Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Skyrim sucks Morrowind rules.. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Hah valla son noktayı koydun haa, ne kadar cool bir adamsın sen, imza verir misin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 quixef said: Bütün fikrini değiştirir / değiştirmez o konuda ben bir şey söyleyemem, ama hiç oynamadıysan Skyrim'in açık ara en iyi quest zincirini yapmamışsın demektir, bir denemeni tavsiye ederim. gayet underwhelmingdi db zinciri, ilk giriş kısmı dışında neyini bu kadar abarttınız ya biz farklı şeyi mi oynadık ayrıca 1 quest zinciri main questi inanılmaz boktan olan biro yunu kurtarmaz sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Aynı teraneyi obliviondaki db questleri içinde yapmışlardı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 oyunun ölüsü bile yetiyor, tartışmaya okadar iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ölmüş değil zaten hergün top 10da steamde hala, dawnstar ve morrwind civarında geçen yeni dragonborn expansionunda ciddi çok içerik var ayrıca, me3 ün tüm dlclerini toplasan 1 dawnstar etmiyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ben okçuyum ama hangi stoneu seçmem lazım acaba? bugün kadının tekini alnından vurunca gaza geldim okçu devam edim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ölmüş derken, eleştirenler için ölü doğmuş ya oyun onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://i.imgur.com/vnh5l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ne var abi, bir bilene sormak her zaman iyi sonuçlar verir zaaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 O kısma gelcek olursan skyrim agır sıcıyor.. Hmm archmage oldum leziz..ooo guildin basına gectim en iyi thief oldum..oda nesi nightengale oldum ..wtf listener assassin oldum..companions lideri oldum!!...stahp... 8 yerde lord oldum.. dragonborn oldum staaaaaaaahpp..10 tanrının chosenı oldum 4 u direk benle konustu 26 artifactim var oh noes.. bunları göz ardı etmek lazım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi skyrim gayet keyifli oyun. modlanabilir,geniş bir dünya sunuyor kullanıcıya. pc oyunu. skyrime laf edenlerin civ 5i savunduğunu/begendiğini görüyoruz zaten(alpha centaurinin yanında hack n slash kaliyor civ 5) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://i.imgur.com/HIFBK.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 olayın net özeti işte şu yukardaki resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/vnh5l.jpg hala delilik tanrısı sheograth'ın plane'i olan ve üzerinde yaşayanların hepsinin deli olduğu shivering isles quest'lerini ve olaylarını ciddi zanneden insanlar var 2012'de. mimimimimi videosu da koy tam olsun. MORTE DİYE BİŞİ OLAMAZ BENCE UÇAN KURUKAFA, NE SAÇMA. BİR DE BUNA İNANIYORSUN BİRED PİT. Bone said: http://i.imgur.com/HIFBK.png http://www.arbse.net/Files/Skyrim/id252/journal_in_skyrim_08.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Sam verdiğin journal örneği baya fail yanlız dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Balmora'da sokaktan geçen millete "bu corner club nerede acaba" falan diye sorman gerekiyordu o questte. Skyrim'de cursoru takip etsen yetiyor demiş Sam. Anlayana faillik bir durum yok. Güzel quest yapamadıkları ve diğer çoğu oyun gibi çoğa satmak için oyunlarının zeka seviyesini düşürdükleri bir gerçek. Ama yapacak bir şey yok. Bu kadar iyi modlanabilen geniş dünya bir oyun çıkmıyor başka yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Sam skyrim ve oblivion fanboyu ya sanmıyorum o ssi senin dediğin amaçla koyduğunu.Öleyse ben faillemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Bone'un alıntısıymış zaten o =/ Bon bon bon =/ Skyrim 15 dolara düşmüyor diye bu kadar gerginim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 baya iyimiş video. shogun müzikleriyle iyi gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 son sayfalarda ne drama dönmüş. skyrim e iyi oyun diyen oyundan anlıyorum demesin komik dfgdsfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Skyrim iyi oyun değil zaten, çok iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar