Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 shittier postlarla özel mesajlarımı doldurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 aquila said: 8 ay ban diye bisey yok, 1 aydir o, acmayi unutmuslardir asdf. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Spo verdin diye ban yemedin sen, spo vereni banlamiyorum, mesajini silip uyariyorum. Xunn ile kavga etmistin sen, ikinizi de banladik. Sen 3 ay Vizyon aldin. Xunn temelli gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kavga :) cok bi garip geldi ahaha, forumda kavga.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Kavga tabii ki. Ağzını burnunu kırdım Xunn'un 2 kelime Türkçe 4 kelime İngilizce barındıran cümleler kurduğu için. S2 Deleted Scenes verildi mi ? Verilmediyse buyrun => http://www.youtube.com/watch?v=gGfx8sREz_Y&list=PLOf6UEpityVbHpIjohttPLpG1QULCHJxZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Norak said: http://www.mtv.com/videos/interview/880019/game-of-thrones-statues.jhtml#id=1701951 http://www.gametrailers.com/side-mission/files/2012/08/Tyrion-Lannister-Statue.jpeg http://www.antsmagazine.com/wp-content/uploads/2009/03/weeman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 kim ne derse desin game of thrones (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 oturup 2. sezonu baştan sona izleyeyim ya madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Yeni gelen sezon storm of swords mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hayır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 teknik olarak evet, kafalarina gore yapiyolar ama o yuzden hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 spark bana devretti bayrağı. gururla taşıyorum asddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 evet nasıl hayır, storm of swordsun ilk yarısına kadar, lan kitap okumamış kitapsızlar spoilerın allahını veririm burda fikirlerime katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Sonucta hangi kitabi okursam 3. Sezon dizi ile ayni seyi okuyor olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 kitapla alakasız çekiyolar diziyi, sen kitapları normal oku diziyi izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ilk sezon gene kitap-dizi daha yakındı da, 2. kitapta değiştirdiler bazı yerleri yada çıkarttılar sonlara doğru özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ama güzel mi, bence güzel dizi keyifle izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Teoride 3. kitaba denk geliyo 3. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 2 sezona ayırdıklarından atlamadan yapabilirler belki bu sezon. bi umut =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Kojiroh said: Teoride 3. kitaba denk geliyo 3. sezon. Tamam işte 3. kitap hangisi ondan emin olamıyorum yani 2. kitap 2 kısım acaba o mu yoksa storm of swords mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 3. kitap A Storm of Swords oluyo sdf Ama bence en azından 2. kitaptan (A Clash of Kings) başla. Yani şu an onu okuyorum da baya baya kırpmışlar herkesin dediği gibi. Baya da önemli noktalar kırpılmış, değiştirilmiş falan. Hani tamamını okumasan bile 2. yarısından itibaren okumak çok mantıklı, orda başlıyo kırpmalar büyük ölçüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Hepsini okuyun arkadaşlar, GRR Martin iyi bi yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bencede hepsini okuyun ama illa okumam diyorsanız 2'den başlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar