LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Çok seviyorum bu diziyi ulaaaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Şimdi 1 sene bekliyicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Kafam çok karışık.. Dün uzun süredir hayran olduğum çok güzel bir kızın aslında çok süper ve özel biri olduğunu farkettim. Yeni epik sevgilim olmak üzereydi ki böyle bir birimizi tanımak için gece yürüyüşlerine çıkma kararı aldık. Bullbird said: abi harikalar ya. debra gene aynı yerden vuruldu :p George Washington aramadı tabii ki çağırttı 1700lerde ne araması zihnim bulanmış kusura bakmayın Sevmediğim şeyler: -Şerif çok erken gitti, sağlam karakterli birine benziyordu -Pederin kahramanımızla iki laf etmeden gitmesi olmadı be Sevdiğim şey ise şeytan sahnesinde Silent hill efektleri ve görseliydi George Washington aramadı tabii ki çağırttı 1700lerde ne araması zihnim bulanmış kusura bakmayın Neden kötüydü? Çünkü sizde hiçbir sekilde soru işareti uyandırmıyordu. Dedektif o kadar kekoydu ki tüm film boyunca, adamın baş kötü olması "meh" dedirtti sadece. Hiçbir zeka pırıltısı içermiyordu. Hele ki, yapılan planlar, "ilüzyonlar", tamamiyle "yaptık oldu" kafasındaydı. Özellikle köprü sahnesi nerdeyse filmi kapattırdı bana. şu rachael'ın bardakları düzgün yere koy evde plox sahnesinde mike'ın o gereksiz tepkiyi vereceği o kadar belliydi ki sırf mike annesinin evini gösterebilsin... fazla fazla ucuzdu o sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 kiri said: Kafam çok karışık.. ... yanlış topic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Cogzel sezon oldu yine, bi dahaki sezon personal dramalar azalir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 azalmaz. öyle seviyor amerikalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 yine sublimalı dayadılar mutlu sonla bitiriken obamayı köklediler arka planda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 2x9 jim ile lisa nin kokteyldeki konusmalari omrumu 1 sene kisaltti. Ruhumu emdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 dizi iyi hoş güzel de, bu sezon boyunca aklıma şu takıldı: ya arkadaş, McAvoy'un yeni habercilik anlayışı bu kanalın sahiplerinin çıkarlarıyla çatışmıyor muydu. İlk sezon didiştiler durdular, yok dedikodu çıkarmalar, telefonunu dinlemeler. Adamı kovmak için bahane arıyorlardı. Hatta son çare McAvoy Skinner'la beraber patronun oğluna resmen şantaj yaptılar. E noldu bunların kafasına taş mı düştü bir anda döndüler, biz arkanızdayız, gerçek habercilik, gurur duyuyorum falan. Resmen karakteri değişti patronların, Obama'dan ihale alacaklar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Ne cheeselediler belli değil dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 progamer said: Bu kadar kötü giderken olaylar ne güzel topladılar bi bölümde. Mutlu etti valla harbi. 9 bölüm az ama harbi, Breaking Bad'le birlikte arka arkaya gidiyordu ne güzel. O sondaki haber neydi ya? O aralar harbidne Çin'de bir şey olmuş muydu? Merak ettim sdf. Charlie'nin Reese'in bütün gazını almasıda ahahah Cidden o en sonda gelen haber neydi hatırlayamadım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Aket-Atum said: progamer said: Bu kadar kötü giderken olaylar ne güzel topladılar bi bölümde. Mutlu etti valla harbi. 9 bölüm az ama harbi, Breaking Bad'le birlikte arka arkaya gidiyordu ne güzel. O sondaki haber neydi ya? O aralar harbidne Çin'de bir şey olmuş muydu? Merak ettim sdf. Charlie'nin Reese'in bütün gazını almasıda ahahah Cidden o en sonda gelen haber neydi hatırlayamadım ben de. BEIJING - China to pick görünen bu, o zamanın olaylarını değerlendirirsek, yeni Komünist Parti lideri (dolayısıyla devlet başkanı filan işte neyse) seçimini anlatıyor olabilir. China to pick new leader bla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 http://i.imgur.com/xop1Z.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 jebus krayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ulan sabah sabah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 said: ‘Newsroom’ Renewed for Third and Final Season http://variety.com/2014/tv/news/newsroom-renewed-for-final-season-1201053054/ 3. Sezon final olacakmış. Çok çabuk bitirmişler ya. Birde HBO bu sene Newsroom, Boardwalk Empire ve True Blood'ı bitirdi. Adamların elinde dizi kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 HBO'nun elinde dizi kalmaması gibi bir ihtimal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Şaka dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=79JJOPHW_NQ 9 Kasım'da başlıyor 3. ve son sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Abi HBO dizileri kısa oluyor zaten 5 sezon üstü bi entourage var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 öyle bir kaide yok. tutarsa devamı geliyor. bu tutmadı herhalde. çok üzücü. house bittikten sonra oluşan kaliteli, yardıran diyalog eksikliğini çok güzel kapatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Devamı geldi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Amerikan seyircisi yüzünden bu tarz diziler 500 sezon devam etmiyor bu arada. Hepsi mal. Zombi, vampir, kurtadam, bol meme ve kan öğelerinden en az 2'sini içermeyen diziler tutmuyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 evet, dizi sektorunde en elit izleyici torrentci turkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar