Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 süperhdonlinealtyazılıfullizle.com varken ne torrenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Torrent vs.'den bu dizileri izleyenlerin de istatistigi tutulsun artik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 tut sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Çok güzel başladı ibne dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Sizin HBO subscriptionınız yok mu, ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 pis fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 abi dizi neden bu kadar harika ya. çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Bu bölüm yine cogiyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Her izledigim bolumde bitecek diye uzuluyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 arkasından tülay noolur gitme diye ağlayacağım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 sadece sloan için izliyorum, çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paraysa parasını verelim devam etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 çok iyi bitirdiler 2. bölümü. erken bitiriyorlar ama, gerçi deadwood a kıyan kanal bu rahat rahat kıyar. the wire nasıl o kadar sene kaldı merak ettim. hatta şimdi remasterlıyorlarmış görünütleri hd olarak fln tekrar yayınlıyormuş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 s2'de yapimda sicmislar. uzerine sorkin ile kanal anlasamamis. herhalde para meselesi. e reytinginin de ahim sahim oldugunu sanmiyorum. cok yazik ama ya. aslinda tam netflixlik. oradan devam etse inanilmaz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 kaç bölüm sürecek sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 4. bölüm iyiydi ama ilk 3 bölümden bir tık aşağıda bana göre, final bölümü öncesi ya batacak ya çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 :/ ep5 o bağırarak gelişinden belliydi kalp krizi gerçi. don ile kızın tecavüz konuşmasıda başarılıydı baya. Gerçi başka sitelerde ayaklanmışlar hemen kızı kötü gösterdi diye. http://www.youtube.com/watch?v=2-avakrRUaU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Her bölüm birbirinden iyi ya. Piyasada şu kalitede başka dizi yok şu an. 10 sene önce böyle bir dizi izliyor olsaydım gazeteci "haberci" olmak isterdim herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 gitti donkişot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 hücre arkadaşının babası çıkması (tu) ters köşeye yattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 arcane said: hücre arkadaşının babası çıkması (tu) ters köşeye yattım lol, ben şunu okuyana kadar anlamamıştım. güzel bir bölümdü, ama sezon 2 bölüm daha istiyormuş, 6 bölüme olmamış, herkesin hikayesini bağlmaya çalıştıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 arcane said: hücre arkadaşının babası çıkması (tu) ters köşeye yattım Nasıl geldigini görmedin lan, 30 milden belliydi amatör, dfg. Bu arada R.I.P, herif kahrından öldü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 işin aslı diziden öyle bir mecazi anlatım beklemiyordum. yandaki yatağın kullanılamaz durumda oluşu, eski savcı oluşundan solitary zorunluluğu, diyalogda geçen "bağa mı aptal didin" atarları vs. vuracağı yeri gösteriyordu ama jetonum geç düştü çünkü diyalog aksın, mütalaasını yapayım modunda izliyorum. metafor gelince bilmediğim yerden sormuş gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar