Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 İlkinden ben de emin değilim. Player arttıkça, normalde sadece hpler, nightmare, hell ve infernoda hp ve damage artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Act 1 en beklemediğim anda pat diye bitti anlamadım. Lvl 15 Act 2'den başlıyorum akşama. Bu arada normalde +XP itemlara mı abanmak gerekiyor ? Çok zorlanmadım zaten şimdiye kadar. Bir de uzun zamandır bu kadar bağımlılık yapan birşey oynamamıştım ya. Tek yaptığımız sağ klik sol klik ama 5 dk daha diye diye 1.5 saat geç yattım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Act I sonu videosu şahaneymiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 sadece primary stat ve vit abanın. başka bişey lazım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 sunthewhich said: Party ile oynadığımızda her oyuncuya ayrı drop mu düşüyor ? Dün gece ilk defa kuzenle birlikte oynadık, sanki ona düşenleri ben göremiyorum bana düşenleri de o göremiyor. Gold item vs ne düştü ise sadece sana görünüyor ama inventoryden bişey attın yere, onu herkes görebiliyor. Muhtelemen bi ayar çekebiliyorsundur party kurarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Ya ben bayağı bir noob um, daha yeni indiriyorum diablo yu. Annual pass almıştım ve battle.net teki account umda starter edition gözüküyor. Bunu upgrade etmek için tekrar para vermem mi gerekecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 diablocuların buluştuu bi ts3 var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 templar bug'ı fixlendimi?korkuyorum ulan değiştirmeye kalkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Demon Hunter değilsen rahat rahat değiştirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Demon Hunterım abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Oyundan çıkan deneme hedesınden verebilecek var mı pm den ? Oyunun benim notebookda calısıp calısmayacagını gormek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 oyunu yarın flaşa atıp iş yerine getirmeyi düşünüyorum. inşallah çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 İş yerindeki bilgisayarın donanım olarak yetiyorsa, çalışır maalesef (:D Direkt klasörden çalışır diye tahmin ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Key geldi teddy saolsun. Oyunu en hızlı nerden çekebiliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Oyunda Mephisto ve Baal yer alıyor mu? Alıyorsa rolleri ne kadar büyük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Almıyorlar bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 saglam lag var, sizde de oylemı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 sıfır takılma ,su gibi akıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 genelde ms çok yüksek ama lag spike 2-3 kez olmuştur. 400 ms falan gozukuyor ama oynanıyor yani, sanırım server yoğunluğundan. bir de pvp ne zaman çıkacak tarih belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 aente said: ... 400 ms falan gozukuyor... Bu değeri nereden görüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 oyun çok iyi. işteyim zor sabrediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 hell serverlari rezalet. bi 200 bi 800 ms oynadigina pisman edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 DeviantSun said: aente said: ... 400 ms falan gozukuyor... Bu değeri nereden görüyorsun? Latency çubuğu var, aşağıda sağda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bu arada Act 1 Infernoyu rare packleri geçip, sadece bossları keserek bitirmişler. meh. Pek bir anlamı yok öyleyse. Oyundaki elite/rare packlerin bazıları bosslardan çok çok daha zor zaten. Ahaha inferno act 1 stream http://tr.twitch.tv/thegdstudio reskill'e bagladilar adami fdgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Adamlarin simdiden act 1 i bitirmeleri sacma olmus hakketen.Tamam rare packleri skiplemislerde bosslar inferno bossu gibi deil demekki yani adamlara ne dustu ki 2 gunde abarti zor dedikleri infernonun 4 te 1 ini temizlediler.bence bukadarini beklemiolardir cunku bu adamlar 1 haftaya alayini kescekler infernoda boyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar