GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 DA2019 said: Sam said: gelecekseniz feridun'a gelin, hala en kalabalık sunucu. +1 (tu) feridun'un tam adı ne dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 tomb of freedon nadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 DA2019 said: Sam said: gelecekseniz feridun'a gelin, hala en kalabalık sunucu. +1 (tu) +1 demiş utanmadan, siz değil miydiniz gidip lesser serverda oynayan düdük makarna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 sus be yetersiz swtor oyuncusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 alan yetkilerinizi de gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 GwindonSurion said: DA2019 said: Sam said: gelecekseniz feridun'a gelin, hala en kalabalık sunucu. +1 (tu) feridun'un tam adı ne dsf Feridun Nadi'nin mezarı işte. Deno cevap vermiş. :) Sparkcaster said: DA2019 said: Sam said: gelecekseniz feridun'a gelin, hala en kalabalık sunucu. +1 (tu) +1 demiş utanmadan, siz değil miydiniz gidip lesser serverda oynayan düdük makarna De get! Noldu infernoda wipe yiye yiye döndün buraya herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 GwindonSurion said: Gideceğim server yokken banane 5dakika içinde gerçekleşen transferi abi olay transferin ne kadar hızlı olduğu değil... Her hafta arttıracaklardır bence. Biraz sabır gerekiyor. Benim tuzum kuru TOFN'ta olduğum için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Karakter transferde karakteri transfer et seçeneği neden yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Stereb Cities to The Jedi Tower Lord Ieldis to Begeren Colony Soresu to The Harbinger Rakata Mind Prison to The Bastion Shaltin Tunnels to The Progenitor Mecrosa Order to Darth Nihilus Phateem Halls of Knowledge to Mantle of the Force The Restoration Zone to Jar'Kai Sword The Courageous to Canderous Ordo Ven Zallow to Jung Ma Kath Hound to The Ebon Hawk Fa'athra to Drooga's Pleasure Barge Hedarr Soongh to The Fatman Zayne Carrick to Vanjervalis Chain Eye of Ashlanae to The Red Eclipse Kessel Run to Battle Meditation The Shadow Runner to Tomb of Freedon Nadd Keller's Void to Jedi Covenant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 From there you will be able to select 'Start a Character Transfer' and see if you have any characters eligible for transfer to selected servers. diyor ama yok beni mi yiyorlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 zamanında ilk free ay biterken birden kaybolan unsubscribe düğmelerini yapan kişi yapmıştır gene düğmesini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Abi hakkaten kafayı yiyecem ama karakter transfer et seçeneği yok te allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 herkeste böyle mi? öyle ise region la alakalı bi kısıtlama koymuştur gene ea, "daha kaliteli bir hizmet anlayışı için" aktifleştirmemiştir 3. dünya ülkelerini falan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 NA ve English harici realm ler pek bizi ilgilendirmiyor sanırım sırf English server listi update edicem. 3-5 yeni server eklediler listeye ama EU - English olanlar aşagıda PVE leri Red Eclipse, PVP leri de Freedon Nadd a gönderiyorlar gibi Eye of Ashlanae -----> The Red Eclipse (PVE) Ludo Kressh -----> The Red Eclipse (PVE) Goluud Corridor -----> The Red Eclipse (PVE) Shaltin Tunnels -----> The Progenitor (RP-PVE) Trask Ulgo -----> The Progenitor (RP-PVE) Senator Contispex -----> Tomb of Freedon Nadd The Kumumgah -----> Tomb of Freedon Nadd (PVP) The Shadow Runner -----> Tomb of Freedon Nadd (PVP) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 The Shadow Runner --> Tomb of Freedon Nadd The Kumumgah --> Tomb of Freedon Nadd Senator Contispex --> Tomb of Freedon Nadd Uthar Wynn --> Tomb of Freedon Nadd Ula Vii --> Tomb of Freedon Nadd Tassaa Bareesh --> Tomb of Freedon Nadd The Exile's Crystal --> Tomb of Freedon Nadd Kai-kan --> Tomb of Freedon Nadd Starstorm One --> Tomb of Freedon Nadd Ahto City --> Tomb of Freedon Nadd The Ravager --> Tomb of Freedon Nadd Niman --> Tomb of Freedon Nadd Hex Droid --> Tomb of Freedon Nadd Scepter of Ragnos --> Tomb of Freedon Nadd Chuundar --> Tomb of Freedon Nadd Trayus Academy --> Tomb of Freedon Nadd Tott Doneeta --> Tomb of Freedon Nadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 feridun zaten dolup taşıyorken neden heryeri feridun'a aktarıyorlar anlayamadım, saçma olmuş hayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Saçma falan değil. Ellerindeki verilere göre yönlendiriyorlar. Şuan Niman serverında 1 kişi var, o da maile bakmak için giren benim. :) O kadar server TOFN'a yönlendirilse de şimdiki popülasyonun iki katına falan bile çıkacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Lan su legion'i doldurun once vay beyinsizler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Sam said: feridun zaten dolup taşıyorken neden heryeri feridun'a aktarıyorlar anlayamadım, saçma olmuş hayli. Galiba yol haritası şöyle; - Herkezi dolu olan serverlara transfer et. - Geriye kalanların her 10 tanesini 1 server yap. - Sonrada mega-serverları getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Invulon said: Abi yapmayın 3 karakter transfer ettim, queue ye koydukdan 5dk içerisinde transferi gerçeklendi. Hemen açsınlar 50 server transfere saatlerce günlerce bekleyelim komple o zaman. Sabır lazım biraz daha serverlar up olanı sistem açılalı 2 saat dolmadı nereye gittiniz invu? feridun umarım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 baska yer kalmamis ki, kavimler gocu olmus feriduna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 benim 1-2 altım vardı pvp serverlarında onları getirdim feridun a ama mainler luka sene de, büyük ihtimal red eclipse e göndericekler bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Server transferler gayet başarılı yanlız 5 dk sürdü 4 karakteri transfer ettirmek. Bloodworthy, Basilisk Droid, LOL, Scepter of Ragnos(?) dışındaki tüm English PVP serverları TOFN'a yönlendirilmiş bu arada. Sanırım kalan serverlarıda LOL'a toplarlar megaserver dedikleri bu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Red Eclipse akşam saatlerinde 384'ü gördü, launch day hissiyatı yaşattı bana. Lakin mesele boş serverları birleştirip kümelemekten ziyade benim gibi küsmüş adamların geri gelmesi. Ben döndüm, darısı diğerlerinin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Basilisk Droid --> Tomb of Freedon Nadd Bloodworthy --> Tomb of Freedon Nadd Legions of Lettow --> Tomb of Freedon Nadd lettow da feriduna gidiyor anlasılan bizim de red eclipse garanti o zaman yarına kalıcak bizimki sanki ya hala bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar