Buddha Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Yeni bir moda var skillere level vermiyorlar. +2 str agi int veriolar. Hemde daha ilk levellerden en önemli skillere bile vermiyorlar. Son 5 oyundur 4 tane böyle adam cıktı. Son 1 aydır baya baya gördüm. Ne Dota 1'de nede Hon'da yıllarca böyle bişey görmedim. Bu noobluk bile değil bu spastiklik falan heralde çooook garip! Ve işin kötü tarafı moda haline geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Dediğin şey Sven'de Stun+Stat vermek gibi değil sanırım. Bu ise dediğin normal bişey bu zaman zaman yapılması gerekiyor hatta ama böyle tepki verdiğine göre warcry+stat falan veriyorlar sanırım... :D Sven'i örnek olarak yazdım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hero ne olursa olsun dumduz stat gidiyolar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Ya eğer öyleyse gerçekten sormak zorundayım moron ligi falan mı var ayrı dotada? nereden buluyosunuz bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yok, sana ozel mm var, kotu seylerin olmadigi, harikalar mmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 @DoD Abartısız söylüyorum. 1 ay öncesine kadar tek tük görüyordum. Şu sıralar baya BAYA yapıyorlar. En son oyun Bane level 10 1. skili 1 level 2. skili 1 level geriye kalan 8 level statsa verilmiş. Ayrıca ben bulmuyorum tek yaptığım oyun ara demek gerisini oyun ve oyuncular yapıyor. Enteresan olan 2005'ten beri oynuyorum çok noob gördüm troll adamlar gördüm böylelerini görmedim. Böylesini görmedim bu noob yada troll bile değil bu başka bişey. İlk gördüğümde Furion resmini burayada kopyalamıştım level 11 iken sadece 4 leveli skillere vermişti. Dedim heralde özürlünün biri oynuo. Sonra bir kaç tane daha gördüm böyle. Son 1 haftadır artık milletin skilleri kontrol etmeye başladım kötü oynayanların. Hatta sadece ben farketmiorum birileri bağırıo LOOK MORP SKILS ITS BEST DOTA JOKE. Çok türemeye başladı böyle adam. Ha birde Morp full str oynayanlar var. Ve bunun gibi daha neler neler. Bilmiyorum abi acaba diyorum Lol'de bu tip stratejiler çok önemlide lol'den dotaya geçenler mi böyle yapıyor. Çünkü hiç lol oynamadım. Hon'dan gelenlerde böyle yapmaz. Hon'da en son oynadığım 10 oyun Dota 2'de oynadığım her oyundan 10 kat daha kaliteliydi çünkü. Not= O zaman Hon oyna demeyin Dota 2'de hala düzeltirler diye bekliyorum. Çünkü Hon playerları mm sistemi falan ne kadar daha iyi olsada hero dengesi oyun hızı falan sevmiyorum. Bunlarıda 500 sayfa önce bol bol tartıştık. Çok uzattım yine fanboy mesajı gelecek diye iyice açıklıyayım dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 hacı biraz dişini sıkcan yada saglam adam bulcan 1-2 tane bracket atlamaya bakıcan düşük bracketlarda her türlü adam var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Yalnız bane gibi tüm olayı skilleri olan herolarda bile stat veriyorlarsa ruslar çağ atladı demektir. İnsanlığa hayatı zorlaştırmak için ellerinden geleni yapan bir millet çünkü. Fifa'da bile ruslara denk gelince deli olmamak işten değil. Adam bütün attığı golleri izletir, 1 gol atıp top çevirmeye başlar, mikrofondan "goooloooo golllooooooo" diye bağırır falan. Rus milletinin erkeklerini temizlemek için biri kickstarter açsa oyun yapanlardan falan fazla para kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 cogu zaman nighmare i 1 de bırakıp sap ve ulti ve stat gitmek daha faydalı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 enfeeble ile karşıdaki carryi etkisi hale getirmek yeterince iyi değil yani? peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 manta oluyor carrylerde zaten bi mantayla dispelleniyor enfeeble, manta olmasada bkb oluyor. gerci son patch te bisiler yaptılar enfeeble a galiba simdi nasıl bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 denemedim hiç ancak; Even if Black King Bar can block it, this spell can't be dispelled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 artık dispell olmuyosa alınır heralde cogu hero viable oldu zaten competitive scene de takip etmek lazım proları, meta değişti baya 6.75 le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Jaegerjaquez said: manta oluyor carrylerde zaten bi mantayla dispelleniyor enfeeble, manta olmasada bkb oluyor. gerci son patch te bisiler yaptılar enfeeble a galiba simdi nasıl bilmiyorum enfeeble zaten carrynin cs olayini alt üst etmek için güzel bir skill, yoksa karşindaki carry mantasina kadar kastiktan sonra onu atsan ne atmasan ne. Ki manta kasmayan carryler de yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 sırf carry cs kasamasın diye sap ve nightmare yerine önce enfeeble mı gidiyosun ki her türlü işini bilen carry kasar o cs yi enfeeble at yada atma sonucta solo değil karşındaki carry baby sitter ı var yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Jaegerjaquez said: sırf carry cs kasamasın diye sap ve nightmare yerine önce enfeeble mı gidiyosun adafsda yazdiklarimdan bunu mu çikardin yani şimdi? Dur daha açik olayim. Diyorum ki, enfeeble senin demeye çaliştiğin gibi sadece oyun sonu atak azaltmak için kullanilmaz. Koridordaki veya ormandaki farmeri rahatsiz etmek için de kullanilabilir. skilli kullanmak icin fullemene de gerek yok, hem biz şu an bu skilli brain sap veya nightmare ile değil, verilen statlarla kiyasliyoruz. Karşi da sağ tik herosu olmaz o zaman vermezsin o ayri. Ayrica o skill damage i gayette negatif değerlere düşürebiliyor. Kusura bakma da damage olmadan en baba carry de cs alamaz sfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 tamam kişisel tercihtir bişi demiyorum ben tercih etmiyorum isteyen kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 O skilli bana karşi kullanilana kadar pek açmiyordum ben de, bir ara dene bence, ama mana cost u haddinden fazlaydi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 tüm skillere mana yetmiyo birde başlarda soul ring anca brain sapı kurtarıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 saolsun valve timeout ettiğinden leaver oldum 2 el oynatmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Buddha said: @DoD Abartısız söylüyorum. 1 ay öncesine kadar tek tük görüyordum. Şu sıralar baya BAYA yapıyorlar. En son oyun Bane level 10 1. skili 1 level 2. skili 1 level geriye kalan 8 level statsa verilmiş. Ayrıca ben bulmuyorum tek yaptığım oyun ara demek gerisini oyun ve oyuncular yapıyor. Enteresan olan 2005'ten beri oynuyorum çok noob gördüm troll adamlar gördüm böylelerini görmedim. Böylesini görmedim bu noob yada troll bile değil bu başka bişey. İlk gördüğümde Furion resmini burayada kopyalamıştım level 11 iken sadece 4 leveli skillere vermişti. Dedim heralde özürlünün biri oynuo. Sonra bir kaç tane daha gördüm böyle. Son 1 haftadır artık milletin skilleri kontrol etmeye başladım kötü oynayanların. Hatta sadece ben farketmiorum birileri bağırıo LOOK MORP SKILS ITS BEST DOTA JOKE. Çok türemeye başladı böyle adam. Ha birde Morp full str oynayanlar var. Ve bunun gibi daha neler neler. Bilmiyorum abi acaba diyorum Lol'de bu tip stratejiler çok önemlide lol'den dotaya geçenler mi böyle yapıyor. Çünkü hiç lol oynamadım. Hon'dan gelenlerde böyle yapmaz. Hon'da en son oynadığım 10 oyun Dota 2'de oynadığım her oyundan 10 kat daha kaliteliydi çünkü. Not= O zaman Hon oyna demeyin Dota 2'de hala düzeltirler diye bekliyorum. Çünkü Hon playerları mm sistemi falan ne kadar daha iyi olsada hero dengesi oyun hızı falan sevmiyorum. Bunlarıda 500 sayfa önce bol bol tartıştık. Çok uzattım yine fanboy mesajı gelecek diye iyice açıklıyayım dedim =) Çok moron gördüm bu kadar malını görmedim. Sizin hakkaten 1-2 arkadaş edinip bracket atlamanız lazım. Hiç beraber oynadığınız arkadaşınız yoksa arada oynadığınızda beğendiğiniz adamları friend olarak ekleyip onlarla oynamaya çalışın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 işte oyunda elle tutulur bi matchmaking sistemi olsa cevap verecez adama da valve sağolsun umut tacirliği yapıyo, millet üst bracketlarda oynadığını sanıyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 abiii.. 2 kere timeoutdan dolayı sanırım reportlanmışım. şuan low priority poolundayım. aman tanrım diyorum. oyun başlarken "noob, fail" ile başlıyorsun ve baştan sona ana bacı sövülüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ben de 2 oyundan gittim öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Loxias said: abiii.. 2 kere timeoutdan dolayı sanırım reportlanmışım. şuan low priority poolundayım. aman tanrım diyorum. oyun başlarken "noob, fail" ile başlıyorsun ve baştan sona ana bacı sövülüyorsun. aynısı başıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar