Bi şey sorucam. Bu topicte kitaptan spo yasak da diğer dizilerden spo serbest mi? Çözemedim ben onu :(
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO
5 yıl önce biten dizilere spo her yerde serbest.
bsg resüsitasyonu olmuş burası lol.
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/349/124/112.jpg
ben çok önceden ilk kitabı okumuştum, (şu FRPnet'in ilk kitabı ikiye bölüp bok etmesi yüzünden kitabın yarısının 2007'de, diğer yarısına da geçen 1.5 yıl-2 yıl kadar önce sanırım) sonunda hırsımı yendim ve oturup diziyi izledim asdfads ilk sezonu yeni bitirdim, eh işte güzel olmuş bayağı. Dizi olarak laf söylenmez, ama kitaptan sonra izleyince ehlemedi o kadar. Her neyse,
Yeni basılan kitapları komple alıp, ikinciden itibaren okumayı planlıyordum. Şimdi herkes o kadar kötülüyor ki kitap/dizi uyarlama olayını pek içim sinmiyor. Genelde herkes önce kitabı oku sonra diziyi izle diyorlar.
Ne yapayım lan, izlemeyeyim mi ikiyi kitabı okuyana kadar,
bu arada 4. kitaba kadar spolandım zaten, bir olayı da kalmadı hikaye açısından da daha çok seviyorum olaylar o hale nasıl gelecek diye merak edip okumaktan asdfsda
Yeni basılan kitapları komple alıp, ikinciden itibaren okumayı planlıyordum. Şimdi herkes o kadar kötülüyor ki kitap/dizi uyarlama olayını pek içim sinmiyor. Genelde herkes önce kitabı oku sonra diziyi izle diyorlar.
Ne yapayım lan, izlemeyeyim mi ikiyi kitabı okuyana kadar,
bu arada 4. kitaba kadar spolandım zaten, bir olayı da kalmadı hikaye açısından da daha çok seviyorum olaylar o hale nasıl gelecek diye merak edip okumaktan asdfsda
önce kitabı oku. ben diziyi izledim şimdi kitabı bitirmek üzereyim her sahnede diziye küfrediyorum. kitabı okuyup diziyi izlemiş olsam meh diyip geçerdim ya da lol o ne hameka derdim max. şimdi hem kitap sıkıcı geliyor hem dizi çok kötü olmuş diye hayıflanıyorum
kimileri gibi her hafta gelip ahlayıp vahlayacaksan kitabı okuma heh.
kitabı oku diziyi izleme, ayrıca ingilizce oku
önce kitabı oku diziyide hobi olarak sonra izle visual tamamlayıcı olarak ama çokda ciddiye alma 2. sezonu.
2 arkadaşım var kitabı okuyan dizi baya iyi gidiyor. Detay seviyesi az, o da olmak zorunda diyorlar. Sonra burada diziye laf edenler çıkıyo bolcana, baya şaşırıyorum. Ha zaten 2. Sezonu direk begenmeyenler de var kitaba bakmadan, o baya baya bi ilginç. Hipsterlik hatta...
kurgu dimi bunlar
abi 10 üzerinden 4 felan 2. sezon, kitaptan bağımsız olarak bile
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar