Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 cezayı öde de kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 vay be süpermiş, evin birine girmiştim uyuyorlardı kasalarında 1 gold vardı onu çalmıştım sonra dışarı çıktım başka bir evden at çaldım demek ki o sırada beni askere şikayet etmişler hatta kasalarından 1 gold çaldığım aileye acıyıp ekmek bırakmıştım yere çok fakirler diye ödeyeyim de kurtulayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ahahah cnms ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bu ne len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 kavurma said: vay be süpermiş, evin birine girmiştim uyuyorlardı kasalarında 1 gold vardı onu çalmıştım sonra dışarı çıktım başka bir evden at çaldım demek ki o sırada beni askere şikayet etmişler hatta kasalarından 1 gold çaldığım aileye acıyıp ekmek bırakmıştım yere çok fakirler diye ödeyeyim de kurtulayım bari http://24.media.tumblr.com/tumblr_lrbbapY9Id1qjlsxjo1_250.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 kavurma said: vay be süpermiş, evin birine girmiştim uyuyorlardı kasalarında 1 gold vardı onu çalmıştım sonra dışarı çıktım başka bir evden at çaldım demek ki o sırada beni askere şikayet etmişler hatta kasalarından 1 gold çaldığım aileye acıyıp ekmek bırakmıştım yere çok fakirler diye ödeyeyim de kurtulayım bari Oha, bathesda şu mesajı okusa imana gelir, consolefagler doğalseleksiyonla yok olur. Ultima Online oynayan türklerin rp ile imtihanı geldi bir anda aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ShadowFury said: Companionlar ölüyor mu ya? Giantlar kaç defa Lydia ya homerun çekti, 3-4 dk sonra tıpış tıpış yürüyerek döndü her seferinde. Team rocket gibi uçarak ufukta kayboluyodu lol^^ http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CGvEf2rUi44#t=115s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 off asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Norak said: şehirdeyken dragon saldırırsa dikkat edin ölen olmasın faydalı npclerden, şunu önleyen bir mod vardı şimdi bulamadım. town'a dragon saldırınca, non-combat npclere evlere saklanıyorlardı. vanillada yumrukla dalıyorlar falan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 axedice said: E skyrim de fps zaten? Silphatos said: skyrim fps zaten bu arada http://i.imgur.com/ucVk0YQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 essential graphics mod list diye bişi var mı skyrim için? skyrimnexus'tan mı çekmeli yoksa steamworks'tekiler yeterli mi? internette yüzlerce "100 random mods", "10000 best mods" gibi abuk sabuk listeler var, onlardan istemiyorum ama çünkü içlerinde bir sürü anlamsız mod oluyor, karakterin saçını anime saçı yapan, female armorları klişe kore mmorpgleri gibi breast armora çeviren, atları zürafa yapan felan şeyler. mesela oblivion'da Vagabond's Better Gold, Qarl's Textures, Natural Weather, Real Lava gibi modlar vardı, görsel açıdan zenginleştiriyordu oyunu. skyrim için de öyle şeyler istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Deathblade said: kavurma said: vay be süpermiş, evin birine girmiştim uyuyorlardı kasalarında 1 gold vardı onu çalmıştım sonra dışarı çıktım başka bir evden at çaldım demek ki o sırada beni askere şikayet etmişler hatta kasalarından 1 gold çaldığım aileye acıyıp ekmek bırakmıştım yere çok fakirler diye ödeyeyim de kurtulayım bari Oha, bathesda şu mesajı okusa imana gelir, consolefagler doğalseleksiyonla yok olur. Ultima Online oynayan türklerin rp ile imtihanı geldi bir anda aklıma. ben vicdan sahibi oyunu henüz yeni öğrenmeye çalışan bir elfim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Ağlıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Bone said: essential graphics mod list diye bişi var mı skyrim için? skyrimnexus'tan mı çekmeli yoksa steamworks'tekiler yeterli mi? internette yüzlerce "100 random mods", "10000 best mods" gibi abuk sabuk listeler var, onlardan istemiyorum ama çünkü içlerinde bir sürü anlamsız mod oluyor, karakterin saçını anime saçı yapan, female armorları klişe kore mmorpgleri gibi breast armora çeviren, atları zürafa yapan felan şeyler. mesela oblivion'da Vagabond's Better Gold, Qarl's Textures, Natural Weather, Real Lava gibi modlar vardı, görsel açıdan zenginleştiriyordu oyunu. skyrim için de öyle şeyler istiyorum. Şu mesajı sürekli uplamaktan alzheimer olucam galiba, şizofreni baş gösterdi bile. Bir de önceki mesajımdan 2 sonra Bone yazmışsın sende sdf. Şurada ki de güncel versiyonu. http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/124sg6/the_list_of_the_best_must_have_mods_for_skyrim/ Deathblade said: Bayağı bir araştırma yapmıştım ben. Kalsın burada. Deathblade said: http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/124sg6/the_list_of_the_best_must_have_mods_for_skyrim/ Deathblade said: Sabahtan beri denediğim onlarca grafik modundan sonraki vardığım sonuç : Oyun değişti lan resmen, kurmayan varsa kesin kursun. Bir halt fps düşüşü de yaşamadım. flora ve hd pack'in lite versiyonunu kullandım. Kullandığım sistem ( i5, hd5650, 4gb ram ) Yüklediğim modlar : Sharpshooters Extreme Graphics Vision ENB Skyrim HD 2K Textures LITE Water And Terrain Enchancement Redux Static Mesh Improvement Mod Skyrim Flora Overhaul Low-res Version Enchanted Night Skyrim Lush Grass Lush Trees Diğer kullandığım modlar : Catogorized Favorites Menu SkyUI The Dance Of Death Böylece grafik kısmını tamamlamış oldum. ENB olarak Superb kullanabilirsiniz ama benim bilgisayarı mıncıkladı resmen. Renk canlılığı konusunda bayağı güzel görünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Deathblade said: Ağlıyorum şu an. 50 nc selpak göndereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 o listedeki lush grass fpsyi feci düşürüyor iyi ekran kartın yoksa yükleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 gaza getirdiniz çok pis işe girişiyorum.o modlar saatler yer artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 o liste çok enfes bişeye benziyor zaten bu aralar skyrim'i komple silip baştan yükleyesim var dlc'lerle birlikte, o ara şu modlarla da uğraşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Static Mesh Improvement Mod şu çok iyi, oyunda gözümü rahatsız eden herşeyi düzeltti. enb'lere dokunmadım ama çünkü renkleri fazla canlı hale getiriyor çoğu, mat olması gereken mekanlarda böyle renk cümbüşü filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Gerçekcilik feci şekilde artıyor yalnız. Candlelight büyüsü varmış elimizde torch tutabiliyormuşuz bunu öğrendim onları kurunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 enb konusunda şunu tavsiye ederim diğer hiç bir enb yi beğenmemiştim. http://static.skyrim.nexusmods.com/mods/images/15105-2-1359982215.jpg http://skyrim.nexusmods.com/mods/15105 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 said: Static Mesh Improvement Mod şu iyimiş adam domatesi ekmeği bile düzelmiş, half ve ultra textures ne işe yarıyor onu bulamadım ama. bu vesileylen kullandığım 3-5 modu da updatelemiş oldum bendekiler 1 yıllıkmış hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Deathblade said: Şu mesajı sürekli uplamaktan alzheimer olucam galiba, şizofreni baş gösterdi bile. tamam da kolay olsun diye steamworksdeki modları mı kullanmalı yoksa her birini nexustan mı indirmeli mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 nexus mod managerı kullanmak daha mantıklı yüklemesi kolay ve daha tertipli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 eved nexus mod manager basarili hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar