Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 şöyle düşün mw2 deki terminal i hayal et o haritanın 1/3 büyüklüğünde bir harita al oraya milleti doldur hepsinin eline smg ver. now shoot sniper ı filan geçtim assault alacak derecede bir mesafe dahi yok cod 4 deki shipment birçok haritadan daha büyük.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi hack var daha ne tartışıyosunuz. fps kültürünün selahiyeti için lütfen kilitleyin cod diyenleri de banlayın.
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mighty_THoR said: şöyle düşün mw2 deki terminal i hayal et o haritanın 1/3 büyüklüğünde bir harita al oraya milleti doldur hepsinin eline smg ver. now shoot sniper ı filan geçtim assault alacak derecede bir mesafe dahi yok cod 4 deki shipment birçok haritadan daha büyük. ps3 te terminalde çok eğleniyodum ben ya hehe trafo klübesimi ne vardı onun üstün çıkıp silenced acr ile geldin 40 kill
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 shipmentta silahlı adamları commando gibi bi perk olmadan bıçaklayarak birinci olmak priceless
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 goldbären said: abi hack var daha ne tartışıyosunuz. fps kültürünün selahiyeti için lütfen kilitleyin cod diyenleri de banlayın. sus be noobtuber
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 goldbären said: abi hack var daha ne tartışıyosunuz. fps kültürünün selahiyeti için lütfen kilitleyin cod diyenleri de banlayın. her yerde var, bf3 de de var özellikle uçaklar şahane kendi etrafında dönen jetler priceless.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ulan gl günlerimi özledim ya. ne günlerdi hahaha 500 saat gl attım resmen mw2de
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mighty_THoR said: goldbären said: abi hack var daha ne tartışıyosunuz. fps kültürünün selahiyeti için lütfen kilitleyin cod diyenleri de banlayın. her yerde var, bf3 de de var özellikle uçaklar şahane kendi etrafında dönen jetler priceless. buyron misal;
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 shitty community felan deniyor da, black ops 2'de eline shotgun alıp mapte sağdan sola atlayıp oyuncuları çok yakın mesafeden zımbalamanın tadı başka ya. gerçi orta mesafede shotgun etkisini yitiriyor, ama yakın mesafede baya ölümcül. köşelerden saklana saklana ilerlemek gerekiyor, mapler de baya müsait ona.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yeni gelen ozellikler ve kisitlamalarla multiplayer bu sefer guzel olmus
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Dworgian said: Ben gittigidiyordan almaya gaza geldim de, kaç gb oyun? Bu ay biraz akk fakiriyim de Edit; Bone, ben alınca kaynaştırırım seni. Listemde var her gün oynayan 3 5 kişi single çekmezsen sorun yok, az :D
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 xlaidehlevar said: yeni gelen ozellikler ve kisitlamalarla multiplayer bu sefer guzel olmus her yıl oyunun çıkışından sonraki bir ay içerisinde düzenlediğimiz geleneksel övme ritüeline katkıda bulunduğun için teşekkürler
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 fps oyununda hile yapmak kadar sıkıcı bişey yok ama. cs de yapmıştım bir ara, bildiğin sıkıcı yani. bu kadar yavan tad veren bir şey olamaz.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Dworgian said: single çekmeyebiliyor muyum?? evet, single-multiplayer-zombies olarak 3 parça oyun single yanılmıyorsam 12-13 gb birşey
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Ulan insan cutsceneleri tekrar oynatma koyar ya.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ilaçlı versiyonda zombiler yok galiba sdfs
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 niye "ilaçlı" diyorsunuz çıkıp erkek gibi "korsan" diyin işte, böyle kıvırma söz öbekleriyle yumuşaklık yapmayın.
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Bone said: niye "ilaçlı" diyorsunuz çıkıp erkek gibi "korsan" diyin işte, böyle kıvırma söz öbekleriyle yumuşaklık yapmayın. iyi oldu ya ilaçlı kelimesini görmeyeli çok olmuştu arada bir 16 yaş kınayt forumlarının tadını almak güzel oluyor
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 OsManiaC said: iyi oldu ya ilaçlı kelimesini görmeyeli çok olmuştu arada bir 16 yaş kınayt forumlarının tadını almak güzel oluyor hahahaha
cantug Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mighty_THoR said: goldbären said: abi hack var daha ne tartışıyosunuz. fps kültürünün selahiyeti için lütfen kilitleyin cod diyenleri de banlayın. her yerde var, bf3 de de var özellikle uçaklar şahane kendi etrafında dönen jetler priceless. ahahha BF3 te GOD mod bile yapıodun haahahh komediydi... şuan sadece radar hack nametags hack no recoil filan gibi şeyler farkedilmeden çalışıyor var bende arkadaşın acc la oynadim baya öle..
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 arkadaşlar, knight'a espri olsun diye kınayt demenizle benim korsana aynı şekilde ilaç demem arasında ne fark var? idrak sorunu mu yaşıyorsunuz? aa osmanmış prdn ii gclr
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 goldbären said: arkadaşlar, knight'a espri olsun diye kınayt demenizle benim korsana aynı şekilde ilaç demem arasında ne fark var? idrak sorunu mu yaşıyorsunuz? aa osmanmış prdn ii gclr pardon ya ben korsan oynuyorsun ve bunu belirtiyorsun sanmıştım, tamamen idrak yolları iltihabı yaşamışım çok sorry.
Öne çıkan mesajlar