Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

ikinci sezonda fazla saçmaladılar, antik dünyada geçen ne olay olduysa bizim ucunu illa bizim iki askere bağlama çabaları "yok artık labran ceyms" dedirtmeye başlamıştı.
iarwain said:

abi yinede öyle bir sonu haketmedi dizi

bitmesin devam etsin isterdim de saçmalama katsayısı o kadar yükselince daha bozmadan bitmesi daha iyi bazen. bkz: battlestar galactica.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de ilk sezon da aynı şekilde o dönemde gerçekleşen ne varsa Titus ve Vorenusa bağlanmamış mıydı? Hani gerçekte var olan karakterler de değil bunlar, ne bileyim Vorenus'un karısı fahişelik yapmasa Kayzar ölmezdi vs. vs. bi sürü olay kurgusal bağlanıyor. Ama gerçekte olduğu gibi sezar ölüyor, oktavyus kaçıyor vs.

Bu açıdan ikinci sezonun ne farkı var ki ilkinden?
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca onların gerçek karakter olmadığını kim söylüyor? bugün tarih diye bildiğimiz şeyler batılı emperyalistler tarafından pompalanan propagandalardır arkadaşlar! dikkat ediniz, batılılar tarafından anlatılan tüm tarihi olaylarda, her türlü epik hikayede doğulular pis ve kültürsüz olarak gösterilmektedir!

@Sam, bsg'ye laf atılmış. hikayesi baştan planlanıp uzatılmayan tek dizi gibi hissetmiştim ben izlerken. aksini iddia edene de inanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

bsg o koloni kurdukları yerden sonra saçmalamaya başladı, hepten alacakaranlık kuşağı oldu. karakterlerde de heroes'un ortalarından sonra olduğu gibi morality flip'ler defalarca filan. sakız gibi uzadı zaten ana konu, sonu da hüsran.
axedice said:

İyi de ilk sezon da aynı şekilde o dönemde gerçekleşen ne varsa Titus ve Vorenusa bağlanmamış mıydı? Hani gerçekte var olan karakterler de değil bunlar, ne bileyim Vorenus'un karısı fahişelik yapmasa Kayzar ölmezdi vs. vs. bi sürü olay kurgusal bağlanıyor. Ama gerçekte olduğu gibi sezar ölüyor, oktavyus kaçıyor vs.

Bu açıdan ikinci sezonun ne farkı var ki ilkinden?

ikinci sezonda abartıldı, ilk sezonda daha makul, daha orantılı olaylarla bağlantılıyken (aquila aramak filan bunlar eyvallah) ikinci sezonda
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23895691.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok önceden ilk kitabı okumuştum, (şu FRPnet'in ilk kitabı ikiye bölüp bok etmesi yüzünden kitabın yarısının 2007'de, diğer yarısına da geçen 1.5 yıl-2 yıl kadar önce sanırım) sonunda hırsımı yendim ve oturup diziyi izledim asdfads ilk sezonu yeni bitirdim, eh işte güzel olmuş bayağı. Dizi olarak laf söylenmez, ama kitaptan sonra izleyince ehlemedi o kadar. Her neyse,

Yeni basılan kitapları komple alıp, ikinciden itibaren okumayı planlıyordum. Şimdi herkes o kadar kötülüyor ki kitap/dizi uyarlama olayını pek içim sinmiyor. Genelde herkes önce kitabı oku sonra diziyi izle diyorlar.

Ne yapayım lan, izlemeyeyim mi ikiyi kitabı okuyana kadar,

bu arada 4. kitaba kadar spolandım zaten, bir olayı da kalmadı hikaye açısından da daha çok seviyorum olaylar o hale nasıl gelecek diye merak edip okumaktan asdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...