Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 said: While we’re talking about PvP it’s probably worth reminding everyone that what we’re targeting is a very loose and ‘for fun’ system. Imagine clicking a button, being matched up against another team of equal skill and gear, and win or lose you move forward (although faster if you win) on a personal progression system that gives you some cosmetic recognition as you go. There won’t be ladders or leagues, we have no intent to expose team ratings, and very likely nothing besides a win/loss record to track performance etc. etc. etc. Anyone who has tried it at BlizzCon knows the PvP in Diablo III is a blast, but I’ve seen some people start to get ideas that it’s going to be an eSport, and that’s just not something we’re targeting – for the sake of our goals in the single player/co-op experience. http://hydramist.tv/wp-content/uploads/2012/04/fuck-you.jpg 5-6 ay önce de söylemiştim. PvP'si competitive falan olmayacak, RMAH'dan aldığınız itemi denemek için girip OHOHO 25K KRITIKLEDIM NOOBA diyip çıkacağınız sallabaş birşey olacak diye. Blizz de konfirme etmiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 diablo ruhu bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 oldu mu şimdi blizz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Daha iyi bakma. D2'de de gayet zevkliydi dueller filan. Competitive PvP saçma bir olay bence oyun Starcraft filan olmadığı sürece açıkçası. Asıl zevk casual PvP'de:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 -Deno- said: oldu mu şimdi blizz :( sana noluyo olum, gw2'ye sakla tıklarını hayret bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 lol who cares. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ahanda d3 almayacağım kesinleşti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 İyi olmadı bu ya. Gw akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ben de alamıyorum diye üzülüyodum, artık üzülmüyorum. Teşekkürler blizzard! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 aquila said: lol who cares. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Bunu 2 yıl önce falan söylemişlerdi, yeni bir şey değil. Bu Blizzard'ın kriterlerinin yüksekliğiyle alakalı bir şey. Bir şeyi yapıyorlarsa mükemmel yapmaya çalışıyorlar. D3 gibi bir oyun hiçbir zaman e-sport ölçülerinde dengelenemeyeceği için bunu yapmaya uğraşmıyorlar bile ki gayet doğru bir karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 kac kalori yakılıo bu esportla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 O kadar skillin balansı çok zor hakkaten competitive pvp için.Yalnız pvp de karşına gelecek rakibin hangi class olursa olsun nası bir buildle geleceğinin tamamen süpriz olması pvpye ayrı bir zevk katacaktır tahminimce.Hatta çoğu kez vay be adam neyi düşünmüş diye şaşıracakmışız gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 aquila said: lol who cares. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 aquila said: lol who cares. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 çok iyi olmuş. akmasın wowcular diabloya. mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 gayet iyi böyle pve düzgün olsun daha iyi, yani şu class pve de imba diyip onu oynatma zorunluluğu hissetirmesin oyun. PvP de çok dengeye gerek yok zaten aynı item kalitesi oyuncu gelme ihtimali çok düşük, ama genede pvp'de de hiç oynanmıycak kadar kötü class olmasın yeter ki bunu sağlarlar. Sıkıntı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DJcivicuva Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sadece pvp icin kullanilabilcek farkli skill'ler ekleyerek daha kontrol edilebilir bir yapi olusturabilirlerdi.. cikin meydana kapisin allah ne verdiyse demek de istememisler ama imba bir iki build kesfedilmesi ve sirf pvp icin oyuncularin sadece buna yogunlasmasi uzak bir ihtimal degil gibi gorunuyor. bu sekilde cesitliligin de onunu kesmis olacaklar.. casual oyuncular icin de bu epey bi sikinti olacak.. 3 ay sonra bu mesajima bakip da 'yanilmisim' demek isterim ama durum bunu gosteriyor su an icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sokakda pxxxxy diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 aynen abi Starcraft 2 yetio e sport için zaten diablo 3 ü de böle aman ladder atiim yeniim lig atliim die gerile gerile oynmaya gerek yok ben sc2 yi çok seviyorum ama ister istemez bu ladder sisteminden dolayı çekiniorum böle sürekli laddera girmeyi hafif gerio insanı o yüzden daha çok kendimi turnuva izlerken ve custom atarken bulmuştum diablo 3ü de aynı modda sokmaya gerek yok, oynayalım sakin sakin geyiine pvp ye girelim cs atar gibi en güzeli aquilaya sonuna kadar katılıyorum kısacası ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Pvp gelsin düşmanı değiliz ama çok çektirdi senelerce her sınıfa. 1 Patch druid iyi diğerinde nerf priest iyi. Bi baktın rogue çatır çutur warrior dk kesiyor bi bakıyorsun rogue artık alınmıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mis, mis... Blizzard'ın bu konuda (Diablo'da PvP) oyunu bozmayacağını düşünüyordum zaten. Adamlar bi' de 2 sene önce falan "WoW'da en çok pişmanlık duyduğumuz şey arena oldu" gibisinden bir açıklama yapmışlardı. 7 senedir WoW'da (Arenalarda) dengeyi tutturamadılar bir de Diablo'ya hiç bulaştırmamaları iyi olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Blizzard zaten arena sistemi ve wow'u e-sport dökmenin bir hata olduğunu sölemişti bundan alınan ders ile d3 eklememesi süper bence ha zaten ilerde bir arena olayı eklenicek onuda artık eğlencesine yaparız np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 gerçek diablo bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 yoo, bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar