Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Newsroom (2012) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok iyi bitirdiler 2. bölümü. erken bitiriyorlar ama, gerçi deadwood a kıyan kanal bu rahat rahat kıyar. the wire nasıl o kadar sene kaldı merak ettim. hatta şimdi remasterlıyorlarmış görünütleri hd olarak fln tekrar yayınlıyormuş adamlar.
Mesaj tarihi:
s2'de yapimda sicmislar. uzerine sorkin ile kanal anlasamamis. herhalde para meselesi. e reytinginin de ahim sahim oldugunu sanmiyorum. cok yazik ama ya. aslinda tam netflixlik. oradan devam etse inanilmaz iyi olur.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
:/

ep5

o bağırarak gelişinden belliydi kalp krizi gerçi.

don ile kızın tecavüz konuşmasıda başarılıydı baya. Gerçi başka sitelerde ayaklanmışlar hemen kızı kötü gösterdi diye.

http://www.youtube.com/watch?v=2-avakrRUaU
Mesaj tarihi:
arcane said:

hücre arkadaşının babası çıkması (tu) ters köşeye yattım

lol, ben şunu okuyana kadar anlamamıştım.

güzel bir bölümdü, ama sezon 2 bölüm daha istiyormuş, 6 bölüme olmamış, herkesin hikayesini bağlmaya çalıştıkları için.
Mesaj tarihi:
arcane said:

hücre arkadaşının babası çıkması (tu) ters köşeye yattım

Nasıl geldigini görmedin lan, 30 milden belliydi amatör, dfg.

Bu arada R.I.P, herif kahrından öldü resmen.

Mesaj tarihi:

işin aslı diziden öyle bir mecazi anlatım beklemiyordum. yandaki yatağın kullanılamaz durumda oluşu, eski savcı oluşundan solitary zorunluluğu, diyalogda geçen "bağa mı aptal didin" atarları vs. vuracağı yeri gösteriyordu ama jetonum geç düştü çünkü diyalog aksın, mütalaasını yapayım modunda izliyorum. metafor gelince bilmediğim yerden sormuş gibi oldu.

• Yeni Oluştur...