Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 ben işin rp'sinde atmosferindeyim zaten ya, çok quest falan yapıcağımı zannetmiyorum sdf çünkü dediğin gibi zaten elli kere yaptık daha önce onları sıkılırsam enderal filan yükler onu denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 eso'da skyrim atmosferi yok ama eso'da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 eso da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Saeros said: gecenin bi yarısı tundranın ortasında rüzgar kulaklarında uğuldarken donmamak için titreyen ellerle çalı çırpı toplayıp ateş yakıp karşısında ısınabiliyor musun peki eso'da dostum o Ark, yanlış oyundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 senko said: eso'da skyrim atmosferi yok ama eso'da güzel. la yeter 14324. kere skyrim oynadığın gel artık eso'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 harbi, skyrimi oynayınca elder scrollstan bayıcaksın eso'ya başlamıcaksın. yanlış ypaıyon gardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 ordinator ve duel - combat realism indirip kurucam bu akşam umarım conflict olmaz diğer modlarla. var mı daha önce bunları deneyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 conflict olur. eso'da hiçbişey conflict olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 olmadı conflict, daş gibi oldu oyun şu yüklediğim combat modu çok iyiymiş, timed block diye perk var mesela gelen darbeyi son 1 saniyede blocklarsan %30 daha çok damage blockluyosun ve karşıdaki stagger oluyor böyle böyle master zorlukta bandit chief kestim az önce çok iyiydi, uzun zamandır ilk defa stealth-archery gitmicem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 üff ne kadar banal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 bu arada tekrar oynayacak olan olursa kesinlikle interesting npcs yüklesin bi de inigo'yu tavsiye ederim follower olarak normalde follower kullanmam ama adam gerçekten yapmış ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 mart ortasinda skse nin 64bit versiyonu cikiyor. dolayisi ile (eger usenmezlerse), eski populer mod larin 64bitlerini mayis,haziran civarinda gormeye baslariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 skse gelsin güzel de special editionla çalışan mod manager var mı? managersız eziyeti çok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 NMM gayet iyi çalışıyor. SKSE x64 de çıkacaktı bu ay ortası, bakalım yetiştirebilecekler mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 skyrimSE güzel olur gerçekten skse64 çıkınca hani skyrimdeki irili ufaklı sorunları çözmüş adamlar cidden, dağlardaki flickering veya yağmurun tahtaların vs arasından geçmesi gibi bi de genel olarak daha stabil tabi fakat skse çıkmadan ve şu an kullandığım modlar da uyum sağlamadan special edition'ın malesef bi anlamı yok benim için :( bakalım sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 INIGO diye bi mod var kesin yükleyin oynuyorsanız oyunu bayağı bir güzel hale getiriyor khajit follower veriyor size, ama follower bayağı başarılı tasarlanmış, seslendirme olsun, dialoglar olsun. oyunu zevkli hale getirdi yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 sadece follower mı veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 daha napsın sdf http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/40960/? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 inigo gerçekten gıral ya main questten daha çok merak ediyorum onun hikayesini sdf bulduğumuz kitaplar günlükler filan da çok tatlı bi de frostfall ile uyumlu hale getirse yapımcısı çok daha güzel olucak dışarda kar fırtına, götüm donmuş parmaklar frostbite yemiş artık ateş yakıp alelacele çadıra giriyorum ısınayım diye "yav böyle zamanda oturulur mu kak gidek" diyo ibnede full kürk var tabi götü rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 allah onu öyle yaratmış, ırkçılığın lüzumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 KHAJIITLER VE DOMUZLAR GİREMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ya benım frostfall buglandı bi şekilde, çadır korumuyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 hiç mi olmuyor? bazen oturunca değil de yatınca oluyor mesela, ya da tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 tekrar mı başlasam diyorum, ama bırakmam sadece 2 saat sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ben yükledim başlamaya üşeniyorum. eski saveler duraydı iyidi. en baştan zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar