Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ya modding scene'e bıraksalar oyunun incelemesi gaming dergileri dışına da taşar, aman diyim. http://i.imgur.com/7nAIU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aynisinin skyrimde olanini gormustum nexusta. asdf esas loli modlari falan koyuyorlar insanliktan soguyorsun. hemen siliyor oyle seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://static.skyrim.nexusmods.com/images/905089-1330290598.jpg asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Acaba oyunlarda cinselliğe karşı olma nedenin, oyunlarda zekaya karşı olma nedeninle aynı mı? Hani iki türlü de hedef kitle 12 yaş grubu çünkü Gerçi akitonun resme bakınca hedef kitle ifadesindeki hedef farklı bi anlam kazanıyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 oyunlarda cinselliğe karşı değilim de sex sells kafası üzerine, boris valejo tadında oyun inşa edilmesine karşıyım. 12 yaşı hedefleyecek oyun yapmak istersen başrole drizzt koyup, seks fetihlerinin de taso kartlarıyla trophy olarak dizileceği bir oyun yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ya ben immersive armors u kurdum da bulamıyorum bunları. craft da edemiyorum kaldım etrafta da görünmüyor. bir kaç kişinin üstünde var mesela bandit leaderlarda falan da hayvan gibi kaliteli zırhlar vardı yok ortada hiç. ne ederim ne yaparım çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 12 yaş hedefleyip ratingler yüzünden 12 yaşa oyun satamamak? Ahahaha neyseki sen yapmıyorsun oyunları. 12 yaş hedefleyince onların sevdiği twilight derinliğinde dialog ve hikayeleri olan oyunlar yapıyorsun. HURR DURR GİT MAĞARA TEMİZLE diyince bu çocuklar da hikayeyi anlıyor. Ama oroyin bağımlısı annesinin bulduğu lanetli hazineyle belediye başkanı olan tecavüzcünün hikayesi bebelere biraz ağır geliyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 skyrim esrb rating de mature, eğer rating'den bahsedeceksen bari önceden bir kontrol etseydin. 12 yaş hedefliyorsan anadan üryan dryad "sana yavru dryad'ların nereden geldiğini göstermemi ister misin" diye soruyor dialog sırasında. hikaye okumaya gerek yok zaten, sokak başındaki emekçiye 10 dollah versen oyunun 'grafiklerini' görüyorsun lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ben hala Custer's Revenge gibi oyunların yapılmasını bekliyorum. grafikler boşuna mı gelişiyor ha! 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://skyrim.nexusmods.com/mods/607 bunu kullanan var mi nasıl iyi mi güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Ben kullanıyorum, baya başarılı bir hale geliyor oyun. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 lite versiyonuyla resmi hd pack arasında çok fark hissettiniz mi? 1gb vram var, full versiyonu daha fazla istiyormuş sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 abi full'u yukledim ama oyunu kapatip masa üstüne atmaya basladi.. 1.6 yazıyor 1.5 iniyor, güncellemiyor falan anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JweTAhyR4o0 giris kısmı bayarsa 6. dakikadan itibaren izlemeye baslayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yarısını bitirmiştim oyunun ki pc çöktü format attım, 0dan da oynayamam artık o kadar zaman harcayıp, oyunun diğer yarısı resmen ziyan oldu, fallout 3te de aynı şey olduydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 steam cloud saklıyor save'leri ama satın almamıştın herhalde. o video ne öyle, 33dk'de gidip iki tane anime izlerim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 patiye bakarken yanda açtım dinledim bilmediğiniz birşey yok videoda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 video nun tamamina yorum yapmayayim ama, adamin soyledigi bir seyde cok hakliligi var. oblivion i zamaninda turk oyun site ve dergileri dahil bu kadar dergi ve site niye GOTY secti ben de anlayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 skyrim niye patide dahil birçok yerde goty seçildiyse o yüzden. AAA oyun, popüler oyun, çok kişi sadece o oyunu oynuyor. hani diğer oyunlardan daha iyi, daha kaliteli, daha başarılı olması felan da gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Vidyo baya güzelmiş, hatta pc gaming topiğe taşıyıp orda tartışmak lazım. Eleman haklı, konsoltardizasyonun önüne geçmek mümkün değil bu saatten sonra. TES6 da skyrimden bile kötü olacak, yoksa küçük patron oynayamaz http://www.theparentreport.com/wp-content/uploads/2012/09/stock-footage-bored-boy-play-console-games-ntsc.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 o çocuğun yaşında arena, eye of the beholder, dark queen of krynn gibi oyunları oynuyorduk biz ya. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Da işte sen oynuyordun, arcane oynuyordu kaede oynuyordu. Daha hala vardır o yaşta adam gibi oyunları oynayan çocukar, eskiden %5se hala da %5tir oranları. Ama artık sınıfta bu işlere kafası basmayan %95 de potansiyel müşteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 axedice said: Vidyo baya güzelmiş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 aksiyon-rpg oluyor işte skyrim puzzlerın rezalet olması benim en çok sinirme giden yoksa seviyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 video iyi baya, nedne iyi cunkı STATLAR YOK, ACROBASI YOK fılan gıbı salak yerlere degıl sorunun kokune ınmıs eleman TES hayranı bırı oalrak aynen ımza atarım dedıklerıne, skyrim obliviondan 5-6 gomlek daha ustun bı oyun ama obliviondan aldığı kanser var işte, ona ragmen gayet eglencelı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar