Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GEd said:

3 maç kazanıp 5 maç yenilmek

80 küsür puandan tekrar sıfıra

Bir başarı hikayesi

elo varken de böyleydi ,bütün gün oynayıp 2 elo +- oluyordu mesela ,sistemi beğendim ben ama 100 puan toplamaca yine aynı hesap tabi
Mesaj tarihi:
Bence aynı hesap falan değil.
Şöyle düşün; 1200'lerden, 1500'lere bir günde gelebilirdin rahat bir şekilde ama silver5'ten gold5'e gelmen imkansız.

edit:Şu an hiçbir sıra açık değil zaten o oyun bitse de yine bir yere giremezsin bugün için yalan oldu gibi.
Mesaj tarihi:
Kendim geldim ordan biliyorum. 17-1 lik bir seri yapmıştım ben ama yine de bu sistemle gelemezsin. 100 puan toplamak 5 win gerektiriyor nerdeyse zaten sonra 2 oyun kazanıcaksın, arka arkaya hiç kaybetmeden 7 oyun kazanırsan 1 division anca atlarsın, silver5'ten gold5'e 35-40 oyun arka arkaya kazanmak demek.
Mesaj tarihi:
Tabi burda farklı düşünülebilir , 17-1 win streak baya nadir bir olay bence ,elbet acayip kafalar türüyor çünkü oyunda

Ben tam tersi düşünüyorum mesela,goldda olsa silverda olsa en azından sahip olduğun rankın bir anlamı var artık,ha evet biraz daha zorlaşmış hele best of kısmı kumar gibi
Mesaj tarihi:
Çok da bir anlamı yok, karşıma da kendi takımıma da bugün bana gold4'ten falan çok adam geldi.
edit: Ben silver1'deyim bu arada.

Akhlaur said:

Ligden düşme var mı ?

Tam ayrıntılarını bilmiyorum ama silver, gold vs. gibi kendi aralarında düşme varmış. Yani silver1'den silver2'ye gibi.
Diğer türlü yokmuş sanırım, yani gold5'ten silver1'e gibi. Yalnız çok uzun süre inaktif olursan veya arka arkaya 15-20 oyun falan kaybedersen belki düşebilme ihtimalin olabiliyormuş kesin bir şey söyleyen birini bulamadım henüz.
Mesaj tarihi:
Silver 3 deyim. Ranked solo quegue için ally varmı :) çıkmak istiyorum elohellden. Tam bir bok çukuru yav ... Dün gece rage aldım gene maclarda. Sanırım hafta sonu oynamamak lazım . Veletler sütünü içip yattıktan sonra girmek lazım şu lole :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...