Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 identify direk sağ click item'ın üstüne. dumbed down diablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 dedeye tiklaticana itema tiklatiyosun, yormayin yasli adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ben kotick olsam şu an biowarea bi koli peçete yollarım akan salyalarını silmeleri için sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 zorluk ayarı ilk açılışta normal mi gelio? arttıramıomuyuz hemen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 chat'e siyah background filan koyamıyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ağzıma ağzıma 3006 yiyorum yarım saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 @-Deno- ... pls : / http://images.intomobile.com/wp-content/uploads/2010/04/cat-please-pic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 xunn said: Marty said: xunn said: Dayanamayıp bütün cinematicleri izledim youtube'dan, sonu çok, çok kötü. Hiç yakışmamış. Allah belasını versin, ben daha iyi yazardım. Ha görsel şölen var mı, kralı var. Oyun kral mı? Çok kral. Ama o storyline... kanima girdin. alicak olsam sirf hikaye icin alip singleplayer oynayip birakirdim. simdi izliycem hepsini. oyunu da almiycam. Ya sadece ve sadece hikayesi için alıyorsan direk alma, o derece kötü. Oyun elbette çok iyi ama, tadını çıkarın. Ben de artık yeni işe girişeyim ki D3 alabileyim, yoksa döner satıcam bu gidişle. sarmaz gibi geliyo oyun. clickfest. bu kadar insanin heyecanla oyuna kapilmasi biraz da celdi aklimi da bilmiyorum. starter zimbirtisiyla bakarim belki. neyse de hikaye beni de hayalkirikligina ugratti izledim hepsini ama heralde cinematiclerde olmayan birseyler var hikayede. cok sacma geldi ya diablonun o kadar guclendikten sonra pat diye insanlar tarafindan oldurulmesi. ya da ek pakette falan eklerler. that was merely a setback diyip geri gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ;l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?85,6285503 surda tartisin abi hikayeyi spoiler'a koysaniz da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Soğukkanlı olarak takipteyim, edinemedik kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 dayanıcam bir süre almıcam diye pre-order etmedim. simdi herkes oynuyor, canım cekiyor gidip alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 behran said: zorluk ayarı ilk açılışta normal mi gelio? arttıramıomuyuz hemen ? diablo 2 oynamadın heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 amd e-350 çift çekirdek 1.6 ghz ile alsam mı diye takla atıyorum burda betayı da denemedim. amd ile problemler de varmış şimdi guest pass alsam kasarsa ve daha sonra fixlerlerse.. internet laptopuyla neler dönüyor içimde serhat.. denoya öm attım ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 İsveçliler Hell'e geçmiş de yine de zorlanmıyorlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shotdowninflames Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ulan 19'da çok var daha anasını satıyım elektrik gitsede dükkanı kapatsam :.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 diablo 3 guest passı verene d2 b.net europeda enigma grief last wish veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 nasıl veriyoruz istediginiz ne ki anlamadım? kutudaki zımbırtımı 2 tane diablo 1 tane wow var odur heralde bahsettiğin, pardon beynim pekmez oldu 4 saattir oynuyorum ilk izlenimlerimi veriim, beta oynamadım hiç onun için diablo 2 den sonra direk 3 e geçiş aşamasından bahsedicem. oyunu temelini gold la yapmıslar gold varsa kralsın yoksa sansınız zor. crafting gelmiş iyi craftlar için blacksmithi upgrade etmek gerekiyor level 3 yaptım hala bi bok verdiği yok. acık arttırma olayına bayıldım 4 aya her item 4 te 1 fiyatına düşer. ilk level 8 kolay 8 11 orta şimdi 13 üm yaratıklar oldukca zorlamaya başladı skill buildleri pek sevemedim. mana potion olayı zevkliydi. healt pot lara cool down eklemisler. grafikler muazzam. stat buildler otomatik. ölünce repair gerektiriyor. sesler muazzam. party lerin bi avantajını daha göremedim yaratıklar arasında dengesizlik var champ tan güçlü normal yaratıklar aynı anda saldırabiliyor. kusana kadar quest verio bı tuvalete gidip sıcamadım oda cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Guest Pass'a gerek yok galiba, bir araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Abi daha önce de yazdım, gene yazıyorum: Guest Pass'e ihtiyaç yok. İndir oyunu, kur, oyna. Ben sabah öyle yaptım, ne Beta hesabım vardı, ne de almıştım oyunu. Buradaki Blizz post'undaki installer ile kurdum, BattleNet hesabımla girdim oynadım. Sadece sağ üstte Starter Edition yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 benim oyun daha gelmedi, bende calismiyo o olay... lisans yok diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Official EU Download Links Buradan indirebilirsiniz. @kfg: Region'ı doğru seçtiğinden emin misin? Ben de valla çalıştı. Sabah denemiştim çıkmadan evden, 8 civarı. Hem de Beta hesabımda yoktu, BattleNet hesabım epey eski ama. İçinde oyun olarak yüklü bir tek Diablo 2 var. Sende niye çalışmadı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 alın 2 tane http://pic.twitter.com/GNlofzGT https://p.twimg.com/As8Y_-NCIAE23de.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 "This Battle.net account does not have a Diablo III license attached to it. (Error 12)" diyor walla anlamadim ben de... region europe secili, hesapta auth var, sc2 ve d3 disinda da her bisiy var, classic'ler falan... annual pass'le d3 gelmisti sonra raf patlayinca kaldirtmistim, ondan olabilir belki... edit: @spompas, eyw, usttekini aldim =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 alttakini de ben çaldım. eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar