Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysis 3@2013

behran

Öne çıkan mesajlar

razzRaziel said:

http://www.youtube.com/watch?v=Wd8vDxn8HI4

eskiden ps3, xbox 360 and pc derlerdi şimdi çıkacak platformlarda pc'yi ilk söyleme alışkanlıklarına geri dönüyor yapımcılar nedense.

Cunku PC cok daha hizli ilerledi performans farklari cok oldu.

Suan ps3 un resmen highend de 10 kata katladi pc ler
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü performans farklı çok oldu değil. performans farklı zaten yıllardır çok. artık oyun yapımcıları kendi oyunlarını öne çıkarabilmek için grafikleri kullanmaya başladı, özellikle bf3'ün primlerinden sonra.

elbette konsolların sınırları yapımcıları her geçen yılda daha da zora sokuyor. onun da etkileri görülmeye başlanıyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
çok stabil çalışıyor oyun. aksiyonlu sahne ile boş sahne arasında 1 fps bile anca farkediyor. dalgalanma olmadığı için 35 fps'de gayet akıcı oynadım.

7970 stok hali ile 1080p very high 35 fps veriyor. en azından ilk oyun gibi 3 nesil sonraki kartları bile zorlama durumu olmayacak gibi. full sürüm daha da optimize olur zaten bu haline göre.

kaplamalar çok iyi olmuş. kontroller önceki oyunlara benzer. 2'de de ölemiydi bilmiyorum oynamadığımdan ama ölünce senin ve rakibin son 3-5 saniyesini göstermesi ve maç bitince tüm killerini sırayla göstermesi fln iyi olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
nasıl eskimedi abi 2008 çıkışlı kart, 5 yaşında ahah. bunun üstüne 5, 6, 7 serisi çıktı 8'ler de birkaç aya çıkar. gücü yerinde kart gerçi, csgo 100 fps oynatıyor, bl2'yi ne varsa açıyorum sorunsuz oynatıyo ama teknolojisi eskidi işte, dx11 zorunlu oyunlar bu sene çıkmaya başlar artık crysis 3 gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

nasıl eskimedi abi 2008 çıkışlı kart, 5 yaşında ahah. bunun üstüne 5, 6, 7 serisi çıktı 8'ler de birkaç aya çıkar. gücü yerinde kart gerçi, csgo 100 fps oynatıyor, bl2'yi ne varsa açıyorum sorunsuz oynatıyo ama teknolojisi eskidi işte, dx11 zorunlu oyunlar bu sene çıkmaya başlar artık crysis 3 gibi.

benim kart seninkini havada karada dover ama ne yaptiysam csgo bok gibi fps veriyo anlamadim yani

dandirik source oyunu bi de
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

5 senelik kart olması önemli değil, oyun grafikleri o kadar hızlı gelişmedi.
o yüzden low-medium arasında oynasan bile çalıştırır oyunu.
ilk crysis'i rahat oynatıyorsa, bunu da oynatması lazım.

ilk crysis'i moduyla, editli ultra ayarlariyla falan rahat oynatabilen makine daha icad edilmedi
Sosyal ağlarda paylaş

zaten oyunun optimizasyonu berbat bi de modlayinca iyice sapitiyo

bf3'u ultra ayarlarda ololo diye oynarken 2008 oyunu hala kasiyo

nasil bi motor yapmislarsa artik

bi de crysis oyunlari hep motor demosu zaten

gameplay falan 0

benim anlamadigim bu motorlari neden baska oyunlarda kullanmiyolar

mesela frostbite motorunu yaris oyununda bile kullandilar yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...