Marty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ben 2.sezonu izledikten sonra okudum tum kitaplari. diziyi begenmistim de, kitap bambaska. kitaplara gore dizi ozet gibi birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Peki türkçe olarak ekitapları mevcut mu bunların yoksa illa ingilizce mi okumak lazım ekitap olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ben güvenemedim çevirilerine. Bi ara bakıyodum da 2 adam çevirmiş sanırım, biri dizi öncesinde çevirmiş, öbürü dizi çıktıktan sonra çevirmiş ve kötüymüş nispeten. O yüzden İngilizcelerini çaktım bi yerden, attım ayfonuma, fırsat buldukça ordan okuyorum mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 epsilonun cevirileri gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ebook'u yoktur büyük ihtimalle. genelde anca okunmayacak kitapları ebook yapma gibi huyları var ne hikmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bir gecede 2. sezonu yuttum tekrar da şimdi gidip storm of swords'u alsam mı almasam mı ikilemine düştüm. alıp okuyayım mı diziyi mi bekleyeyim ya? 2. sezonda iki tane önemli karakteri komple diziye dahil bile etmemişler bran'in kaçışında. dizi hep böyle gidecekse kitaba gömüleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 3. sezonda ekliyorlar onları, büyük ihtimalle fazla karakterden milletin kafa karışmasın diye. Keza aynı harfle başlayan karakter isimleri varsa onları da değiştiriyorlar kafalar karışmasın diye. Bi ton böyle saçmalık da var değişen karakterleri ve senaryoyu geçtim. Kitap her türlü diziden iyi, gogo kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Abi adamlar değiştiriyo bazı şeyleri eyvallahta hani hangi kitap-film uyarlaması sadık kalabiliyoki bukadar? O kadar çok karakter varki kitapta hepsini diziye soksalar bi çıkıcak adam sonra 3 sezon ortada yok sadece adı geçicek falan sırf diziyi izleyenlerin beyni cortlar. Onun içinde bazı karakterlere başka karakterlerin yaptığı işleri yüklüyolar haliylede kitap okuyucusunu kıllandırıyo tabi.Çoğu karakter yanlış tanınıyo bu sefer vs.Ama sonuç olarak bi şekilde evirip çevirip gene ana hattına bağlıyolar dizinin.Ha benimde çok rahatsız olduğum yerler oldu ama gayet güzel dizi. 2.kitapta olupta dizide olmayan ve kıllandıran şeyler Mesela özellikle Harrenhal-Arya bölümlerinde Tywin-Arya muhabbetinin aslında Arya-R.Bolton arasında geçmesi Bolton pijini olaya hiç katmamaları ve Sansa ile şu sarhoş şövalye arasındaki olayların önemli yere sahip olmasına rağmen tamamen atlanması ve Halfhandin ölümü gayet küfrettirdi adamlara.Bide bunların yerine kafalarına göre gay sahneleri eklemeleri veya her bölüme 4-5 meme ortalaması(rahatsız olduğumdan değilde sex sells mantığı batan) vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 en alakasız şeyleri eleştirmişsin, onların hepsi gayet kabul edilebilir şeyler jaime nin brienne in karakterlerinin değiştirilmesi, dany kısımların tamamen saçma olması, sondaki savaşın aptalca yapılmış olması vs robb kısmının tamamen değişmiş olması koskoca riverrun ı 2 sezon boyunca çıkarmış olmayı başarmaları vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 of bu sezonunu ilk bölümü çok iyiydi şaka lan şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Robb ikinci kitapta nerdeyse yok denicek kadar az değilmi zaten?Riverrunda geçende iki tarafın birbirine karşılıklı raid anlaşılıyo.Catelynn in babası arasındaki muhabbet eksik ama 3.sezon oyuncu seçimleri vs. sebebiyle ekleniceğini gördüğümden bişey demedim ona. Jaime-Brienne ne değişiklik vardı abi benim aklıma gelmedi şimdi sen diyince. Sondaki savaşta dizi bütçesine göre gayet temizdi ya.Az sayıda adam kullanmasalarmış yada çekimleri ona göre yapsalarmış keşke ama.Beklediğim kadar olmasada ''dizi'' diyip geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Abi bırakın herşeyi stannis ordusunun başında en önden koşcak surlara tırmanan ilk ve geri çekilen son adam olcak ha daha neler.. en çok saçmaladıkları yer orasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Kalkansız önden önden koşuşunu hatırladımda sdfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 _Rave'in spodaki ilk olayı aynen yaşadım. Hep aklıma yeto bi surat geldi okurken ama olayların aslını görünce biraz daha saygı duydum adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 KITAPTAN BISEY YAZMAYIN! sopayla filan mi anlatmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yönetmen "korsan indirebilirsiniz diziyi np", demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Dizi yaklasiyor bu arada, kitaptan konusma yasagini sikilastiriyorum ben de; acimam, silerim mesajlarinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yeter ulan!!1 3 senedir öğrenemeyenleri atın bölümden, kafamızı dinyelim bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 GERGE said: Dizi yaklasiyor bu arada, kitaptan konusma yasagini sikilastiriyorum ben de; acimam, silerim mesajlarinizi. http://cdn.hugelol.org/i700/8844.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 3.sezon bölüm isimleri Ep. 301 – Valar Dohaeris Ep. 302 – Dark Wings, Dark Words Ep. 303 – Walk of Punishment Ep. 304 – And Now His Watch is Ended Ep. 305 – Kissed by Fire Ep. 306 – to be determined Ep. 307 – The Bear and the Maiden Fair Ep. 308 – to be determined Ep. 309 – The Rains of Castamere Ep. 310 – Mhysa kaynak 1 ay daha dişimizi sıkıcaz gel ulan artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 9. ve 1. bölüm isimleri sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ne anladın 1. bölümün isminden de sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bende kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ekşi sözlük falan kullan bari spark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Adam Braavosça biliyo lan high valyriancaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar