GEd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hahah TR harbı kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 GEd said: Shopta other diye bolme var ordan transfer oluyor TR de oynarken illa dilin Türkçe kalması çok saçmaymıs. oyun klasörü içinde, rads klasörünün içinde, system klasöründeki locale txtini editlyerek westte türkçe, tr de ingilizce oynamak mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 En efsanesi yil 2012 olmus, ileri demokrasi gelmiş hala bizim türkler 300 pinglerle oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 asfasfa ben weste tasiyamadim beles falan, direk sifirdan westte acc actim level 6ydim zaten. ekleyin: rethua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ya trde oynanmaz zaten. item çantada bi yazıyor, shopta farklı yazıyor. skille gelince bi yazıyr, buff iconuna gelince farklı yazıyor. hiç bişi birbirini tutmuyo bu adamlar bide riot TR diye gezip tozuyolar iş sahibiyim diyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Baktımda tr forumlarında birsürü riot müdürü var. Bu kadar adamla bu kadar kötü iş çıkarmaları feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 tr de oynayan eklesin; Murray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 EUW, Rethua ekleyin haci deliricem ya gerizekalilarla oynamaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 TR (server'a kendi atmış geri geçiremedim henüz westte de 0 dan kasasım yok şimdi lvl 24) in game nick: Solidhammer isteyen eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 fabulosoguy said: TR serverine hesap geçirmek isteyenler internet kafelerde bedava geçiriliyor.nasıl oluyor o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Rp satan bütün kafeler bedava server değiştiriyor. en azından izmirdekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bug splat hatası ne la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 İkinci leave imi yedim bu hata yüzünden bu ne ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FU7C4pC6oTM Tags: http://i.imgur.com/lqmTX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Abi stoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Lux hentai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 beyler 2-3 saate benim evde lan party var. 3 kisiyiz, lol oyniciiiz. Katilmak isteyen olursa ekleyin beni; Rethua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Region? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 iki haftadan fazla olmuş oyuna girmeyeli hala çok oynayasım yok ama canım sıkıldı evde açtım tekrar oyunu korax ekledim seni bu arada paticik chat kanalına gelin terkedilmiş resmen, 3 kişi geliyorsa akşam 5v5 falan atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitewolf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 westde oynuyorum ekleyin benide legendofnurialco nick :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-T5E3clQ1lSY/TVVgfuUH_II/AAAAAAAAACE/jqVkPAELbD4/s1600/garen.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 community leş ,oyunlar bok gibi de 2 şeyi çözemedim hala ilki trolleyenin kazanması ,az önce junglersız 2 mid kastık aldık ikinciside premadelerin 10da 9unun feedlemesi aksi olması gerekirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 karşı takım yetersizse 2 mid'le çoğu oyun kazanılıyor. bazen inatlaşıp 2 mid gittiğim oldu birileriyle, hem ortada karşıdaki kasamadı, hem de alttaki üstteki sürekli gang yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 anlamıyor ki mallar. Tutturmuşlar jungler solo top support adc mid yok başka bişey ulan iki başka taktik dene. Herkes adc olsun 1 tane tank koy. Hiçbir zevki çıkmıyor bana göre oyunun. adam yırtınıyor top top diye farmlanıyor orada oyunun içine sıçılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar