Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Saeros said: aslında kale kurmalı şehir kurmalı bok kurmalı modları çekip kurmak lazım gold harcamak için ama onlar da oyunu bozar diye bugüne kadar hiç cesaret edemedim şunu kurmayı denemiştim high king rp'si yaparım diye ama mod enflasyonundan cesaret edemedim ben de http://www.youtube.com/watch?v=EdNyII8OHqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 o zaten üst noktası ehuh bokunu çıkarmış herif bi tane daha görmüştüm build your outpost'tu galiba adı, o biraz daha basit bişeydi onu denemek istiyorum esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ulan hep şu oyuna destro ve restodan başka bi school ile oyniyim diye başlıyorum hep de fail oluyorum ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Gamespot said: A 19-year-old by the name of Alexander J. Velicky wanted a job at Bethesda so much that he spent 2,000 hours creating an Elder Scrolls V: Skyrim mod called Falskaar as an application. Falskaar is an ambitious product created by a 19-year-old. According to a PC Gamer interview with the high school graduate, Velicky spent 2,000 hours over a span of a year building the 25-hour-long mod as a way of showcasing his skills. It also features a landscape one-third the size of the original game's continent of Skyrim, new characters, new voices, and new quests. Velicky added that more than 100 people contributed to the voices and ideas of Falskaar, though he stated that "all content was implemented, written, and developed" by him. He also said that Bethesda is aware of the mod, though no further statement was given by the publisher. "The best way to show Bethesda Game Studios that I want a job there and should be hired is to create content that meets the standards of their incredible development team," he said. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 helal olsun, kapar işi kesin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 helal çocuğa. alsınlar işe skyrimin producerları da kendini kessin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9s5mF4KWBIM http://24.media.tumblr.com/tumblr_lwxwjaInFp1r6pwm9o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bende steam ın tüm dll (dawnguards vs.) si olan versiyonu var bu yeni cıkan legandry veriyonunda fazladan bi şey varmı yoksa aynısımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 glide.dll var legendary'de. grafikleri şahane yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 benimkindede HD texture var legandary farklımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Glide dedinde rahmetli 3dfx geldi aklima, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 rezil bugfest bir oyun ya ahhflksdjflksa. sorunsuz quest yapamadim daha oyunda, hem de cikali kac sene oldu yani. yalniz hakkini verecegim nokta incik boncuk toplamak olmus. ne toplayacagimi sasirdim resmen. detaylar guzel o anlamda. neyse elder scrolls sevmiyodum, hala sevmiyorum. ama oynar bitiririm sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Sen git Heroes 6 oyna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Valla tek bir quest im buglanmadı oyunda. Ne yapıyorsunuz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ben oyunda sadece ana questleri yapıp kılıç kalkan ilerliyordum modları, videoları ve burada yazılanları gördükçe kendimden soğudum. Gerçi ana questler de hangisi bilmiyorum hoşuma giden questleri yapıyorum. Çok kapsamlı bir oyun diğer çoğu RPG'den daha kapsamlı sanırım. Oyuna tam anlamıyla nasıl adapte olabilirim? Yan questleri bile yapmadan geçiyordum oyunun daha başlarındayım. Oyunu tam anlamıyla anlamak için uzun metinleri bile okumayı denedim ama bir süre sonra çok bayıyor. Nord oldum Nordlar adamın dibi yüzüne de savaş maskesi yaptım aynı braveheart oldu. kılıç, kalkan ilerliyorum arada bir de ok kullanıyorum. Sihirlerin çoğunu açtım ama hiç kullanmıyorum sadece heal lazım oluyor arada sanırım okçu için elf daha iyi bundan sonra stealth de uzman elf açacağım. Sırf ana questlerden ilerlesem oyuna aşinalığım artar sanırım sonra yeniden başladığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ana quest i hiç yapmayacaksın, side git sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 said: bugfest ? http://www.lolwut.com/layout/lolwut.jpg 400 saat gameplayde oyundaki her yerdeki tüm questleri ( bazılarını 2 kere) yaptım nerdeyse, 2 kere bug oldu sadece side questlerde, onları da konsol açıp resetleyince falan çözüldü. gayet bugsuz oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Oyunu 20 saattir oynuyorum yalnızca atın dimdik dağa tırmanabilmesi dışında bug göremedim. O da benim işime geliyor. Ha bir de Sven, Cultis'lerin saldırısında öldü ancak hala canlı gibi devam ediyorlar Sven adına sahte mektup taşıdığımız quest falan var. Kimse Sven'in öldüğünü bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 O zaman sana Ferhat Göçer den gelsin: Herkes beni yastayım sanıyor, Sven öldü kimse bilmiyorrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 quest bug filan oyunun ilk launch sürümünde vardı, tonla yama yedi ve üstüne community patch çıktı kaç tane. community patch olmadan oynayıp "bug vaaar" diyen varsa hata onda, kusura bakmasın kimse. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 - The Elder Scrolls Arena - The Elder Scrolls II: Daggerfall - The Elder Scrolls III: Morrowind - Tribunal - Bloodmoon - The Elder Scrolls IV: Oblivion - Knights of the Nine - Shivering Isles - The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard - Hearthfire - Dragonborn - Tamriel, Iliac Bay, Morrowind, Cyrodiil ve Skyrim'i detaylandıran beş adet harita.79.99$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 TRye fahiş fiyattan gelmesin ya lütfen. tes fanı değilim ama alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Türkiyeye 240 tlden girer. İlerde alıntılarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi legendary surumu alip niye community patch yuklemem gereksin ki bi' de? community patch yuklemem gerekmesi oyunun boktan olmasi demek benim icin. kapi actigimda onlarca item'in odada ucmaya baslamasi ve mekani terketmeden gecmemesi, werewolf quest'indeki bug, bu bug mi intended mi bilmiyorum ama, bana yollanmis kiralik katilleri oldurup loot'ladiktan sonra(thug nasilsa diye take all yapmistim, farkinda bile degilim) oyunun esyalari calmis oldugumu dusunmesi falan fjalskdfjskda. bayagi lame. daglara tepelere atla, yuruyerek cikilmasini, mamutlarin birbirlerinin uzerine cika cika gelmesini, havada suzulen mamutlar devlet falan. hic bug yokmus hakikaten yahu. ki daha 5 6 saat falan oynadim. playtime'in 90%'i da cicek bocek toplayarak gecti. butun bunlarin yaninda, oyun en yuksek zorlukta bayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag kolay. yani inanilmaz kolay. dragon age'den bile kolay. bir suru baska kotu yani da var da, 2. topic acilmis bin defa tartisilmistir burada diye acmayacagim konusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Legendary zorlukta adamlar ölmüyor be. Dmg bile vuramıyon. Dragon Age'den kolay ne demek? Desqpio said: - The Elder Scrolls Arena - The Elder Scrolls II: Daggerfall - The Elder Scrolls III: Morrowind - Tribunal - Bloodmoon - The Elder Scrolls IV: Oblivion - Knights of the Nine - Shivering Isles - The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard - Hearthfire - Dragonborn - Tamriel, Iliac Bay, Morrowind, Cyrodiil ve Skyrim'i detaylandıran beş adet harita.79.99$ Güzel de Morrowind'inden itibaren evinde hepsi orjinal kutulu duran insanlara nasıl satacaklar bunu? İnsan grafikleri falan güzelleştirir bari. edit: Bu arada Combat-duel ve locational dmg modlarını mutlaka kurun ya. Oyundaki melee sonunda zevkli hale geliyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar