Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Nessaftw said:

Komutan said:

Bir diziden Helm's Deep veya Kingdom of Heaven olceginde savas sahneleri beklemek bastan hata zaten.

iyi ama az bütçeli bir dizi değil ki.. 60 milyon dolar ilk sezonun bütçesi ikinci sezon için neredeyse extra 10 milyon dolar ek bütçe alındı toplamda 70 milyon dolar gibi bir rakam yapar.

helms deep'i bir kenara bırakalım two towersın toplam bütçesi 94 milyon dolar.

ben hala daha iyisi yapılabilirdi diyorum. son bölümde cgi ile dragon manyağı olursak paranın nereye gittiğini anlayacağız :)
94 milyon la 3 saatlik bir is hazırlıyorsun 70 milyonla 7.5 saatlik oyle parayı direk karsılastırmak olmaz

bu arada bolum guzeldi savas sahnelerinin tabiki ben de daha guzel olmasını isterdim ama olsun fena degildi.
Sosyal ağlarda paylaş

dizi olduğunu düşünürsek savaş sahneleri gayet iyiydi, ben gayet tatmin oldum şahsen.

9

tyrion gg olmadı sanırım daha.

casterly rock'ı filan gg edecek anlaşılan robb.

en azından bir bölüm olsun sıkıcı danaryos ve con hikayelerini izlemedik.

tayvin nası kafaladı gül şövalyesini kim bilir heh. şeytan adam.

stannis eu3 1700'lerde lvl 5 fort'a assault çeken kafa. akıl fikir. daha da toparlanamayacak gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

Bu diziden savaş sahnesi beklemek müthiş abes birşey, bu dizi bir savaş dizisi değil, savaş sadece ortamı belirleyen bir fon.

lotr,300 tarzı bişey beklemiyorumda bütün hikaye ve bütünlük yanında zayıf kalıyor.kılıçlar dövüşler pek estetik değil böyle sokaktaki adama versen oda aynı performansı gösterir pata küte vuruyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

lotr,300 tarzı bişey beklemiyorumda bütün hikaye ve bütünlük yanında zayıf kalıyor.kılıçlar dövüşler pek estetik değil böyle sokaktaki adama versen oda aynı performansı gösterir pata küte vuruyorlar

Estetik olmamasini tercih ederim, cunku boyle daha gercekci. Spartacus'deki stilize dovus tarzi bu diziye gitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

Mighty_THoR said:

Bu diziden savaş sahnesi beklemek müthiş abes birşey, bu dizi bir savaş dizisi değil, savaş sadece ortamı belirleyen bir fon.

Ya düdük, sen bir haftada oturup Diablo 3'te Inferno kasıyorsun adamlar 300 saatlik footage çekiyor.

Olmayacak tabii ki, bir tane dizi yok ki şu kalibrede çıkıp begenmemezlik yapın.

35 dakika siege çekmek öyle kolay iş değil çocuklar. Bütçe denen birşey var.
Sosyal ağlarda paylaş

Qualance said:

Kitabını alıcaktım diziye bakayım ondan sonra karar vereyim dedim cumartesi öğleden sonra ve pazar günüm gitti sezon 2 ep 2 deyim. Kitabı alırmıyım bilmiyorum hala :)

ben ilk kitabı aldım ama okumuyorum. kitabı okuyanlar diziyle karşılaştırıyorlar sürekli. en sevmediğim bir olaydır. dizi bitince teker teker okuyacağım kitapları. kafam çok rahat şu anda. güzel güzel izliyorum diziyi.

tek derdim akk'ya yenik düşmüş ttnet internet bağlantımla nasıl torrent indireceğim. =D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...