Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=Wd8vDxn8HI4 eskiden ps3, xbox 360 and pc derlerdi şimdi çıkacak platformlarda pc'yi ilk söyleme alışkanlıklarına geri dönüyor yapımcılar nedense. Cunku PC cok daha hizli ilerledi performans farklari cok oldu. Suan ps3 un resmen highend de 10 kata katladi pc ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 çünkü performans farklı çok oldu değil. performans farklı zaten yıllardır çok. artık oyun yapımcıları kendi oyunlarını öne çıkarabilmek için grafikleri kullanmaya başladı, özellikle bf3'ün primlerinden sonra. elbette konsolların sınırları yapımcıları her geçen yılda daha da zora sokuyor. onun da etkileri görülmeye başlanıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 tam yapımcılar akıllandı, pc gaming geri geliyor derken de pat PS 4, xbox 720 gelicek hayde aynı tas aynı hamam call of duti 1500 'e kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 kaptim alpha keyi bakalim nasilmis, yarin basliycak alpha 2.515gb tek map icin oy oy oy yani neyse ki ay basi AKK dolu degil cekerim 20mbitlik netle. tabi compression yapmamislardir daha alpha oldugu icin. bide NDA varmis meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 G9LC-XZKR-YUFH-E7WQ-NBPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Eve geldim, AC3'ü alamama hayal kırıklığı üzerine kodu girip aktive ettim :D Thanks Silph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 benim için de oyna zira bu günleri de mi görecektik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Alpha olmanın hakkını veriyor maşallah. Optimizasyon rezalet, yükleme süreleri uzun, beş maçtan üçünde oyundan düşmek de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 4850'imin oyun çalıştıramadığı gün geldi sen optimizasyon diyosun panpa ya, dertliyim dertli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi oyunu acayip beğendim alpha multisi inanılmaz olmuş çok kastıracak bilgisayarları çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 daha yeni key gönderdiler. eve gidip deneyeyim bari günü dolmadan. 2 gün kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 çok stabil çalışıyor oyun. aksiyonlu sahne ile boş sahne arasında 1 fps bile anca farkediyor. dalgalanma olmadığı için 35 fps'de gayet akıcı oynadım. 7970 stok hali ile 1080p very high 35 fps veriyor. en azından ilk oyun gibi 3 nesil sonraki kartları bile zorlama durumu olmayacak gibi. full sürüm daha da optimize olur zaten bu haline göre. kaplamalar çok iyi olmuş. kontroller önceki oyunlara benzer. 2'de de ölemiydi bilmiyorum oynamadığımdan ama ölünce senin ve rakibin son 3-5 saniyesini göstermesi ve maç bitince tüm killerini sırayla göstermesi fln iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 cryssi 2 dede gmösteriyodu. adama sıkıyosun sıkıyosun sonra kill camde ateş etmeden bön bön baktgını gösteriyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 demo out :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 multiplayer open betası çıkmış originde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 benim kapalı beta vardı hala originde aktif tıklayınca 2,5 gb indirmek istiyor. normalde kaç gb open beta? eski dosyaların hepsi yalan mı olmuş acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Silphatos said: 4850'imin oyun çalıştıramadığı gün geldi sen optimizasyon diyosun panpa ya, dertliyim dertli :( bende de bu karttan var :'( hani crysis 3 oynamam zaten, calıstırmaması pek umrumda degil ama daha oyun calıstırmayacak kadar da eskimedi ya öeh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 nasıl eskimedi abi 2008 çıkışlı kart, 5 yaşında ahah. bunun üstüne 5, 6, 7 serisi çıktı 8'ler de birkaç aya çıkar. gücü yerinde kart gerçi, csgo 100 fps oynatıyor, bl2'yi ne varsa açıyorum sorunsuz oynatıyo ama teknolojisi eskidi işte, dx11 zorunlu oyunlar bu sene çıkmaya başlar artık crysis 3 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 5 senelik kart olması önemli değil, oyun grafikleri o kadar hızlı gelişmedi. o yüzden low-medium arasında oynasan bile çalıştırır oyunu. ilk crysis'i rahat oynatıyorsa, bunu da oynatması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 adam gibi okusana postumu, gücü yerinde diyoruz zaten. borderlands 2'de açılabilecek her şeyi açtım en düşük 50 fps msi afterburnerla açtım fps hedesini duruyo yukarda. ama dx11'i ne yaparsa yapsın çalıştıramayacağı için dolaylı olarak ömrü doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Silphatos said: nasıl eskimedi abi 2008 çıkışlı kart, 5 yaşında ahah. bunun üstüne 5, 6, 7 serisi çıktı 8'ler de birkaç aya çıkar. gücü yerinde kart gerçi, csgo 100 fps oynatıyor, bl2'yi ne varsa açıyorum sorunsuz oynatıyo ama teknolojisi eskidi işte, dx11 zorunlu oyunlar bu sene çıkmaya başlar artık crysis 3 gibi. benim kart seninkini havada karada dover ama ne yaptiysam csgo bok gibi fps veriyo anlamadim yani dandirik source oyunu bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Source dünyanın en güzel oyun motoru olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Bone said: 5 senelik kart olması önemli değil, oyun grafikleri o kadar hızlı gelişmedi. o yüzden low-medium arasında oynasan bile çalıştırır oyunu. ilk crysis'i rahat oynatıyorsa, bunu da oynatması lazım. ilk crysis'i moduyla, editli ultra ayarlariyla falan rahat oynatabilen makine daha icad edilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 modsuz ultra sınırdan kurtarıyor. mod ne kadar düşürüyor bilmiyorum pek kullanmadığımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 zaten oyunun optimizasyonu berbat bi de modlayinca iyice sapitiyo bf3'u ultra ayarlarda ololo diye oynarken 2008 oyunu hala kasiyo nasil bi motor yapmislarsa artik bi de crysis oyunlari hep motor demosu zaten gameplay falan 0 benim anlamadigim bu motorlari neden baska oyunlarda kullanmiyolar mesela frostbite motorunu yaris oyununda bile kullandilar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar