hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Ben Yorick'i seviyorum ya, sırf onun için çekebilirim türkçe clienti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 türkçe client yükleyip sadece annie oynıycam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Ne zaman yayımlanacak client? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Oyungezer veriyor kapalı beta keyi türkçe clientin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 patiler east mi yoksa west mi oynuyor genelde ? editledim :) 7-8 lvl westte arkadaşlarla takılmalık bişey yapmıştım bi de ilk başladığım 20 küsür level var eastte ona göre arada girip oynıycam aklımda olsun ilerde oynarız belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 eu west. hem eu, hem west edilitiyim bende. eastte 3 kişi mi ne var, ruslarda var. oyundan kız kaldırırım diyosan easte koş. adam gibi oynıcam diyosun weste gel, lv30 olana kadar acı çek ve ranked game başla. işin içine skor giriyo diye westte noobların yarısını eliyorsun, eastte ruslar skor ne bilmediğinden pata küte orayada giriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 east Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 kaldıramam en iyisi westten devam ediyim.eastte aldığım 3-5 hero vardı onlara yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 hesabı geçiremiomusun eastten weste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 var mı öyle bişey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ben yapmıştım diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 parasıynan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 eeh para veremem hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 paralı mı oldu? ben yaptığımda beleşti .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 şimdi baktım da 2011 temmuzdan önceki accountlarda 1 kerelik migrate hakkı veriyorlarmış.o olabilir gerçi benim accountta geçen yazdan free hakkım var mı nereden görebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Oyunda shop'a girince others bölümünde transfer to.. diye bi eşya var, onu alıyorsun ben daha önce eastten geçmiştim west'e, sonra east'e tekrar geçip west'e tekrar dönmüştüm. şu an hala 0 görünüyor o item'ın değeri.. muhtemelen hala bedavaya geçebilirim diğer tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 hmm bende 2600 istiyor sanırım yok bedava geçiş hakkı. 10 tane herom varmış tüh yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 10 hero 2600'den çok mu edio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Hepsini rp ile aldığını düşünürsek fazla eder. 15€ falan ediyor sen bilirsin de level kasma bayabilir exp baya nerflediler diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 rp ile almamıştım zaten problem değil zaten öyle yardıra yardıra oynamam günde 1-2 oyun en fazla,lvl filan da dert değil. neyse ya isterse tüm herolar açık olsun,ruslarla oynamak yerine gider westte weekly herolarla oynarım kafam rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Ya bu "troll" kavramının içine şeyedeyim ben. 4chan yüzünden bütün veletler "trollüyorum lololol" diye takılıyor. Oyuna gelmiş bi karthus bi teemo, chat saçma sapan akıyor, tek yaptıkları ks ve feed. Sürekli küfür bir yandan. Tamam zekice şakalar, keklemeler falan güzel, herkes gibi ben de eğleniyorum da; artık bu troll kavramı mallığa kılıf oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Eastte normal game demek wtf,fun game demek direk artık Hani normal game oyunlara o kafayla girmek lazım ,eğlenmek ,kafa dağıtmak ,pick ini yapıp arkaya yaslanmaca şeklinde oynamak lazım Ha ranked %50-%50 falan bazen iyi bazen de bilindik şeyler işte troller,afklar,leaverlar,ragerlar vs. 1400 eloda takılıp kaldım haliyle 1 ileri 2 geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 AHAHAHAHKSLJFASJDLAKJSD AL SANA BİR KAYA NEREYE DAYARSAN DAYA NE LAN SDLKJNDFGŞLXCMBŞLKSAİŞDLKSMDŞGKLSJDL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 West'teyim ben bu arada. West çok fena ya, 3 gündür ana avrat sövüp sövüp leave atıyordum, ceza gelmiş bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar