Harir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Downloaderı kapadım açtım baştan başladı.6gb olan klasör şimdi 65 mb lan nasıl iş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 checking yapıyordur belki?.ayrıca bir önceki ile aynı konuma mı kaydediyorsun? (misal birincisin de C de d3 klasörü diğeri başlattığını da aynı konumu göster).anlatabildim umarım yoruldum çalışmaktan 19 mayıs 19 mayıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Yok checking değil 60mb check ediyor, downloada geçiyor.Klasör de aynı.Klasörün boyutu 6gbdan 60mb'a indi.Akk yüzünden zaten 20 saatte oyun indiremedik, şimdi tekrar başlıyor hay arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ben diablo 2 yi yusuf yusuftan hellde adam gibi oynayanamış adam adaeta normalde oynar gibi gidiyorum hellde fazla basit olmuş. inferno nasıl umarım denildiği kadar zordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Anelor said: ben diablo 2 yi yusuf yusuftan hellde adam gibi oynayanamış adam adaeta normalde oynar gibi gidiyorum hellde fazla basit olmuş. inferno nasıl umarım denildiği kadar zordur Infernoda zor değil şimdi ayak ustu sk kestik biraz hpsi fazla o k adar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Anelor said: ben diablo 2 yi yusuf yusuftan hellde adam gibi oynayanamış adam adaeta normalde oynar gibi gidiyorum hellde fazla basit olmuş. inferno nasıl umarım denildiği kadar zordurD2'nin hellinden daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Etkileyici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Bölüm sonu bossları zor değil zaten championlar vs zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 4 güne infernoda bitiyorsa napıcak millet bu oyunda?Bari infernonun kendisi 1 hafta sürseydi en az.Bu gidişle 1 aya bütün karakterleri 60 yapmış olur millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Diablo 2 hell bitince bitmiş miydi? Bitmemişti. Diablo'yu Diablo yapan item kasmak, oyunu bitirmek değil. Item kasmak için de en etkili yol elite mobları kesmek. Infernoyu bitirenler elite mobları esemedikleri için onları geçeren son oss'ları yenip bitiriyor. Normal bir şekilde mobları kese kese gitmek haftalar alacaktır normal bir oyuncu için. Ki ondan sonra bile item için oynamaya devam edilecek ve D2'nin aksine son zorluk hiçbir zaman basitleşmeyecek level sınırı 60'ta kalacağı için. Yani oyunu item kasmak için oynamaya devam edilecek ve item kasmak er zaman zorlayıcı ve eğlenceli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 zaten hell act 3 te lvl 60 oluyosun, act 4 bile zorlamıyosun lvl 60 olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hangi millet? 4 gunde 32 lvlde normali bitirdik biz..az adam gibi oynasinlar. . mallari takibi birakin. beni inceleyin az. . olmadi annenize sorun dogrusunu anlatir en kotu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 şu goldları yerden daha hızlı toplasak keşke :/ 2 gold için 3sn bekliyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 abi bu ne lan hakkatten bu kadar kolay olmamlı, daha 4. günde inferno'da diablo düşüyorsa bence problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 full ayarlarda hiç kasma yok.yağ gibi akıyor oyun ancak yenir bir yere girince veya arada moblara dalınca saliselik bir takılma oluyor. sebebi nedir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pmLXAG9pWD0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 baktım baştaki achievement'ları vermiyor hala blizz, baştan kasmaya başladım. millet aldı başını inferno'larda falan takılıyor ama ben cidden taktım kafaya achievement'ları, daha nightmare'de olmama rağmen harıl harıl achi kasıyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 aente said: abi bu ne lan hakkatten bu kadar kolay olmamlı, daha 4. günde inferno'da diablo düşüyorsa bence problem var. hiçbir problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Do not underestimate the power of the nolife! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Şimdi kesinkez napıyoruz salvage mı merchant sell mi magic/ezik rare'lar... Birçok rare AH'den satılmaz gibi duruyor zaten, rare'lar arası da çok farklar var. Ne yapmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Sanirim bazi insanlar Diablo ile WOW raidlerini birbirine karistirip, oyunu inferno'da bitirmenin aylarca surecegi gibi yanlis bir beklenti icine girdiler. Tabii bir oyunu bitirdikten sonra sirf item bulmak icin kasmanin-ki bu itemlarin tek yarari zaten oldurdugunuz yaratiklari daha da kolay oldurmenizi saglamak- ne kadar anlamli oldugu ayri bir tartisma konusu. Elbette PVP sevenler icin isin baska bir boyutu daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 abi elinde subtle essence'den 100-150 tane fang'den 70-80 tane falan varsa ve nightmare'e geçmek üzereysen daha fazla salvage'lamana gerek yok bence. nightmare'e geçince yeni essence ve lizard eye geliyor. rare'lerden gerçekten mantıklı olanları satmayı deneyebilirsin, koy 10k civarları bir şeye alan olur.(mantıklı olanlardan kastım 40 int 40 str 20 vitaliyy gibi ne boka yaradığı belirsiz itemlar değilde, 55 dex 21 vit +14 xp 1 gem slot veren bow gibi mesela düzgün işe yarar itemlar). bu sınıftan geri kalan mavileri direk vendorlayabilirsin para için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bu arada ah'den item alıp oynamak resmen cheat gibi. normal şartlarda ah'den item almasam 4 lvl boyunca 49 dps'li bir bow ile gezecektim üstümdekilerden 2 tanesi daha şu ana nazaran low maviler olacaktı, dmg'ım 1240 değil 800 falan olacaktı. e itemları dizince şu an nightmare'de normalde öldürdüğümüzden daha hızlı kesiyoruz yaratıkları -.-' herhangi bir koridorda dh ve wizard duruyoruz yaratıklar 3. adımını attığında ölüsü düşüyor isterse 15 tane gelsin. resmen item alınca bu da kolay oldu. zor olsun isteyenler ah'den item almadan droplarla ilerlersin tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 AH'den nereye kadar alabilirsin ki Inferno seviyeye geldiğinde illa ki farm yapmak zorundasın 60 lvl rare itemleri 1m-500k arası koyuyorlar legendlarda 3m ye kadar çıkmış alabiliyorsan alırsın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 yok ben bulunduğum seviye-nightmare için konuşuyorum, sonrasında farm yapalım zaten, ben de öyle istiyorum, çünkü ah cidden kolaylaştırdı işimizi bu levelda, bu da pek hoşumuza gitmedi heh, hata etmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar