sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Yamuk yapmayin beyler evet isteyim vermeyin bakin spoiler, yoksa spoilerin babasini veririm haberiniz ola :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 sansa tam bir troll :) bolum guzeldi,savas sahneleri kotu olsada bir kac sahne bolumu kurtardı benim gozumde heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Nessaftw said: Komutan said: Bir diziden Helm's Deep veya Kingdom of Heaven olceginde savas sahneleri beklemek bastan hata zaten. iyi ama az bütçeli bir dizi değil ki.. 60 milyon dolar ilk sezonun bütçesi ikinci sezon için neredeyse extra 10 milyon dolar ek bütçe alındı toplamda 70 milyon dolar gibi bir rakam yapar. helms deep'i bir kenara bırakalım two towersın toplam bütçesi 94 milyon dolar. ben hala daha iyisi yapılabilirdi diyorum. son bölümde cgi ile dragon manyağı olursak paranın nereye gittiğini anlayacağız :)94 milyon la 3 saatlik bir is hazırlıyorsun 70 milyonla 7.5 saatlik oyle parayı direk karsılastırmak olmaz bu arada bolum guzeldi savas sahnelerinin tabiki ben de daha guzel olmasını isterdim ama olsun fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 dizi olduğunu düşünürsek savaş sahneleri gayet iyiydi, ben gayet tatmin oldum şahsen. 9 tyrion gg olmadı sanırım daha. casterly rock'ı filan gg edecek anlaşılan robb. en azından bir bölüm olsun sıkıcı danaryos ve con hikayelerini izlemedik. tayvin nası kafaladı gül şövalyesini kim bilir heh. şeytan adam. stannis eu3 1700'lerde lvl 5 fort'a assault çeken kafa. akıl fikir. daha da toparlanamayacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bu diziden savaş sahnesi beklemek müthiş abes birşey, bu dizi bir savaş dizisi değil, savaş sadece ortamı belirleyen bir fon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 lan biz de izleyelim dizi akşam izlenir sabah game of thrones mu izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Ben akşam biramı açıp patlamış mısırımı patlatıp öyle izliycem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ya sırf savaşlı fln diye bu bölümü indiriyim dedim 30kb la fln indiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 copry said: Ben akşam biramı açıp patlamış mısırımı patlatıp öyle izliycem . aynen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mighty_THoR said: Bu diziden savaş sahnesi beklemek müthiş abes birşey, bu dizi bir savaş dizisi değil, savaş sadece ortamı belirleyen bir fon. lotr,300 tarzı bişey beklemiyorumda bütün hikaye ve bütünlük yanında zayıf kalıyor.kılıçlar dövüşler pek estetik değil böyle sokaktaki adama versen oda aynı performansı gösterir pata küte vuruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 copry said: Ben akşam biramı açıp patlamış mısırımı patlatıp öyle izliycem . ben de öyle yapcam, gel beraber izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Yumdum gözlerimi ışınlanıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 asdgsdfdf savaş sahnesi dışında kitabin en iyi yerlerini koymadi adamlar bari savaş sahnesi olsaydi diyo millet zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Fin said: lotr,300 tarzı bişey beklemiyorumda bütün hikaye ve bütünlük yanında zayıf kalıyor.kılıçlar dövüşler pek estetik değil böyle sokaktaki adama versen oda aynı performansı gösterir pata küte vuruyorlar Estetik olmamasini tercih ederim, cunku boyle daha gercekci. Spartacus'deki stilize dovus tarzi bu diziye gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Fin said: Mighty_THoR said: Bu diziden savaş sahnesi beklemek müthiş abes birşey, bu dizi bir savaş dizisi değil, savaş sadece ortamı belirleyen bir fon. lotr,300 tarzı bişey beklemiyorumda bütün hikaye ve bütünlük yanında zayıf kalıyor.kılıçlar dövüşler pek estetik değil böyle sokaktaki adama versen oda aynı performansı gösterir pata küte vuruyorlar Ya düdük, sen bir haftada oturup Diablo 3'te Inferno kasıyorsun adamlar 300 saatlik footage çekiyor. Olmayacak tabii ki, bir tane dizi yok ki şu kalibrede çıkıp begenmemezlik yapın. 35 dakika siege çekmek öyle kolay iş değil çocuklar. Bütçe denen birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Tenekeadam said: Çok efsaneydi lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Kitabını alıcaktım diziye bakayım ondan sonra karar vereyim dedim cumartesi öğleden sonra ve pazar günüm gitti sezon 2 ep 2 deyim. Kitabı alırmıyım bilmiyorum hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 9 Tyrion un kurtuldugu umut ediyorum. Son bolumu de gene Khalesi yle bitirecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Qualance said: Kitabını alıcaktım diziye bakayım ondan sonra karar vereyim dedim cumartesi öğleden sonra ve pazar günüm gitti sezon 2 ep 2 deyim. Kitabı alırmıyım bilmiyorum hala :) ben ilk kitabı aldım ama okumuyorum. kitabı okuyanlar diziyle karşılaştırıyorlar sürekli. en sevmediğim bir olaydır. dizi bitince teker teker okuyacağım kitapları. kafam çok rahat şu anda. güzel güzel izliyorum diziyi. tek derdim akk'ya yenik düşmüş ttnet internet bağlantımla nasıl torrent indireceğim. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bu arada season 1 gibi season 2 de 10 bölüm mü olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 evet. http://www.imdb.com/title/tt0944947/episodes?season=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 hahahahah lan wildfire sahnesi çok saçmaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 abi çok iidi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Spark'ın gözyaşlarıyla bluray'lerimizi parlatırız çok net. Adamın her bölümü çıktıgı saniye izleyip burayı Rhoyne nehrine çevirmesi çok acıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar