar da content çıkarmıcaz demelerine rağmen hala diğer mmo'ları katlıyor oyuncu sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Bir süredir avrupa sunucularında ciddi sıkıntılar var ve bir türlü halledemediler. Kaç ay karakterler login olamıyordu bütün gece login olmaya çalışarak geçiyordu mesela =P , şimdi lag ve tüm sistem göçüyor. Dün hadi gireyim dedim bakım olduğunu unutmuşum, 11 de açılacak yazıyordu, sonra 14 oldu sonra 16 oldu 2 defa ötelediler, açıldı neyse girdik bu seferde yarım saat oynadıktan sonra bütün serverlarda oyun dondu, sadece chat çalışıyordu. 2 saat geçti çözüm bulamadılar bütün serverları kapatıp 2 saatlik bir bakım daha yapacağız dediler, 2 saat sürmedi gerçi ama anca öyle düzeldi. Eskiden bir gece bile patlayınca hemen 1 günlük uzatma veren firma activision la birleştikten sonra özür dileriz diyip sallıyor. Amerikan serverlarında böyle şikayetler yok orasıda komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar