Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bütün ırk abilityleri Z tuşu ile aktif ediliyor sanırım tabi magic'ten bulman ve seçmen lazım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Lvl 9 oldum oynamaya değer gibi duruyor şimdilik, ek paketleride aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://i.imgur.com/YkoYzBJ.png fakemiş ama başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 redguard adında ayrı bir oyun varken isim olarak seçmeleri garip olurdu biraz ama ilginç yine de. :p ELSWEYR olsun, serin sulardan kızgın kumlara atlayalım ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 o biraz karışık, mesela redguard trademark aldılar dedilerdi rumor çıkmıştı geçende, sonra beth yok ya almadık bak burda ölü o trademark dedi: http://www.trademarkia.com/company-zenimax-media-inc-1374559-page-5-2 ama sonra bu çıktı: http://www.trademarkia.com/redguard-85263438.html http://gifsforum.com/images/gif/happy/grand/92613496-happy-.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ana questi nasıl bulurum, bir sürü questim oldu. spoiler whiterun dayım dragonborn olduğun anlaşıldı, sonra greybear denen bir yerdeki adamlar beni görmek istiyornuş herhalde ana quest bu oluyor. Yada ana göre bu diye anlayabileceğim bir işaret yada birşey var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Law said: Ana questi nasıl bulurum, bir sürü questim oldu. spoiler whiterun dayım dragonborn olduğun anlaşıldı, sonra greybear denen bir yerdeki adamlar beni görmek istiyornuş herhalde ana quest bu oluyor. Yada ana göre bu diye anlayabileceğim bir işaret yada birşey var mı ? öyle bir işaret yok, quest greybeard'lar için ıvarsteed'e gidiyorsun, adamlar dagın tepesinde yasiyor,supplement götürecek bir eleman var, onla konusup questi alıyorsun daga tırmanmaya baslıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ana quest o evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 her quest'i logdan seçtiğinizde yukarıda hangi quest line'da olduğunu gösterir ikonlar quest isminin yanındaki. ejder başı ikonu main quest idi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ok teşekkürler, kaza ile ana göreve kaptırmayayım kendimi diye soruyorum, sindire sindire oynamak istiyorumda :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 q oo tüh keşke hiç başlatmasaydın, o zaman hiç ejderya gözükmüo piyasada heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 zirt pirt dragon cikmasini onleyen bir mod vardi bu deadly dragons degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 asd moda gerek yok ki ana hikayeyi başlatmazsan hiç çıkmaz dragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 dragon olayi iyi degil mi ya :D böyle atınla yavas yavas giderken böyle roooarr diye bir ses ile dünyan sallaniyor aksiyon flan iyi ya. bide anlamsızca sıktı oyun daha 22 lvlda, sanırım alt char sevdam yüzünden,actım mage yaptım,assasin yaptım falan, tankıma dönmedim tekrar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Oyun başladı riverwood a gitmem gerekiyor ben geriye gittim malum hadiseden sonra ne oldu diye, sonra bayağıa bir geriye gittim banditlerle karşılaştım sonra abartsız 2 saat dağ bayır dolandım bir mağara buldum, içeri girdim vampirler vardı o ilk 2-3 saat çok keyifliydi. Sonra riverwooda indim. Günde 1-2 quest tamamlıyorum yetiyor. Kaptırıp bir anda bitirmek istemiyorum :). Tadında oynayıp (günde 1-2 saat) bırakınca çok keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ağır spo başlarda iyide sonradan lol oneshot çekiosun falan gerçi ben kendi ejderhamı çağırıyorum kapıştırıyorum, hatta bi kere 2vs1 takıldı bizimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 süper süper, vampirlerle melee mi kapıştın? dikkat et :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Melee (Orc two handed charımla) kapıştım lvl 2-3 olmam lazım. Ama mağarayı tam temizleyemedim adamlar gitgide güçlendi. Spoiler Dikkat et derken vampir yapmasınlar demek istedin herhalde :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 hoppa evet evet gerçi o da güzel ( hatta dlc si çıktı ama almadım yani, o zaman kıymete binmiş vanillada baya acı çekiosun vampirken; ama rp wise güzel bişe ). iyileştirmesi biraz sıkıntılı sadece bide guide falan okuma, tes wikiye falan girme, süprizleri bozuo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Spoiler Yok wiki ye bakmıyorum, kurtadam oldum şimdi companiona katıldım başta olmasam mı dedim ama kabul ettim, kendi level sistemi ve perklerinin olması iyi (DLC leri aldım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 riften quest ya su riften de bir kadin var 3 tane adamla yatiyor onlara bişey veriyor 3ünü toplayip geri gelicem falan, bu adamlar konusarak vermedi bunlari, pickpocket yaparak aldım da, diger 2 adam da yok bunlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 evlerini falan bak buyuk ihtimal oralardadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 yok mu bu questi yapan cok sinir oldum, gözüme takıldıkca baska queste odaklanamiyorum sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 yaptım ben iki kere, speech geliştirmeyip oynayan insan gördüğüm için şaşkınım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar