Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Attilarmisi seni gultten, ne bu siddet bu celal?
fyhycum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 attılar abi beni ben hardcore değilim diye attılar birde üzerine eziklediler abi ben.
fyhycum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yetkililer banlandı abi oyundan sanırım o yüzden forumada girmiyorlar :(
fyhycum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 hardcore olmak gerçekten zor birşey, vistaları almalı, waypointleri açmalı, dağları gezmeli, çiçekleri toplamalı, saatlerce oyunda olmalısın, ama ben bunları yapamıyorum diye oyun hakkım elimden alınmamalı. Bende Türkiyenin en 'HARDCORE MMO' guildinde oynamak istiyorum !!!
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Adamlar guild kurmuş, kuralları var. Bu kadar ağlayacağına hayatına kaldığın yerden devam etsen?(hayır bu guildin üyesi değilim ve hiçbirini tanımıyorum içindeki)
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Koç gibi adamı atmışlar guildden görüyor musunuz
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Oysa adam guilde kabul edildim diye araba taksidine girmişti. Hem de nişanlanmıştı. Bak sen şimdi.
janis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Oyunlarda aylık ücret olmalı yaş seviyesini bir nebze yükse tutmak için. Küçük bir rakam bile yeter aslında 1$ gibisinden.Sırf kredi kartı gereksinimden dolayı. 10 tane bebe başlayacaksa , 7'si bu nedenden dolayı başlayamaz.
DrStein Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Keşke öyle olsa ama bebelerin parası da sizin verdiğinizle aynı değerde, hem daha kalabalık sanki onlar.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 fyhycum said: yetkililer banlandı abi oyundan sanırım o yüzden forumada girmiyorlar :( şu konu hakkında bilgi alabilir miyiz
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Nasıl yani? Guildin yetkilileri oyundan mı banlanmış? Niye ki?
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 fucking vistas how do they work demişler
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 şaka maka oyun çıktıktan beri enurale'den ses yok. Hergün günlük rapor veriyordu, böyle bir anda kesilince insan üzülüyor.
DrStein Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 eğer orda baa küfür eden biri varsa demiş admin.
fyhycum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 arkadaşlar size tesüflerimi bildiriyorum yaşım 42 ve kredi kartımda var :) evet enurale ve diğer ciyem arkadaş banlandılar karma falan işlerine girmişler vsvs. ikiside yeni karakter kastıklarından forumlara pek bakamıyorlar yakında okurlar ve gerekenleri yazarlar. COEXIST gibi HARDCORE MMO guildinde oynamak benimde hakkım arkadaşlar yardımcı olun lütfen..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 dostluk birlik beraberlik dediniz exploitçi çıktılar
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 aşağılarda topic'i var, o olaya benzer bir şey heralde
Öne çıkan mesajlar