spompas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 abi yazık sana ya kötüyse kötü iyi se iyi oyun lan sonucta isteyen istedigi gibi ezilir cıkar ezer cıkar. cildiriyorum yahu cocuklugunu ezilerek gecirenlerin oyunlarda başarılarını üstünlük olarak görmelerine, bu forum hard gamer pro dota2 forumu degilki sen insanları kötüsünüz diosun kimse iyi olmayı beklemiyorki paramı kazanıyoruz, bişiimi uzuyo hiç bi faydası yok, insanlar cabalarının %90 ını faydalı şeylere harcıyor evet onun için kötü bütün oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bu nasıl adammış abi topiğe gelip mesaj yazdığıma pişman oldum. ben adam 5e5 aksiyonde navi gibi oynasın istemiyorum ki, sadece heroların sadece yüzde 40'ıyla oynamışsa, gelip benim oyunumda random atmasın böyle yapacak kötü adamı almasın bu mm diyorum. bu adamla mı eşleştiriyor yani beni mm, bu kadar mı kötüyüm ben? hakkaten benim gibi 5.84 falan hatırlayan bir adamla eşleştiriyorsa bu mm, ben hakkaten bu kadar kötü oynuyorsam senin de bu durumda rus olman gerekiyor. sen bu kadar kendinden emin "kötüsünüz lawl" diyebiliyorsan ben de bunu söyleyebiliyorum şuan. sen böyle sarı bir russun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 spompas said: abi yazık sana ya kötüyse kötü iyi se iyi oyun lan sonucta isteyen istedigi gibi ezilir cıkar ezer cıkar. cildiriyorum yahu cocuklugunu ezilerek gecirenlerin oyunlarda başarılarını üstünlük olarak görmelerine, bu forum hard gamer pro dota2 forumu degilki sen insanları kötüsünüz diosun kimse iyi olmayı beklemiyorki paramı kazanıyoruz, bişiimi uzuyo hiç bi faydası yok, insanlar cabalarının %90 ını faydalı şeylere harcıyor evet onun için kötü bütün oyuncular. Şurda post atanların hepsi benden fazla oynuyor oyunu lol... Hikaye gayet basit damdan atlayıp direk dalmana gerek yok. 4-5 aydır burdaki insanlar MM 'e laf atıyorlar bende MM düzgün kendiniz gibilerle oynuyosunuz diyorum. Kimse 1 adım daha ileriye gidemedi henüz... Ben de üslup değiştirip yüzlerine vurayım dedim kötü olduklarını. Bir de bayılıyorum bu asgari ücretle çalışıp karşısındaki adamı tanımadan nolifer tagleyip aşşağılamaya çalışan yetolara lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 he ward ve cour bile alamıcak kadar kötüyüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 DoD said: Şurda post atanların hepsi benden fazla oynuyor oyunu lol... Hikaye gayet basit damdan atlayıp direk dalmana gerek yok. 4-5 aydır burdaki insanlar MM 'e laf atıyorlar bende MM düzgün kendiniz gibilerle oynuyosunuz diyorum. Kimse 1 adım daha ileriye gidemedi henüz... Ben de üslup değiştirip yüzlerine vurayım dedim kötü olduklarını. Bir de bayılıyorum bu asgari ücretle çalışıp karşısındaki adamı tanımadan nolifer tagleyip aşşağılamaya çalışan yetolara lol. Sayfalardır tanımadığın oynamadığın adamlara siz beceriksizsiniz o yüzden size ona göre adam veriyor diyorsun sırf oyunu savunmak adına. Üstüne şu son cümleyi kuruyorsun. Tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ne memeymiş bu abi. MM ne harbiden açılım olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 PARAMI VERİYORSUNUZ DA LAF EDİYORSUNUZ, BELEŞ OYUN SUSUN OYNAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 biri inv atsın da oynayak la D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bu hırsı bir 5v5 pati maçı söndürür diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 her türlü akarım patilere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 var mi keyi olmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dod replay koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Ben ne amaçla replay koyayım anlamadım? Dengeli oyun replayi koymam bi anlam ifade etmez ki 500 oyundan 1 tanesi dengeli geçmiş olabilir sonuçta bi anlam ifade etmez. Benim burada dünyanın en iyi oyuncusuyum diye bir iddiam da yok. Benim iddiam buradaki insanların kendi ayarında oyuncularla oynuyor olmaları, kendilerinden çook daha kötülerle veya çook daha iyilerle değil. Ayrıca daha önce buraya ben geniş şekilde yazdım yani bunu anlayabilecek kapasitesi olanlar anlamıştır zaten. Oyun arama süresi arttıkça aralığı arttırıp daha rastgele oyuncu dolduruyor sistem. Ama herkes %50 olsun diye bi kasıntısı yok ki bunu %80 wini olan adamdan anlayabiliriz kolayca. https://dotabuff.com/players/86736893 Mesela sistem o kadar kötü ki bu adama hep iyi oyuncuları vermiş,rakibe de hep kötüleri o sayede bu kadar yenebilmiş. Ha ama şurda mesaj atanlardan baya iyiyim o ayrı konu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 steam seyin ne, beraber oynayalim, bize de ogret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Yok kardeş saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 o zaman yol al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 GEL LAN GEL 1V1 dememi falan bekliyorsunuz herhalde baya iyisiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 e gel lan 1v1!!! dısında herseyi yapmısın zaten. beklememk için bi sebep yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 biraz susman disinda bisey beklemiyoruz, cok konusuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 DoD said: GEL LAN GEL 1V1 dememi falan bekliyorsunuz herhalde baya iyisiniz ya. http://media.tumblr.com/tumblr_maekb2Vksf1r7fef3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Allah'ını seversen bir replay koy ya, merak ettim kimsin nesin? DoD said: Ben ne amaçla replay koyayım anlamadım? Dengeli oyun replayi koymam bi anlam ifade etmez ki 500 oyundan 1 tanesi dengeli geçmiş olabilir sonuçta bi anlam ifade etmez. Benim burada dünyanın en iyi oyuncusuyum diye bir iddiam da yok. Benim iddiam buradaki insanların kendi ayarında oyuncularla oynuyor olmaları, kendilerinden çook daha kötülerle veya çook daha iyilerle değil. Ayrıca daha önce buraya ben geniş şekilde yazdım yani bunu anlayabilecek kapasitesi olanlar anlamıştır zaten. Oyun arama süresi arttıkça aralığı arttırıp daha rastgele oyuncu dolduruyor sistem. Ama herkes %50 olsun diye bi kasıntısı yok ki bunu %80 wini olan adamdan anlayabiliriz kolayca. https://dotabuff.com/players/86736893 Mesela sistem o kadar kötü ki bu adama hep iyi oyuncuları vermiş,rakibe de hep kötüleri o sayede bu kadar yenebilmiş. Ha ama şurda mesaj atanlardan baya iyiyim o ayrı konu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 He is dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Siz benim replaylerimde oynanan oyunu anlayabilecek kadar oyun bilseniz burda saçma sapan tartışmalar dönmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ay pek sıkcıı bişimişsin sen, kıl olmayı bile sıkıcı sıkıcı yapıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar