Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Kanuni said: herkes kolay diyor biz duo olarak normaldeyiz ve hic de oyle cooook kolay degil tam tadinda duruyor. grup uye sayisi arttikca zorluk mu artiyor ? Normal zorlukta sadece mob hp'si artıyor. NM ve sonrasında damageler de artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Wispy said: Gold biriktirip AH'ye mi yatırın diyorsunuz yani Gold biriktirip, JC ve BS'yi full upgrade et, ilk stash tabinin de tüm slotlarını al, Act 3'ün sonunda falan zaten 30k para birikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Belial'ı 2 barbar 1 dh 1 witch doctor ile 2. denemede kestik biz (lvl range 21 - 23), öncesinde gelenlerin hiçbirinde sıkıntı yaşamadık. Normal cidden ezmode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Biz 3 kişi girdik, 2 wiz 1 monk, diğerleri yattı ben tek başıma wizle tek attım, wow mekanikleri saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Arkadaşla 2 kişi oynuyoruz ,wd monk ,hell' e geçmek üzereyiz ,7 bossun 6sında yattı eleman ,hepsini tek kestim ,hell de döt yemez herhalde sololamaya solodan kastım ,2 kişi girip de tek kesmeye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Bu arada elective modu bilenler bilmeyenlere anlatsın. Ben 1,5 ACT'ı onsuz oynadıdm. Neden bunu optional koymuşlar ki, direk default gelmesi gereken bişi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sorun değil hellde öğrenenler bile var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 act 3 de agzimiza siciyorlar yahu. res kill oldum :) normal mode duo. barbarim sozum ona. yerden yesil bir seyler cikiyor tik yerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 elective mode nedir? ayrıca craft öğreniym mi? ne iş? *nooby* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Oyunu dün guest passle oynadım. Beğenmedim. Almayı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Gangren said: Miraul said: normali lvl 30 da bitiriosun :P baya yavas kalmisin Ben 30'um, daha Act 3 bitmedi, olol, köşe bucak gezince böyle oluo tabi. Ben de böyle yavaş gidiyorum biraz ama bir esprisi var mı bunun? Yani bosslar hero nun level ına göre mi damage ve HP e sahip? Bu arada senin arkadaş listen full battle.net de, ekleyemiyorum friend liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 npclerin leveli sabit. scale olmuyor sizin levelinize göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Şimdi oyunu 2 gun önce aldım ılk gun 4 saat oynadım aynı makıne ıle 0 takılma vardı. 2. gun (dun) oyuna gırer gırmez makına kasmaya basladı. Laptoptan oynuyorum kasıcak makına ılk gunde kasmazmıydı? 2. soru cok lamer arkadaslarım var bız 2 kısı tatlı tatlı kasarken yuksek lvl char la gelıp herseyı kesıyorlar :p bu danaları kıckleyemıyorumda Vote kıck kapalı. 3. bu lamer arkadslar gırdıgınde exp kaybı oluyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 optionsdan quick joini kapat dalamaz kimse oyununa sen davet etmeden. exp sharelanır tabi oyuncu sayısı arttıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ya bu harita açıkken yürüyemiyormuyuz. feci sinir bi olay çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 alışıyor insan.. ben hala WASD ile yürümeye çalışıyorum :) birde space e basıyorum bazen zıplasın diye ama zıplamıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 oyunun en sacma olayi connection lost olunca eski check pointe atiyor, butun progress gidiyor, 4-5 defa basima geldi, cok uyuz bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 CapN said: Şimdi oyunu 2 gun önce aldım ılk gun 4 saat oynadım aynı makıne ıle 0 takılma vardı. 2. gun (dun) oyuna gırer gırmez makına kasmaya basladı. Laptoptan oynuyorum kasıcak makına ılk gunde kasmazmıydı? Aynı garip sorun bende de var. Salı ve Çarşamba tüm ayarlar maksimum'da hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ancak dün akşam oyuna girdiğim ilk 1 dakika falan -çok sorunlu olmasa da- grafiksel takılmalar oldu. Hatta 3-4 kere oyuna girdim çıktım hepsinde ilk 1 dakika kastı bu şekilde. Birinci dakikadan sonra ama sorun kalmıyordu. Eski haline döndü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 int baglantisinda spike/loss vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ctrl R'ye basarak FPS'yi açıp ona bakın. Eğer takılmalar yaşanıyorken FPS'niz düşmüyorsa B.net'te ya da sizin internet bağlantınızda sorun vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Loex said: ya oyun fazlamı kolay olmuş anlamadım bir an evvel normali bitirmek istiyorum Sen bi hellmode'a gelde bakalım onda sonra kolay mı değil mi anlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 tab la haritayı açıp , karakteri ilerletme olayı yok sanırım.optionsda ayarını filanda bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 izual nightmarede wd monk can çekişiyorz wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ne oluyor ya foruma sürekli mesaj görünüyor tıklıyorum ulaşılamıyor falan diyor ama son mesajlarda görünüyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 -Deno- said: +1 gangren ben de 30'um hala act 3 bitmedi sen ne diyorsun ben level 27'im act III'e daha yeni başladık aıhfuofag bu arada tabi oyun bizim-sizin gibi bir sürü mmo ve daha öncesinde diablo oynamış, işte dragon age'dir, dungeon siege'dir oynamış adamlar için ezmode olacak o normal. normalde biz zorlanıyor olsaydık, tecrübesiz adamlar nasıl isyan bayrağı açardı belli değil. benim tek derdim hell'de inferno'da kolay olmasın, gerçekten böyle bir kaç ay falan oyalasın hatta. eğer oralarda 1-2 haftada biterse o zaman le ffffffuuuuuu çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar