Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sokacam zoltun kulle lavuğunun mekanda ikidir serverdan disconnect oluyorum :( birinde kesmek üzereyken geldi...
kimlandracula Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hell'e gelene kadar çok kolay olmuş bu oyun diye ağlanıyodum da hell'de one shot yemeye başlayınca kendime geldim.
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 aente said: -Deno- said: +1 gangren ben de 30'um hala act 3 bitmedi sen ne diyorsun ben level 27'im act III'e daha yeni başladık aıhfuofag bu arada tabi oyun bizim-sizin gibi bir sürü mmo ve daha öncesinde diablo oynamış, işte dragon age'dir, dungeon siege'dir oynamış adamlar için ezmode olacak o normal. normalde biz zorlanıyor olsaydık, tecrübesiz adamlar nasıl isyan bayrağı açardı belli değil. benim tek derdim hell'de inferno'da kolay olmasın, gerçekten böyle bir kaç ay falan oyalasın hatta. eğer oralarda 1-2 haftada biterse o zaman le ffffffuuuuuu çekerim. Nighmare 2 gun suruyor bi zorlugu yok full rare dizdikten sonra. Hellde max 3-4 gun surer 1-2 haftalık bir olay degil yani.
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 En son hardcore guild'lar pack'lerden kaça kaça Inferno Act 2'yi tamamlamışlardı sanırım. Sonra ne yaptılar bilmiyorum.
aente Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 abi o zaman inferno'da sürsün bare haftalarca ya, gerçekten ondan daha kısa olursa oyun kolay demektir, 2 ay sonra oyunu kapayıp gitmeyelim yani.
aente Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Yalnız bence oyunda olması gereken şey dmg meter. max kaç vurduğunu az çok takip edip görüyorsun da, toplamda kaç damage yaptığım, partide kimin en çok damage'ı verdiği falan olsa iyi olurmuş. çünkü iddia ediyorum ben barbar'dan fazla dmg yapıyorum B)- ama garibim her şeyi kendisi kesti zannediyor ben arkada durduğum için fklsdpf.
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Oyunun Sonu Ending çok kötü be. Melekler ve insanlar mutlu mesut yaşadı. http://static.fjcdn.com/pictures/YOU_01feb1_721995.jpg
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 inferno act 3 bitmis. cok acinasi bi yontemle kesiyolar yalniz.
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 nightmare act2deyim zor değil pek ya retard pugla çatır çutur kesiliyor hersey =
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 diablo 2 hell ne kadar zamanda kesilmisti var mi hatirlayan fgfd. gerci boyle packleri avoid edip, combatta skill/rune degistirerek kesmek manasiz. wow degil ki bu progress yapilsin. hepi topu 4 act inferno var zaten. diablo = item dizsin pasalar legendaryleri, setleri gorelim. magic find buffi bile durmuyor adamlarin ustunde gerci nasil item dusureceklerse skill degistirmekten dsa.
blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 act 3 delı guzel olmus kalenın tepesindekı gorevler bırde wd ne ya salıyon petlerı onden kes babam kes su ana hıc partı yapmadan act 3 ortalarına kadar geldım de bs ve jc tıkandı plans fılan lazım onlarda dıger modlardan cıkıyomus bırde bu ah olayını sevmedım 10 tane ıtem lımıtı var
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Emaleth said: elective mode nedir? ayrıca craft öğreniym mi? ne iş? *nooby* http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5051956127
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Bence kendinizi "5 günde inferno'yu da bitirdik"çilerle asla kıyaslamayın. Hiç birimiz öyle değiliz (diye umuyorum), amaç oyunu bitirmekse buradan toplaşır 4 kişi; 5 gün olmasın diyelim, 7-8 günde bitiririz. Diablo WoW değil ki progress yapar gibi boss peşinde koşulsun. Benden bir de ileride (bi' 1000 sene sonra falan) kullanılmak üzere atasözü: "Item neredeyse Diablo oradadır."
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Normal mode'da monk ile diablo haricinde bütün bossları tank&spank şeklinde kestim, hiç yerimden kıpırdamadan. Hatta potion falan da kullanmadım, en zorlayan moblar act 3'te yerden kol çıkartan dallamalar oldu, kargaşanın içinde arada sırada görmek zor oluyor.
Hugrad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 gleoddyn hocam; bende monk açtım ama the butcher boss u solo kesemedim.trolllük olarak alma ama build i görmek isterim belki ben bişeyleri ters yapıyorumdur. edit:lvl 14 te solo kesemedim grupla biraz zorladı ama hallettik
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Act 3'te Skull Cleaverlar var, gevur gibi vuruo itler.
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Event ler random mi aciliyor? Haritada acilmadik alan, dagitilmadik vazo,sandik birakmadik daha birsuru event gozukuyor yapilmamis achievmentlarda.
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Kaede said: sorun değil hellde öğrenenler bile var asdf ben helldeyim yeni öğrendim aynen :)
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Random. İlk run'da Event 1'in çıktığı yerde, ikinci run'da Event 2 çıkıyor. Farklı haritaya geçtiğin 2 levellık zonelarda event sayılıyor.
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 diablo konusunda acaip noob'um. anladigim kadari ile 4 farkli zorluk var , lvl 30 oldugumuzda 2. zorluk cikiyor, ardindan 40 da 3. zorluk sanirim. 2. zorluk acildiginda biz oyunu en bastan mi oynuyoruz ? ve oyunun amaci oyunu tekrar tekrar bir adim ileri zorlukta oynayip devamli item kasmak midir ?
df Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 aynen o şekilde. ama level 30 gibi değil senaryo bitince 2. zorluk başlıyor. ortalama oynayınca 30 gibi bir şey oluyor ama hızlı giden veya yavaş gidene göre level değişebilir.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 lan gaza getirdiniz iyice, alıyorum sitesinden 30tl için bekleyemem ikinci dalgayı
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 o değilde normal bitti nightmare de öyle böyle yatmadım. allah kitap demeden vuruyo şerefsizler. dün arkadaşla nightmare da butcher ı kestik act 2 deyiz şu an.
Öne çıkan mesajlar