Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Lel bethestanın hiçbir halt yapmayan odun companionlarını geliştirmek için dlcde ürettiği mükemmel çözüm o. Bir yere gidince random biçimde animasyonu olan objeleri kullanmaya başlıyor. İşin komiği companionlar cidden peçete kalitesinde olduğundan bütün modçular bu sistemi "boktan da olsa upgrade upgradedir" diyerek kullanmaya geçti. Çünkü serena kötü ama bethestanın diğer companionları en kötü sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 64-bit baya sıkıntılı ya. 32-bit'te optimizasyon falan baya ilerlemiş oluyor. 64-bit için o işe yanaşmaz çoğu modder. bir iki convinience modu ile oynamayıp, hardcore modlayacaksanız normal skyrim'i oynamak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Bethesda's Todd Howard To Be Inducted Into The AIAS (The Academy of Interactive Arts & Sciences ) Hall Of Fame https://www.interactive.org/images/press_release/20th-DICE-Awards-HOF-Todd-Howard-FINAL-12-14-16.pdf Yakışır .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Lopeth said: şu modu çıkaracaklar mı acaba se için https://youtu.be/t33wFvlTe7w?t=520 dependancy si cok fazla ve o animasyon&scripting toollarinin yuzde 90 i SE icin ya cikmayacak ya da daha cok isleri var. gene de loverslab i takip et cok merak ediyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 ya ben oyunda çok kötü sıçtım bir tane quest vardı downguard, hanım kızımızla elder scroll arıyoruz hani 2 tane bunların ilkini aldım anasından 2.si için magelerin yerindeki kütüphanedeki elemanla konuşmam gerekiyrodu ama adam bug'a takıldı tıklıyorsun hep aynı şeyi söylüyor, sonra netten aradım bi şekilde questi aldım konsola yazarak 2.scroll için bir dwarven mekanına gidiyorsun onun sonunda bir yer var buraya item'i koy diyor ama o item bende yok işin kötüsü konsoldan da ekleyemiyorum addItem diyerek gitti mi güzelim karakter şimdi dawngruard için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 eve gidince ayrıntılı yazarım hangi quest'ti hangi item lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 ulan galiba aynı buga yakalanmıştım seneler önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 serana ile evlenme planlarım vardı halbuki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Görevin ismini youtube da yaz illa vardır aynı sorunla karşılaşıp çözmüş birileri. Ben de Esben le konuşamıyordum ses dosyası indirip klasöre atınca sorun çözülmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 abi oyun bitmiyor baymaya basladim ufaktan bir de iyice buglar artmaya basladi 3 questin birini yapamiyorum nerdeyse adama tikliyorsun konusmuyor vs en son ulfric buga girdi, report to ulfric diyor sehri ele gecirdikten sonra report ile iligi bi konusma cikmio ulfricte. lvl35 oldum, hangi quest ana quest fikrim yok eheh bir de vampir olup sabah combata girmek zor bayagi birakicam vampirligi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 THE STEAM AWARDS “Test of Time” Elder Scrolls V: Skyrim Bir ödül daha .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 bana olmustu bu. Biraz bekledim girdim çıktım abondon konuşmayı bidaha tekrarlattım düzeldi. senko said: eve gidince ayrıntılı yazarım hangi quest'ti hangi item lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 senko said: abi oyun bitmiyor baymaya basladim ufaktan bir de iyice buglar artmaya basladi 3 questin birini yapamiyorum nerdeyse adama tikliyorsun konusmuyor vs en son ulfric buga girdi, report to ulfric diyor sehri ele gecirdikten sonra report ile iligi bi konusma cikmio ulfricte. lvl35 oldum, hangi quest ana quest fikrim yok eheh bir de vampir olup sabah combata girmek zor bayagi birakicam vampirligi sanirimunofficial patch var yükledin mi onu? Onu kur mutlaka. Bu arada SE için SKSE Mart ortası gibi çıkacak dedi developer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 kurdum da yeniden başladım sdf full destruction mage açtım da, çok çabuk ölüyorum ya. bir de mana'ya abandım ona rağmen su gibi bitiyor mana combatta. siz mage oynarken nasıl bir setup izlemiştiniz, üstte başta armor yok, malum robe'lar 0 armor. bir ele ward vereyim diğerine lighthing bolt vereyim desem, ward ile desctruction büyüsü kullanıcna yine su gibi bitiyor mana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 staff + destruction gideyim desem bu sefer de tek vuruşta yatıyorum resmen. hadi can azaldı 2 health büyüsü çakayım desem yine mana bitio :D sneak+archer'a boşuna ow demiyorlarmış, oyunun zorluğunu hissetmediydim bu stealth+archer giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Oyun dengeli değil mage için. Büyüler gittikçe daha az işe yarıyor. Heal ile deadra summonlamak bir parça işe yarıyor o kadar. Her class için düzgün perklerle oynamak niyetindeysen ordinator falan gibi düzgün bir perk overhaul moduyla oynaman lazım. Modsuz halde ilüzyon, alteration falan gibi dalları main yaparak oynayabilmenin imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 hmm moda biraz baktım da oyunun dinamiğini de bayağı değiştiriyor gibi duruyor ya. elimden geldiğince vanilla tarzı oynamaya çalışıyorum ben :) belki bitirdikten sonra overhaul mod ile oynanabilir bir kez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Ordinator - Perks of Skyrim + Apocalypse - Magic of Skyrim Mage aşırı iyi oluyor. Vanilla Skyrimde mage kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 ben lightning main oynamıştım ilk çıktığı vakit, imbalıktan geberiyodu karakter. zaten 75 destruction'da light ağacında stun perkini alınca god mode'a dönüşüyor oyun. dual hand lightning castliyosun, her castta stun oluyor düşman asdf öyle öyle öldürüyosun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 vanilla mage sux. bugün ben de kurup baştan başladım. archer gibisi yok. sıfırdan mod falan da üşendim. huntress modunda geziyorum şimdilik. two hand ile nasıl durumlar, delikanlı close combat istiyorum da. dragon falan gelince uzaktan sallıyo mu olucam sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Xenocide said: ben lightning main oynamıştım ilk çıktığı vakit, imbalıktan geberiyodu karakter. zaten 75 destruction'da light ağacında stun perkini alınca god mode'a dönüşüyor oyun. dual hand lightning castliyosun, her castta stun oluyor düşman asdf öyle öyle öldürüyosun sonra. mana nasi yetio masterdaki lightning semendifer kazani gibi emiyor manayi 3 adam varsa 2tanesini alip 3.ye dimdizlak kalion piti piti staff ile mi vuruyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 ilk basta sıkıntı oluyorda. biraz perkleri gelistirince büyü skillerinde manayı az harcama, dual cast daha fazla vurma vs ile düzeliyor biraz. bir de enchant kasıp kendine manayı daha hızlı regenliyen ondan sonra mesela destruction skilleri daha az mana ile kullanma saglayan ring neck armor yap. o zaman baya herseye yetiyor mana. yetmesede biraz regenle kendini hızla toparlıyor. herkesin dediği gibi vanilla mage tırt ama imkansız degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 eskiden enchant bayağı imbaydı, -25% mana cost filan vardı onları kullanıp -100% yapıp mana kullanmadan spell spamlıyordun, 1 mana bile düşmüyordu. nerflediler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Hmm enchant kasayim Mage schooldaki abi ogretiyordu degil mi rnchant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Başıma gelen bir problemi anlatacağım, random giriyorum kusura bakmayın :D Beyler ben düz sürümüne 10gb mod kurdum, tabi o ara yeni 4K'lar patlıyor. Oyun muazzam oldu, ilerledim, ana hikayeyi bilerek ilerletmemiştim, yan görev kasıyordum. Oyun zırt pırt çökmeler takılmalar yaşamaya başladı. Lanet ederek ara verdim. Sonra anladım, ekran kartımın rami GTX 780 3GB, yetmiyor 4K'ya ram, ne zaman atla koştursam şehirler arası donuyordu oyun. :/ anlatayım dedim, siz de dikkat edin, lan ne güzel tek tek inceleyerek kurmuştum kusursuz çalışıyordu modlar çakışmadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar