copry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Dizi o kadar efsaneviydi ki sonu yakistiramamiz pek normal , bence guzeldi Enjoy yourself la la la la la la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 o kadar dramın üstüne daha fazla dram koysalar kaldırmazdı bünyem. mükemmeldi o açıdan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 mükemmel bir sezon finali olabilirmiş, house adına ortalama bir final olmuş. ama yine de güzeldi. spo patlama ve cenaze töreni wilson'a kadar ve wilson dahil gerçekten duygusaldı. azıcık alkolle tekrar izlense fark yaratır =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bi de film çaksalar ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Sonu gayet iyiydi. 8 sezon drama izledik bu kadar mutlu sonu hakettik. Wilson hakketti anasını satayım. O kadar tatlı bir dost herkese nasip olmaz. Helal House. 8 mükkemmel sezon yazan yöneten oynayan hepsine helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 meh the end cameron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Buddha said: Sonu gayet iyiydi. 8 sezon drama izledik bu kadar mutlu sonu hakettik. Wilson hakketti anasını satayım. O kadar tatlı bir dost herkese nasip olmaz. Helal House. 8 mükkemmel sezon yazan yöneten oynayan hepsine helal. >House >Mutlu Pick one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 alıntı:bıçağınikiyüzü kesinlikle ve kesinlikle izleyicinin gözüne sokmadan iki tarz "son"u izleyicisine izleterek yine kendisine hayran bıraktı, gider ayak kendine yakışır bir son izletti. yarası olmaksızın o perişan haliyle oradan çıkmış olarak gösterilen house belki de oradan hiç çıkmadı ve öldü. fakat wilson'ın halüsinasyonları yahut öyle düşünmüş olması ile bize yaşıyor gibi gösterildi. telefonun çalması olayında bile insanların tepkisini "wilson kafayı mı yedin kimsenin ki çalmıyor" olarak da alabilrsiniz, "aa hayır kontrol ettim çalan benimki değil" olarak da.. yani istediğinize inanabilirsiniz. we house'un "değişebilirim" diyerek oradan çıkması da yine kendi yarattığı people don't change mottosuna ihanet etmesi gibi olurdu. chase'e bıraktığı o kırmızılı top, foreman'a bıraktığı o yaka kartı, cameraon'a bıraktığı o bilgisayardaki resim ise belki de olaydan önce bırakıldı.. en azından her iki sonu da kabul etmek mümkün. tekrar tekrar tebrik ediyorum ve binlerce kez teşekkür ediyorum senaristlerine yapımcısına oyuncularına... http://i47.tinypic.com/4kd8gx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 http://pmctvline2.files.wordpress.com/2012/05/house_8022-32_33_35_0228.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 sayanora bad boy bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Mutlu son olması yeter benim için çok karmaşık bi son olmasına gerek yok ama abimin yorumu çok mantıklı geldi. Hasta adamın öleceğini söylüyor ama sonra bi anda havada kalan bir şekilde iyileşeceğini söylüyor. Aslında öleceğinin hala farkında ama hastaneden çıkarabilmek için öyle söylüyor ve sonra adamın evinde yangını çıkarıyor. Yani daha hastanede sahte ölümü planlayıp o plan doğrultusunda yerine geçecek cesedi ayarlamış oluyor. Kayıtları değiştirme olayını da planlamıştır bu şekilde ve hızlı bir şekilde uygulamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 forgiver said: alıntı:bıçağınikiyüzü kesinlikle ve kesinlikle izleyicinin gözüne sokmadan iki tarz "son"u izleyicisine izleterek yine kendisine hayran bıraktı, gider ayak kendine yakışır bir son izletti. yarası olmaksızın o perişan haliyle oradan çıkmış olarak gösterilen house belki de oradan hiç çıkmadı ve öldü. fakat wilson'ın halüsinasyonları yahut öyle düşünmüş olması ile bize yaşıyor gibi gösterildi. telefonun çalması olayında bile insanların tepkisini "wilson kafayı mı yedin kimsenin ki çalmıyor" olarak da alabilrsiniz, "aa hayır kontrol ettim çalan benimki değil" olarak da.. yani istediğinize inanabilirsiniz. we house'un "değişebilirim" diyerek oradan çıkması da yine kendi yarattığı people don't change mottosuna ihanet etmesi gibi olurdu. chase'e bıraktığı o kırmızılı top, foreman'a bıraktığı o yaka kartı, cameraon'a bıraktığı o bilgisayardaki resim ise belki de olaydan önce bırakıldı.. en azından her iki sonu da kabul etmek mümkün. tekrar tekrar tebrik ediyorum ve binlerce kez teşekkür ediyorum senaristlerine yapımcısına oyuncularına... http://i47.tinypic.com/4kd8gx.jpg Bazı şeylerde gerektiğinden fazla anlam arıyoruz. House tabi ki ölmedi. Foreman'ın tamir etmeye çalıştığı sandalyesinin altındaki id olaydan önce bırakılmadı zira bunu yapması için bir neden yok. Hayatı boyunca daima bencil ve kendini düşünen house ''değişebilirim'' ile yola çıkıp ilk kez değişmek için bir adım atıyor ve bunu başarıyor. Hapse girmesini fedakarlık yapmaksızın engelleyecek olan iki yolu (Foreman ve Wilson sahnelerini iyi analiz edin) çok rahat şekilde gözlemleyeceğimiz üzere manipüle edip ortadan kaldırıyor ve kendine kabul ettirmekte zorlansa bile kendini tek bir seçime doğru zorluyor. Hayatını, kariyerini, geleceğini ve her şeyi Wilson ile kalan vaktini harcayabilmek adına tehlikeli bir oyun oynayıp ölü olduğuna inandırarak riske atıyor. Hayatı boyunca yapmaktan kaçtığı şeyi yapıyor ilk defa bencil olmuyor, sorumluluk alıyor ve hayatına bir anlam katacak olan adımı atıp Wilson için, Wilson ile kalan zamanlarını beraber geçirebilmek adına fedakarlık yapıyor. Everybody Dies bize tek ölüm sunuyor o da House'un bencil ve sorumluluk almayan kişiliğinin ölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yazıyı çeşitlilik olsun diye koydum, bence mutlu son öyle de o adamın orda ölmesi hastanede simetriyi söylemedi belki de, ameliyat sahnesini uydurdu adamı bilerek öldürdü, kendini ölü göstermek için bir de wilson la foreman o adamdan öğrenmeye gitmedi mi son hastası diye, nasıl adres tarif etti orda da karıştı iş 5 dakka daha uzatıp şuralara kassalarmış mutlusona çevirelim diye seneryoyoyu değiştirdik deniyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 teoriler üretmeyin abi, o kadar derin değil olaylar. neyse o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 teori deil de hayatın olağan akışına uygun gelmemesi durumu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 kamera arkası bölümü çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Ben bayıldım valla sona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Üzüldüm bea ya, Hayatımda bir boşluk oluştu sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 shelock holmes'u alip hastaneye koymuslar guzel olmus. ancak bir sure sonra tekrar etti normal olarak kendini, 8. sezon en kotu sezonu oldu bizim icin, final i ise begenmedim.. guzel dizi olmus begendik genel olarak. fazla sherlock olmus ama herseyiyle ki guzel olan tarafida bu zaten. 8 sezonu bir anda izledik onu belirteyim. etkisi daha farkli oluyor dizilerin bu sekilde izleyince. (kotu anlamda) bu arada son neyse o bencede. altinda karanfil falan yok. gorunen neyse o oldu bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 son 7-8 bölümü biriktirmiştim yeni izledim. içerden ceset çıkardıklarında falan "eroinci herif lan işte, house da çıkacak" dedim. çıkmayınca ve cenaze falan olunca "oha gerçekten öldü" dedi sonra ilk telefon çaldığı anda "house arıyor amunike" dedim. ben eğer house veya wilson ölseydi daha çok severdim. mesela wilson bunu kurtarmak için girip ölseydi içerde, house'un dugularını falan görseydik ondan sonra vs veya house içerde ölseydi. ama wilson'ın içeri girip ölmesi daha hardcore ve daha çok yakışırdı diziye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 wefd izleyiciden baski gelir tekrar cekebiliriz ayagina yatmislar hafif. hani 5 ay sonra birden wilson hastaligi yener house da bir sekilde affettirir kendini falan filan. bla bla kare ussu lop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 dizinin sonu gayet iyi oldu bence yapılabilecek en iyi sonu yaptılar, geçen sezon gibi planlanmamış heralde olacaklar biraz aceleye gelmiş ama o kadar yani gayet iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 final ile ilgili değişik yorumlar vardı ya hani. direk david shore açıklamış noolduğunu tık'lasın: http://insidetv.ew.com/2012/05/22/house-series-finale-david-shore-interview/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 xunn said: Ya çok umdum bi Six Feet Under finali tadını yakalamalarını ama yok yani, olmadı. http://www.youtube.com/watch?v=el4eUKmLujg Böyle son her diziye nasip olmuyor =) ancak Six Feet Under gibi bir diziye layık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar