Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Act 1 en beklemediğim anda pat diye bitti anlamadım.

Lvl 15 Act 2'den başlıyorum akşama. Bu arada normalde +XP itemlara mı abanmak gerekiyor ? Çok zorlanmadım zaten şimdiye kadar.

Bir de uzun zamandır bu kadar bağımlılık yapan birşey oynamamıştım ya. Tek yaptığımız sağ klik sol klik ama 5 dk daha diye diye 1.5 saat geç yattım yine.
Mesaj tarihi:
sunthewhich said:

Party ile oynadığımızda her oyuncuya ayrı drop mu düşüyor ?

Dün gece ilk defa kuzenle birlikte oynadık, sanki ona düşenleri ben göremiyorum bana düşenleri de o göremiyor.

Gold item vs ne düştü ise sadece sana görünüyor ama inventoryden bişey attın yere, onu herkes görebiliyor. Muhtelemen bi ayar çekebiliyorsundur party kurarken.
Mesaj tarihi:
Ya ben bayağı bir noob um, daha yeni indiriyorum diablo yu. Annual pass almıştım ve battle.net teki account umda starter edition gözüküyor. Bunu upgrade etmek için tekrar para vermem mi gerekecek ?
Mesaj tarihi:
genelde ms çok yüksek ama lag spike 2-3 kez olmuştur. 400 ms falan gozukuyor ama oynanıyor yani, sanırım server yoğunluğundan.

bir de pvp ne zaman çıkacak tarih belli mi?
Mesaj tarihi:
Bu arada Act 1 Infernoyu rare packleri geçip, sadece bossları keserek bitirmişler. meh. Pek bir anlamı yok öyleyse. Oyundaki elite/rare packlerin bazıları bosslardan çok çok daha zor zaten.

Ahaha inferno act 1 stream
http://tr.twitch.tv/thegdstudio

reskill'e bagladilar adami fdgh.
Mesaj tarihi:
Adamlarin simdiden act 1 i bitirmeleri sacma olmus hakketen.Tamam rare packleri skiplemislerde bosslar inferno bossu gibi deil demekki yani adamlara ne dustu ki 2 gunde abarti zor dedikleri infernonun 4 te 1 ini temizlediler.bence bukadarini beklemiolardir cunku bu adamlar 1 haftaya alayini kescekler infernoda boyle giderse.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...