maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Vidyo öyle olmaz böyle olur, http://www.youtube.com/v/yGJ4cPGnZVk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 romslayer said: dönüp dolaşıp ben hortlatiyorum topic i ama: http://www.youtube.com/watch?v=F6vOWbJ46XU Tam white trash milliyetçilere hitabeden bi trailer olmuş. Treyarch bir an önce batsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 maxigenous said: Vidyo öyle olmaz böyle olur, http://www.youtube.com/v/yGJ4cPGnZVk aa bu ne lan ilk kez gördüm, tam beni unutmuş ibinalar diyecektim sona eklemişler dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4wIZp_E2CxQ süpermiş yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ahaha fps russia :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 rabırt dovni'yi iyi değerlendirememişler. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 fuzedeki surprise ve zombi kismi iyiydi bence. gerisi fazla hizli gelisiyo fdjskfjs. bi' de melee weapon firlatan abla acting fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 robert downey miymiş o ya, harcamışlar adamı yazık amele fpsrussia ile aynı videoya koymuşlar koskosa rd cünyoru vayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 adamlar ne trailer yapıyor arkadaş bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Silphatos said: robert downey miymiş o ya, harcamışlar adamı yazık amele fpsrussia ile aynı videoya koymuşlar koskosa rd cünyoru vayak ayıp ediyon seviyom ben fpsrussia yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 MoH'un fiyasko çıkması, BF3'e kimsenin girmemesi gibi nedenlerden dolayı alsam mı acaba diye düşünmüyorum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ruscu olayını yapabiliyor muyduk bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 fps russia çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kanadalı olm o, gerçek rus olsa severim ben de ama çakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Myshkin said: ruscu olayını yapabiliyor muyduk bunda? rusçularda satıyordu CODları ama rusça oluyorlardıda bf3 gibi fln ayar çekmek gerekiyordu galiba 60 dolar cidden vermek istemiyorum şu oyuna ama şöle rusçudan fln bi türlü edinmek lazım. her sene yeter artık daha almiyacam diyorum ama yine dayanamıyorum asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 çogafedersiniz ama cod yine g.tüm gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 şimdi yeni MoH, BO2, ve mevcut oyunlar kıyaslanınca MoH veya BO2 alınır mı alınmaz mı diyiverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 incelemeler MoH u yerden yere vurdu. oynamadığım için bilemem ama saçma sapan dediğim oyunlara bile yüksek puan verirlerken MoH a bu kadar düşük verildiyse çok rezil olmalı. riske girmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 halbukisi iyi görünüyordu videolar fln :( bo1 felaketinden sonra da bo2 den çekiniyorum. ama bf3 kadar da gerçekçilik sevmiyorum. yine kaldık hilecisi bol mw3 e demek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bfbc2 oyna tam sana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 orada da tüm açılacak zımbırtıları açtım bildiğin sıkıldım level 24 de fln. bu mw3 de prestige geyiği var ya saçma sapan. kesin ondan oynuyorum ben. prestige 20 olayım diye. böyle bir achievement delisi olduk bilmeye istemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 csgo önümüzdeki 10 yılın modern silahlı takım bazlı shooter ihtiyacını karşılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 karşılamıyor valla. scar yok, mp5 yok, shotgunlar kötü, bi awp bi ak47 var adam gibi işe yarayan felan. o yüzden bf3 gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Dworgian said: orada da tüm açılacak zımbırtıları açtım bildiğin sıkıldım level 24 de fln. bu mw3 de prestige geyiği var ya saçma sapan. kesin ondan oynuyorum ben. prestige 20 olayım diye. böyle bir achievement delisi olduk bilmeye istemeye. abi achivement diyosan bf de yok olman gerek. hele bf2 nin o kadar güzel achivementleri var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 modern warfare serisinde beni en uyuz eden şey killstreak şeysileri. onu kaldırsalar daha bi adama benziycek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar