Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Şuan 86 yaşında olan Brendon Grimshaw 1962 yılında Hint Okyanusunda bulunan Seyşeller'in Moyenne adlı ufak adasını 8000 pounda satın alıyor. o günden beri de adada 120 adet dev kara kaplumbağası ile yaşıyor. oldukça sağlıklı, dert yok tasa yok, iş stresi yok para derdi yok, hükümet desen tek parti iktidar adam... Fırsatınız varsa yazıyı sonuna kadar okuyun. Özetlersem adayı satın alıp yerleşiyor. Yardım alıp adaya farklı meyve ağaçları dikiyor ve ayrıca yagmur suyunu toplayıp icecek su depolamak icin calısmalar yapıyor. Komşu adadan elektrik hattı çekmek için uzun uğraşlar veriyor. Adada ağaçlar ilk geldiğinde aşırı sık olduğundan hindistan cevizleri dahi yere düşmüyor. Bütün adayı derleyip toparlayıp daha zengin bir ekosistem kuruyor. Komşu adadan kuş getiriyor. Kuşları saldığında geri dönüyorlar. Yılmayıp tekrar deniyor bir kısmı yine dönüyor falan derken besleye besleye kuşların adada kalmasını sağlıyor. Derken ağaçlar mevye veriyor falan. Adada geçirdiği zaman boyunca pek çok zorluğun altından kalkmış. Köpek balığı saldırıları, fırtınalar vb atlatıyor. Ailesini davet ediyor annesi seyahat etmeyi sevmediğinden gelmiyor. Babası da yalnız kaldığında 88 yaşında İngiltere'den kalkıp bu adaya Brendon ile yerleşip bir kaç yıl sonra vefat edip adaya gömülüyor. Brendon da babası yanına geldikten sonraki zamanın çok güzel ve eğlenceli geçtiğini anlatıyor. Şuan adaya ziyaret için komşu şeyseller adalarından gelen turistlerden 10pound ücret alınmakta. Yıllar önce bir arap şeyhi adayı satın almak için açık çek vermiş ama kabul etmemiş. Adayı satarsam tek yapacakları şey otel kurmak bu da doğayı katleder diyip satmamış. Adada gömülü korsan hazinelerinin olduğu düşünülüyor. 200 yıl önce korsanlar Seyşeller adalarında saklandığından bu adada hazinelerinin gömülü olduğu bilinmekte. Brendon da yıllardır arayış içinde. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2135299/Brit-bought-cut-price-island-Seychelles-50-years-ago--lives-blissful-solitude.html adresinde haberin tüm detayı mevcut. [video]http://vimeo.com/9166589?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Filmini yapmamışlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Okyanusun hemen kıyısında, orada şiddetli fırtına falan olmuyor mudur yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Deli cesareti he helal olsun adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 http://images.huffingtonpost.com/gen/152650/BLAKE-SMOKE-STOMPY-MONSTER.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 adamın olduğu resim fotoşok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 öyle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 iyi yere kapak atmış. ben de gideyim komşu adaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 cinsel ihtiyaçları nolcak abi? bir cuma bulamamış mı adada asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 maymun bolmuş adada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 aha benim büyümüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ne mutlu ona ama şahsen hayatta en son isteyeceğim şey herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Yalnız adam çok mutlu görünüyor. Kıskandım yaa süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 hakkaten güzel bişi ama cinsel aktivite şart hakkaten. adam arada komşu adalarda alıyordur bence hatun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Bence aseksüeldir başka açıklaması yok benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 lan yüzsen gidersin işte adalara. git eğlen. sonra krallar gibi adanda kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Köpekbalığı falan diyor olm ne yüzmesi.Adam 50 sene denizin dibinde anca ayaklarını ıslatabilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 imrendim ama yalnız hayat bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Akhlaur said: Köpekbalığı falan diyor olm ne yüzmesi.Adam 50 sene denizin dibinde anca ayaklarını ıslatabilmiştir. ya yüzer ya.. köpekbalığından korkan ahanda böyle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Kopekbaligi cok zor durumda kalmadikca sig sulara gelmiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 helal valla imrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 tek basıma 24 saat den fazla kaldıgında kendi kendim ile konustugumu düşününce beni oraya bıraksalar 1 ay sonra cok basarılı bir deli olurum heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 di said: Kopekbaligi cok zor durumda kalmadikca sig sulara gelmiyor diye biliyorum. burnuna yumruk atarsan da kaciyormus diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 *turk mode on* kesin yalan *turk mode off* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar